שרשור

taltoli

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

אוקיי אז תמונות ראינו אבל נורא מוזר לי לדבר עם אנשים שאני לא ממש יודעת עליהם אז שכל יכתוב כמה מילים על עצמו גיל,איפה הוא גר,וכמה שנים הוא רוכב.. אני אתחיל קוראים לי טל אני בת 16 גרה באורנית ולומדת ברמת-השרון אני רוכבת 4 וחצי שנים באופן מקצועי אבל בשנה האחרונה לא יצא לי ממש לרכב כי עזבתי את החווה שלי =(

שניצול! כולם להיכנס! ../images/Emo13.gif

אאמממ... אני גם משתתפת בתחרות ציור באתר אוכף! עכשיו.. אני לא אומרת שתצביעו לי- יש לכם את הזכות לבחור! כל מה שאני מבקשת זה להיכנס ולהצביעה לציור שבעיניך יותר יפה.. בסך הכל, הציור הטוב יותר ינצח! אז... בהצלחה רבה לחמוטל!!!
וגם בהצלחה לי

היי

קוראים לי מריאנה, אני גרה ברעננה ורוכבת בחוות רעננה. יש לי סוסה שהיא בערך שלי, קוראים לה מר והיא קווטר פלומינו. אני עולה לכיתה י´ בתיכון מור- מטרו ווסט ברעננה. אני רוכבת שנה אינגליש לא מקצועי אלא בשביל הכיף (כנראה עוברת עוד מעט לווסטרן (מתלבטת) ) אה, ויש לי חמור שקוראים לו מיקו והוא החור הכי חמוד בעולם
..... (ואני חולה על חמורים...) טוב אנשים תכתבו גל על עצמכם ... גם אני לא ממש יודעת עם אני מדברת.....

החור הכי חמוד בעולם?../images/Emo12.gif

הוא באמת חמור חמוד ללאלה!
אני גם רוכבת שנה אינגליש, וגם בחוות רעננה... ואמ.. קואים לי טל ואני בת 12.. עולה לשרון

למעלה