שרשור

hitchkok

New member
../images/Emo32.gifבקשר לשרשור ה

דודי, אני לא רוצה להיות נודניק, ואני גם לא רוצה לעצבן אותך, ובבקשה תאמין לי שכל ההודעות האלה הן בכוונה טובה. אז ככה: אני באמת מבין את הרעיון מאחורי שרשור האוף, (לגרום לאנשים להודיע הודעות לא חשובות במקום אחד (אני מקווה שאני צודק)), אבל... כשהשרשור הזה תופס חצי מהעמוד, זה טיפה מחטיא את המטרה. לדעתי המצב היה הרבה יותר טוב כשהוא לא היה קיים, בגלל שאז אנשים לא היו שמים הרבה מודעות שלא קשורות. עכשיו יש להם אישור רשמי לשים הודעות כאלו. ובלי קשר, אתה עושה עבודה מצוינת עם הפורום, יש לך רעיונות מצוינים, באמת (ברצינות) כל הכבוד.

תום

רק חבל שהם עושים את זה גם בלי אישורי, ואז יוצא מצב שנפתחות הודעות חדשות סתם, ואז מה שאני צריך זה לעשות זה לשרשר את כולם לשרשור אחד גדול...(למען הסדר בפורום) ותאמין לי שזו עבודה מאוד מאוד קשה לעשות את זה... הממשק של המנהל ממש לא נוח בקטע הזה ולוקח לי ממש ממש המון זמן לסדר את כולם בתוך שירשור אחד גדול, בגלל זה אני מבקש שיעשו את זה במקומי... פשוט שישרשרו את כול ההודעות הלא קשורות שלהם למקום אחד... ו-
רבה
- דודי

hitchkok

New member
אז תמחק

יכול להיות שאני קשוח מדי, אבל לדעתי לא צריכות להיות הודעות לא קשורות בפורום. אפשר לשלוח אותן דרך הכרטיס האישי. אגב, אני מקווה שכולם הבינו את זה, אבל אם לא, ההודעה הזאת (וגם הקודם בעצם פנו אל כולם.

hitchkok

New member
או שבמקום למחוק...

דודי, אתה צודק, זה באמת לא בסדר למחוק לאנשים הודעות בלי סיבה. אז במקום זה יש לי עוד הצעה. אני יודע שמנהל הפורום יכול להדביק שרשור לראש הפורום. האם אפשר להדביק שרשור גם לתחתית הפורום? אם כן, זהו לדעתי מקומו של "שרשור האוף".

TIS

New member
דודי, אתה באמת מפספס קצת

אולי לא על זה חשבת כשפתחת את הפורום הזה, אבל אני רואה את הפורום הזה כמקום למצוא חברים שלי שהיו איתי בקורס או שאני סתם מכיר אותם מהתנועה. לכן אני לא חושב שאתה צריך לשרשר כמעט את כל (!!!) ההודאות פה בשירשור OFF. אם באמת הפורום לא היה למטרה זו, שאר משתתפי הפורום היו מעירים לאותו אחד שמפרסם הודעות שמקומן לא פה. הפורום חדש, ובגלל זה יש תקופה קצרה של הרבה הודעות שייחשבו ספאם. עם הזמן זה יעבור.

להכיר זו לא המטרה!

להכיר אנשים זו לא המטרה! אומנם זה בין היתר... אך! מטרת הפורום היא שיתוף של חומרי הדרכה שונים, עזרה בבנית פעולות וכדומה, וכמו שכבר אמרתי, הפורום מהווה גם נקודת מפגש בין מד"צים שונים מתנועות הנוער השונות! לגבי שרשור ה-
כול ההודעות האלה מסוג "מישהו היה בסמינר בלה בלה בלה..." מאוד מפריעות לפעילות הפורום, וכיוון שאינני אוהב למחוק הודעות של אחרים גם אם הם אינם קשורות לנושא המרכזי של הפורום (שיתוף של חומרי הדרכה שונים, עזרה בבנית פעולות וכדומה...), לכן אני משרשר אותם לשרשור
אחד גדול! כמו שנהוג ונכון לעשות בכול הפורומים בתפוז, וכל זה אך ורק למטרת סדר בפורום, ושהודעות שבאמת חשובות לא ידחקו לדפים קודמים בגלל הודעות שטותיות שסוטות מן הנושא המרכזי של הפורום, מקווה שהבהרתי את עצמי, - דודי

TIS

New member
אבל...

אם אני לא טועה שנת ההדרכה עוד לא התחילה. לפחות לא באיזור שאני גר בו, ואני סבור שבעוד מקומות אחרים. אם שנת ההדרכה עוד לא התחילה אני לא מוצא סיבה לבקש עזרה בהכנת פעולות \ חומרי הדרכה. מה גם שקיימים אתרים שלמים מלאים מכל-טוב בחומר הדרכה והם יוכלו לספק יותר מידע ממה שיהיה אפשרי להשיג בפורום. אני מאמין שאתה מבין עכשיו מדוע ההתפרצות הזאת קרתה, ואני מקווה שאתה מבין שהיא תשכך עם הזמן

יש משהו בדבריך...

יש משהו בדבריך אך אני עדיין לא חושב שצריכים להציף ככה את הפורום בהודעות מהסוג הזה, ניתן לעשות את זה באופן מסודר ע"י פתיחת שרשור להודעות מסוג זה, - דודי

Arie17

New member
המועצה הציונית לנוער ../images/Emo45.gif

היי כולם יש לי שאלה, מי כאן בעד שייפתח פורום של המועצה הציונית לנוער?

Arie17

New member
היי, החוליה החלשה, למה עשית את זה?

רציתי לשאול את חברי הפורום אם הם בעד פורום של המועצה הציונית לנוער, למה שמת את זה בשרשור הגדול?

כי...

ההודעה לא קשורה לנושא הפורום וזה נורא מפריע, אז העברתי את זה לשירשור ה-
, שם נמצאת הודעות הלא קשורות לפורום... זה למען הסדר בפורום... אך הם עדיין יכולים לענות על זה שם... - דודי

מישהו היה במצדים שנה שעברה?

מישהו כאן היה במדצים של שנה שעברה ביער שוני? או ביער לביא??

למעלה