שרשור

lovedude

New member
me too!

נגה נוה קבוצה 16\11 בוכה כל הזמן!!!! ליד המפקדה!!! היה בסדר- היה טוב וטוב שהיה!

TIS

New member
זה שעושה טרטל... ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

טליההה

New member
אמממממ...

אני באה לסמינר במצפה רמון... אבל לא ב-11... אני הולכת ב-4 באוגוסט... עד ה-9 ... תנסי לברר אם התאריכים שלך נכונים.. אם כן, אנחנו לא יחד :)

סמינר הילה בלאגגגגגגגןןןןןןןןןן

יוווווווווו איזה כיייייףףףףףףףףףף פתאום נכנסים הנה מלא אנשים שהיו איתי בקורס מד"צים!!!!1 אז ככה ד"ש חמה חמה חמה ונשיקות לגל הכטלינגר המתוקה וגלוש אין לי אי סי.. ו..אממ אממ נוגה!! כןןןןן אני זוכרת אותך!!!!1 וזהו.. שלחו לי מלא מסרים של אנשים שגם היו בקורס מד"ציים אז.. חופש נעים לכולללללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! אוהבת אותכםםםםםםם ותבואו למסע חוף!!!!!!!!!

TIS

New member
קורס מד"צים בני המושבים סמינר הילה!

כל מי שהיה בסמינר הילה במד"צים של בני המושבים שישאיר פה הודעה עם שם פרטי, שם משפחה, קבוצה, וסימן מזהה (כינוי, משהו שהוא עשה ובזכות זה הכירו אותו...) רק לבדוק כמה אנחנו... אני אתחיל: עירא יפעה קבוצה 13 היחיד שידוע שלא נהנה בקורס מד"צים והלך עם כובע הפוך עם ציור של אישה עם שדיים גדולים (הסמל של הוק-אפס HOOK-UPS).

מי שמד"צ בבני המושבים ...

ולא בא למסע חוף אני רוצחת אותו!!!! אני יבוא אליו הביתה שהוא יישן ויהרוג אותו!!!! חיחחיחיחיחי אני מאיימת :) סתם אבל תבואו!!!!!!!!!!111

מדצי"ם!!!!!!

לכל מי שהיה בסמינר אלדד קבוצה 41!!!!!!!!! וקורא את זה עכשיו... שיתקשר אלייייייייי עינב סניור!-!-!

oribonbon

New member
סמינר הילה בלאגן!!!

ודרך אגב!!! סמינר הילה בלאגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo108.gif מיצי כבר לא גרה כאן יותר

מה עושים עם חתולי הבית כשנוסעים לחו"ל? מי מטפל בגורים שמתחת לבית? למה בקיץ כדאי להשאיר צלחת עם מים בחוץ? ובעיקר, מדוע חיות בית מוצאות את עצמן ברחוב, ומה אנחנו יכולים לעשות בעניין. אדלה גרטנר, מספיי ישראל, עונה לשאלות הגולשים עכשיו בפורום "זכויות בעלי חיים" הגולשים מוזמנים. לא לחובבי חיות בלבד

TIS

New member
וואי וואי וואי וואי וואי

וואי וואי וואי וואי וואי סמינר הילה בלאגן בים בם תירס חם ב-ל-א-ג-ן הוא אמר אם תצאי לגיחה לא קטיפה תלבשי ולא משי כל היום החולצה הכחולה אז אמרה היא בלי קול "כח יש לי "אם צריך פה לכפות אז אכפה "אם צריך לנווט אנווטה "אם צריך גם לתקוע יתד "העיקר שיהיה פה יפה" כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח יהיה טוב בגיחה יהיה קל לעולם לא יחסר לי כח!!!!!!!!!!!!!!

למעלה