שרשור

או שכן... ../images/Emo4.gif

תראי גל, יש לפורום כללים, אני מבקש לא לפתוח על כל דבר שירשור, את יכולה לשייך את זה לשירשורים קודמים ואת יכולה לשרשר את זה בשרשור ה-
בכול אופן, אבקשך לשמור על כללי הפורום, תודה מראש!
- דודי

אז מה הרעיון פה??

חוץ מזה אוקי נגיד שהבנתי את זה אבל אני מבקשת שהערות כאלה אני יקבל רק ממך ולא מאחרים

הרעיון פה הוא... ../images/Emo62.gif

הרעיון פה הוא שנושאים שהם קשורים אחד לשני משתרשרים בשירשור אחד
שירשור = מחרוזת של הודעות הקשורות לנושא מסויים... ואת פותחת באותו נושא כמה וכמה הודעות... וזה עושה קצת בלאגן... אבל... עזבי
שכחי מזה... פשוט לפעם הבאה תשרשרי אוקיי
תודה לך
- דודי

טופ..אבל...

אבל תסכים קצת בלאגן לפעמים בסדר?! בשביל האקשן!!!! :) חיחיחיחי טוב סורי אני עדיין קצת מסובבת ראיתי עכשיו בקולנוע גברים בשחור 2.. אני עדיין בתוך הסרט...

TIS

New member
זה מעניין...

יפעתית שעושה בלגאנים בפורום... ועוד גל?!?!!!?!!

וואי וואי וואי וואי וואי!!!!!111...

טופ. אני אממ גל רז קבוצה 13 עמק יזרעאל ואממ....נדמה לי שאני היחידה שסבלה בגיחה!!!!! זהוווווווו בה ביי

oribonbon

New member
אני גם הייתי!!!

הייתי בקבוצה 12!!!!!!!!!!!!!! ועשיתי הרבה בלאגן!

TIS

New member
תמונה שלי

די ישנה, אבל אולי מישהו שראהאותי יזה עכשיו...

שרשור ../images/Emo32.gif

כאן ואך ורק כאן
אתם יכולים לרשום הודעות מסוג: "היי!!!%#$#$ מישהו היה בקורס מד"צים האחרון שהיה בטיזנאב!??!?!?!?!? אם כן.......... תתקשרו אליי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$^%#$%$@%$#%@#$%#$" הודעות מסוג אלה מאוד מאוד מפריעות לפעילות הפורום
אז אם בא לכם להשאיר הודעה מסוג זה או מכול סוג אחר שלא קשור לנושא הפורום
בבקשה אך ורק פה
- תודה

karepi

New member
מי פה ממחנה אלון 2002?????

כל מי שהיה במחנה אלון 2002 בבקשה צרו איתי קשר באי סי קיו.. במס´ 164279073 אור קרן מחנה אלון חוג 6

sipi

New member
אני.

לא... אבל אל תשכחי אף פעם ש: מחנה ברוש בלאגן! (מחנה ברוש בלאגן...)

למישהו יש את המילים של... ../images/Emo79.gif

היי... למישהו יש את המילים של "קאזבלן"
אני חייב את זה דחוף לצורך הכנת מוראל
תודה לכולם
- דודי

הנה...

בקסבה בחצי היום כשהשוק פתוח הייתי ככה סתם הולך והחזה מתוח כולם אומרים איזה קנון הולך בסימטאות אומרים שלום מכל חלון וצועקים כל הכבוד כולם היו יודעים אז טוב מעוד למי למי יש יותר כבוד(לי!!!!!!!:) כולם היו יודעים אז טוב מאוד למי למי תמיד למי יש יותר כבוד... וכשהקרב היה בוער והכיתה לא זזה המפקד היה אומר אתה ראשון יה קאזה כולם ידעו שקזבלן ראשון תמיד לצעוד ומאחרו הם צעקו כל הכבוד כול היו ... אחד הולך עם בחורה ביפו בן ערביים אם רק ארצה אצלי טיפול ישר בין הידיים אך לא אפריע לבחור שלא יתחיל לרעוד כי זה אצלי פשוט פרנציט לי יש כבוד כולם היו בעעעעעעעע... ניראה לי שזה הכל מקווה שעזרתי אני לא מתחייב על הסדר של הבתים...

חחחח ניזכרתי במקלחת

שיש עוד בית:) אני לא זוכר איפה ואני גם לא זוכר אותו ממש טוב ניראה מה יש... כשבא שיכור לאיזה פאב אני אותו מרגיע הוא רץ מהר ___ ישר לג´בליע ______________________ ________________________ אם זה עוזר...:)

חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo51.gif

ד"א... אני ממליץ לך לחזור לפורום עוד כמה דקות... העידכון השבועי בדרך...
- דודי

סמינר רותם ????

אם מישהו מכם נמצא כאן בפורום... חביבי היקרים-אנא צרו קשר!!! אגב...קבוצה 28 "התיפוליט" של צחי-עוד יותר מוזמנים !

למעלה