שרשור

neurotica

New member
יא, תודה ../images/Emo9.gif

ותראי, גם אני מגדלת עמוד שדרה ולא בורחת מפרסום.
(למרות שבינתיים הפרסום המקורי עובר סוג של חרם לא ברור בפורום ההוא, אבל ניחא, יש לי אתכם!
)

Ayelet 363

New member
יפה!!

ואני מסכימה עם מה שכתבת שם על AU מודרני של הסדרה...

y a m i girl

New member
חייבת להגיב על זה ../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

חשבתי ככה גם, לפני שנים... כשרק התחלתי לקרא פאנפיקי מרלין... אבל אז התחלתי לקרא AU מרלין וזהו. פה בערך נגמר. לדעתי הפאנפיק ששבה אותי זה Drastically Redefining Protocol שהוא מושלם וכתוב כ"כ טוב, וארתור נסיך ומרלין רופא עני ומסכן והם מושלמים, באמת. בכל מקרה, עזבי את זה, כל אחד והז'אנרים שלו, אני גם מתה על הקסם וכל זה שיש במרלין ומתה על המיתולוגיה בכללי ( המיתולוגיה הבריטית זה אחד הדברים!) אבל יש משו בלהכניס אותם לעולם האמיתי של ימינו שגורם לזה להרגיש... יותר אמיתי. לא יודעת אפילו אם זה זה. אני מתה על הדמויות האלה ולא משנה מה יעשו איתם, כל עוד הן נשארות IC, הם תמיד דמויות מדהימות. ( חוץ מגוון הזונע, שתמות.) עכשיו בא לי לקרא את הפאנפיק שוב. תירו בי.

Ayelet 363

New member
מיתולוגיה בריטית ../images/Emo23.gif

ובכלל, אגדות המלך ארתור
(כן, אני יודעת שאני לא הכי קשורה
). ד"א- זה לא שיש לי משהו נגד עיבודים מודרניים- להיפך, את יודעת כמה פעמים ניסיתי לכתוב עיבוד מודרני לאגדות המלך ארתור? XDDD פשוט משום מה אני לא אוהבת פאנפיקים כאלה (מה שניסיתי לכתוב- או ליתר דיוק למצוא לו השראה- זה סיפור מקורי שלי, ואחת הבעיות היא שקשה לי להיות מקורית במקרים כאלה, כי שמעתי כברעל כבר סיפורים כאלה ואני חוששת להיות מושפעת). בכל אופן, כל אחד וטעמו שלו. לא התכוונתי להישמע ממש נחרצת נגד זה, ואם נשמעתי כך- אני באמת מצטערת... לא התכוונתי לפגוע.

hodaya96

New member
let's have you lazy daisy ../images/Emo6.gif

זה אחד הקטעים האהובים עליי
ואני גם מתה על מיתולוגיה בריטית... והקסם בתכנית זה די מה שמשך אותי לראות את זה..

neurotica

New member
תודה לך ../images/Emo9.gif

(לגבי AU אני אכתוב כאן את מה שכתבתי גם בפורום פאנפיקים) אני מבינה את המשיכה של זה כשמדובר במקרים הפוכים, אם לוקחים דמויות שיש להן רקע רגיל לחלוטין (נגיד דמויות/שיפים מגלי), ושמים אותם בעולם קסום שמושאל למשל מג'יי קיי רולינג או אודרי ניפנגר או סתם מיקום שונה בהיסטוריה. אבל לקח דמויות ולהפשיט מהן את הקסם? נראה לי פשוט חבל. (והכוונה היא לא רק למרלין, אלא גם להארי פוטר למשל - פנפיקים של רמוסיריוס או הארקו בתור, לא יודעת, היפסטרים בלונדון - not my cup of tea).

mich223

New member
אז מי שרואה מרלין

אני אמכור את נשמתי תמורת הפרקים של מרלין עם כתוביות. עדיף בעברית,אפשרי באנגלית. בבקשה?

y a m i girl

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

לדעתי אסור לדבר על זה בפורום, אבל אני אחפש לך כזה ואשלח במסר...

mich223

New member
...מילים.איפה.

וואלה,אני חושבת שאת צודקת. מלא תודות

hodaya96

New member
איזה עונה?

עונה ראשונה זה כמעט בלתי אפשרי למצוא עם כתוביות לעיברית (תאמיני לי אני חפרתי על האינטרנט בשביל זה ולא מצאתי
) עונה שנייה אפשרי למצוא אבל לא כל הפרקים (או שאפשר את כל הפרקים אבל צריך לחפש ממש טוב) ועונה שלישית אם לא מחקו אמור להיות הכל
אם את רוצה אני יכולה לחפש לך ולשלוח לך במסרים

mich223

New member
אוקיי המ

יש לי.3 עונות.רוצה? איך אתן מבינות את המבטא שלהם?איך?

y a m i girl

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

את חושבת שזה קשה? ראיתי מיספיטס בלי כתוביות ( דוגמיתXD http://www.youtube.com/watch?v=ox0EckmB9tQ). ראיתי טורצ'ווד בלי כתוביות ( והם פאקינג וולשים!) האוזניים שלי כ"כ רגילות לבריטית שאנגלית אמריקאית נשמעת לי מוזר כל פעם שאני רואה משו אמריקאי... אני רואה יותר מידי טלוויזיה בריטית. הגעתי למסקנה הזאת לפני הרבה זמןXD

hodaya96

New member
לא הבנתיXD

את רוצה את שלושת העונות? ואגב יחסית לסרטים וסדרות אחרות בריטיות שאני רואה המבטא במרלין לא כזה נורא.. אפשר להבין

Bell J

New member
*המורה ללשון שבי יוצאת*

אי אפשר להגיד בנקבה שלושת, רק לזכר
המבטא במרלין דיי מובן, אחרי שני מורידה את הפרק, אני רואה אותו בלי כתוביות ואז אחרי זה עם. לא מפספסים הרבה, האנגלית פשוטה וחוץ מהמבטא (האדיר, יש לציין) של קולין מורגן, הכל מובן שמה

hodaya96

New member
אנסה לזכורXD

ואני מבינה גם את המבטא של קולין.. לפני כמה זמן עשיתי לעצמי מרתון פרקים בלי תרגום והבנתי הכל כמעט...

mich223

New member
לא סיכמנו שלשון זה רק איבר בגוף?

אני בעייתית עם המבטא הבריטי,עם כמה שאני מתה עליו. בשבת ניסינו לדבר במבטא הזה,ואני פשוט גרועה XD [אני בתחילת נאום המלך:"זה צרפתית?"
]

למעלה