שרשור

mich223

New member
אז איפה יש יותר

ערסים מפחידים/עבריניים/בכלל אנשים מוזרים שמפחיד להסתובב לידם?ואת יודעת מה יותר קרוב לירושלים,באוטובוס? כי,כאילו,אף פעם לא הייתי שם וזה קצת מלחיץ ._. (כן,אני פחדנית.תכירו
)

5ifi

New member
מצאת דרך?

ואמממ.. אני חושבת שבנתיבות יש פחות ערסים מפחידים... יש ערסים חמודים
ובקשר לאוטובוס יש את הקו של החרדים 492 או משו כזה... לנתיבות- שהוא קצר יחסית, אבל סיוט מבחינת העניין של אלפי החרדים והתינוקות הצורחים... ולאופקים.. אינלי מושג. אף פעם לא נסעתי לאופקים מירושלים...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo207.gifמחזות זמררר!!!

טוב אני יודעת שיש כאן הרבה שמבינים בזה אז זה טח פורום מתאים לשאול חחח אני טסה ללונדון ובא לי לראות משהו...:) חשבתי על מלך האריות או וויקד (השאלה אם לא עדיף לחכות עם וויקד לברודווי?) ואממ טוב שני אלה זה היחידים שאני מכירה
אז יש למישהו המלצות?...D:

Pumpkin Mania

New member
מאמא מיה

היה חוויה וזה באמת לכל הגילאים גם למבוגרים. אבא שלי נורא נהנה, הרבה יותר מגריז ו-וויקד.

o0Invisible0o

New member
הייתי הולכת על מלך האריות

ושומרת את וויקד לניו יורק.
אני ראיתי את עלובי החיים בלונדון והיה מעולה..אבל הוא סיפור מוכר וישן אז יש מצב שראית/את מכירה/לא מעניין אותך. בניו יורק ראיתי את פרומיסס פרומיסס שכבר לא מציג.
אבל זה היה חמוד ממש וזה היה עם קריסטין צ'נו ושון הייז.

y a m i girl

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

אני חייבת לומר, שאם בא לך משהו קליל, כיפי, מצחיק בטירוף ופשוט הנאה לכולם! אני סופר ממליצה לך ללכת לליגלי בלונד, הוא פי מליון יותר טוב מהסרט, הוא כ"כ כ"כ מצחיק והשירים מצויינים. ראיתי את הקאסט האמריקאי המקורי ( אמטיוי צלמו את המיוזיקל כשהוא התחיל) ואני מתה עליו אבל כשהייתי בלונדון הלכנו לראות אותו כי ממש רציתי לראות אותו בלייב וכי הוא מושלם ולמרות שההפקה קטנה יותר ויש שמה כמה דברים טיפהטיפה שונים ( לא רציני, פשוט כמה שינויים של שורות בשיר או שניים...) בכל מקרה, אני באמת שממליצה. חוויה מובטחת.

sondheims Dot

New member
יש מחזמר של סונדהיים שעולה עכשיו בולנדון

ואמור להיות מאוד מאוד מוצלח! קוראים לו Road Show. אם את רוצה ללכת למשהו שיהיה טוב במאה 100- לכי לזה!

עלובי החיים!!!!!!

הפקה מדהימה, ואחד ממחזות הזמר הוותיקים ביותר בלונדון ובכלל... הלכתי בעקבות המלצה ונהנתי מכל שניה. פשוט מדהים. בנוסף- אווניו קיו מלך האריות ואני בטוחה שוויקד מרהיב, אבל טרם ראיתי אז אני לא יכולה להמליץ

hodaya96

New member
כיף לך..

לי יש עוד 3 שנים עד שהוא יהיה רק שריר בגוףP:

למעלה