שרשור כל מה שבא לכם לשתף ולספר, שלא קשור לאוהד.. :)
ש שלגיה 14 New member 26/8/09 #1 שרשור ../images/Emo32.gif כל מה שבא לכם לשתף ולספר, שלא קשור לאוהד..
ש שלגיה 14 New member 27/8/09 #2 אין לכם דברים מעניינים לספר? טוב אז אני אתחיל. זה לא כל כך מעניין, אבל היום פספסתי מבחן שלא ניגשתי אליו אחרי שבוע שחרשתי שבבילו, כי קמתי חלה ועם צוואר תפוס כמו שאף פעם לא היה לי. מבאס מצד שני, עדיף לא לעשות מאשר לעשות לא טוב, נכון?
אין לכם דברים מעניינים לספר? טוב אז אני אתחיל. זה לא כל כך מעניין, אבל היום פספסתי מבחן שלא ניגשתי אליו אחרי שבוע שחרשתי שבבילו, כי קמתי חלה ועם צוואר תפוס כמו שאף פעם לא היה לי. מבאס מצד שני, עדיף לא לעשות מאשר לעשות לא טוב, נכון?
Z ZoHaRoT New member 27/8/09 #4 ../images/Emo12.gifיש לי פלאפון אחרי 16 שנים של חירות, 16 שנים של אושר, יש לי פלאפון הוא דווקא מגניב, ואני מתלהבת... אבל אני כבר לא ממש מוזרה
../images/Emo12.gifיש לי פלאפון אחרי 16 שנים של חירות, 16 שנים של אושר, יש לי פלאפון הוא דווקא מגניב, ואני מתלהבת... אבל אני כבר לא ממש מוזרה
Z ZoHaRoT New member 28/8/09 #10 תודה לכן :] ומוזרה- ילדה בת 14-16 בלי פלאפון? כמעט לא רואים דברים כאלו
ש שלגיה 14 New member 28/8/09 #14 זה בסדר.. אני קיבלתי פלאפון רק בגיל 18 ורק בגלל שהתגייסתי... זה היה טלפון ישן כזה, שנראה כמו בנין קטן על האוזן...
זה בסדר.. אני קיבלתי פלאפון רק בגיל 18 ורק בגלל שהתגייסתי... זה היה טלפון ישן כזה, שנראה כמו בנין קטן על האוזן...
ל לידרית בדם New member 28/8/09 #9 אני עייפה../images/Emo3.gif חחח הדבר הראשון שעלה לי לראש אה ו..קיבלתי 87 בבגרות בהיטוריה!!
ש שלגיה 14 New member 28/8/09 #15 כל הכבודד ../images/Emo13.gif תותחית!!! הסטוריה זה אחד המקצועות הקשים...