שרשור

Orenseg

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

הרבה זמן לא היה לנו כזה, ואנחנו בתקופה היבשה של העוף-סיזן...

Orenseg

New member
מי היה בקייזר צ'יפס?

הופעה אדירה, השניה הכי טובה שיצא לי לראות (של רוג'ר ווטרס בנווה חומוס הראשונה כמובן). ריקי ווילסון הפרפורמר הכי טוב שראיתי בלייב. תענוג.

STEVE NASH

New member
לא ראיתי שכתבו על ה19.19

בולט הזה משהו לא נורמלי לחלוטין.

rapgamer4ever

New member
מליין ווקר הג'מייקנית עם התוצאה השניה אי פעם

בטיבה- 400 מטר משוכות. בולט לא הג'מייקני היחיד שפרץ שנה שעברה וממשיך להשתבח גם השנה... מה שיפה במקרה של בולט ב-200 מטר הוא שלדעתי גם אם היה נקי הוא היה הכי טוב בעולם אפילו בדי הרבה.

Or Amit

New member
סתם כי בא לי לספר למישהו ../images/Emo13.gif ../images/Emo82.gif

לפני כמה שעות חתמתי את חוזה השכירות הראשון בחיי על דירת שלושה חדרים ברעננה יחד עם בת זוגתי. שיהיה לי בהצלחה
אה, ובלי קשר, לא מאמין שהעיפו את לירן דנינו מכוכב נולד.

ככה אתה נותן ספויילרים

וגונב מניר את הזכות לספר לי שעברת דירה?-:p מזל טוב. וברצינות, יש כאן קוראים שמכחישים כל קשר לכוכב נולד, ואם זאת נאלצים לצפות בזה באיחור עקב היותם בחו"ל. לא יפה.

מזל טוב!

אני חושב שזה יהיה הגמר הכי לא נצפה בתולדות כוכב נולד חח, מקווה שאו רוני או מיי יקחו, הגיע הזמן לניצחון של אישה

Or Amit

New member
כבר עכשיו אני לא רחוק

גר בהרצליה. אני עובר לרחוב ההגנה, אם אתה מכיר (האיזור של אייבורי) אגב, אני גם עובד בעיר (בSAP ברחוב התדהר - צומת כפ"ס-רעננה צפון)

or121210

New member
אחלה איזור, גם ליד הספורטק, אז יש כדורסל!../images/Emo13.gif

rapgamer4ever

New member
סיכומים גרועים

גם בוואלה וגם ב-ynet הצליחו לסכם את התחרות, להזכיר שמות של 20-30 אתלטים (כולל אחת שסיימה שמינית ב-100 מטר נשים) ואפילו לא פעם אחת את בקלה.

../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifמכבי חיפה עלתה לבתי ליגת האלופות!

בס"ד מכבי חיפה עלתה לשלב הבתים של ליגת האלופות לאחר ניצחון 0-3 במשחק הגומלין באיצטדיון ר"ג לאחר ניצחון החוץ 1-2 בשבוע שעבר. זוהי העלייה השנייה של מכבי חיפה לשלב הבתים של ליגת האלופות כשהראשונה הייתה לפני 7 שנים על שטורם גראץ, גם היא מאוסטריה. אז חיפה ניצחה 0-2 במשחק הראשון בארץ וסיימה בשיוויון 3 באוסטריה, כשבדקה ה-72 האוסטרים הובילו 1-3 כשחיפה בעשרה שחקנים (הרחקה של יעקובו בדקה ה-68), קייסי בדקה ה-76 (מבישול של רוסו שהבקיע את השער הראשון של חיפה שהשווה בדקה ה-27 לאחר 0-1 לשטורם גראץ בדקה ה-25) ובאדיר בדקה ה-90 השוו ושלחו את חיפה להופעה הראשונה בשלב הבתים של ליגת האלופות. אתמול כבשו דבאלישווילי (דקה 31), גולסה (דקה 57) וגאדיר (דקה 90), כך שאפשר להגדיר זאת "מגאדיר ועד באדיר זה פשוט אדיר" (גם באדיר וגם גאדיר כבשו את השער השלישי של חיפה במשחק הגומלין בדקה ה-90). בסך הכל זוהי עלייה שלישית של נציגה מישראל בשלב זה לאחר שמכבי ת"א עשתה זאת שנה לאחר ההופעה הראשונה של חיפה.

rapgamer4ever

New member
הישג יפה

מקום שלישי בבית יהיה מכובד מאוד. אני לא חושב שאפשר לצפות מחיפה לעשות קמפיין כמו אותה קבוצה של לפני 7 שנים, שהייתה חזקה בהרבה מהנוכחית. אני לא יודע מה אוהדי חיפה צריכים להעדיף- בית קל שיספק תוצאות טובות וסיכוי קלוש לעלות, או בית קשה שיספק משחקים עם קבוצות אטרקטיביות במיוחד ושלא יהיה סיכוי לעלות כלל.

כמה שאני רוצה לראות קבוצות כמו

ברצלונה או מנצ'סטר או כל קבוצת טופ באירופה באות לארץ, אני אעדיף עליית שלב מבית קל. זה סיכוי קלוז, אבל תמיד אפשר לקוות

חיפה אז אף הייתה קרובה לעלות לשלב השני!

בס"ד היא שיחק מצוין נגד באייר לברקוזן בגרמניה והייתה לא פחות טובה ממנה, אך הפסידה 1-2 כשהייתה ראויה לנקודה אחת לפחות ואף ניצחון שהיה מעלה אותה לשלב השני לא היה מפתיע. בסופו של דבר לברקוזן עלתה מהמקום השני עם 9 נק' ומאזן שערים של 11-9) וחיפה סיימה שלישית עם 7 נק' ומאזן שערים של 12-12 (הפסד 5-2 נגד מנצ'סטר יונייטד באנגליה וניצחון 0-3 במשחק ה"בית" בקפריסין כשיונייטד בהרכב מחליפים [בגלל המצב הבטחוני לא הורשתה חיפה באותו הזמן לשחק בישראל], ניצחון 0-3 בקפריסין על אולימפיאקוס פיראוס היוונית ושיוויון 3 ביוון [אולימפיאקוס ניצחה שם במחזור השני את לברקוזן בתוצאה 2-6], ושני הפסדים ללברקוזן כשבקפריסין חיפה הפסידה 2-0 ובגרמניה 2-1). בעקבות מיקומה השלישי המשיכה חיפה לשחק באירופה בגביע אופ"א (היום מתקיימת במקומו "הליגה האירופית" שבה משתתפת הפועל ת"א והשתתפה בני-יהודה ת"א) והודחה על ידי אא"ק אתונה.

למעשה היא הייתה קרובה מאוד ותיקו בגרמניה היה

מעלה אותה לשלב הבתים השני. במצב כזה לחיםה היו 9' נק' וללברקוזן היו 7, אך חיפה לא הצליחה להשוות והחמיצה הזדמנות פז להיג לשלב זה, ועכשיו הבית שלה הרבה יותר קשה ממה שהיה אז!

למעלה