שרשור

המלצה על הצגה "חלומות של חתולים" ../images/Emo54.gif

הזמנתי עכשיו כרטיסים להצגה חלומות של חתולים של התאטרון שלנו מחזמר ססגוני המספר על שלושה חתולי רחוב החיים את חייהם בפח השכונתי ומעבירים את זמנם במשחקים משעשעים, חתולת הבית מיצי הגרה בבית שמעל הפח מנסה להתקבל לחבורה ולהפוך להם לחברה. יחד, הם מנסים להגשים כל אחד את חלומו של משנהו. חלומות של חתולים מנסה להעביר לילדים כי אף פעם לא כדאי לוותר על החלום שלך, ובדרך משחיל עוד מסרים כמו שיתוף פעולה, חברות טובה ועזרה הדדית. איתן והבן דוד בן ה-4 משוגעים על ה-DVD וכבר לפחות חצי שנה אנחנו מחכים שההצגה תציג במרכז וסופסוף זה קורה - 3/6 17:30 ברמת גן מחיר כרטיס- 45 ש"ח אז למי שבא לראות מחזמר נהדר - מומלץ בחום
מתאים לגילאי 3+

neta2

New member
צעד ראשון זקוק לתינוקות בגילאי 9-12

היי לכם, ביום שישי הקרוב בשעה 10:15 בבוקר מתחילה סדנא לתינוקות בטווח הגילאים 9-12 חודשים בצעד ראשון בת"א. הסדנא מועברת ע"י סטודנטים מנוסים כבר למול עיני מדריכה מצויינת. ולפיכך היא ללא תשלום! מי שרוצה להתחיל - לשלוח לי מסר סופ"ש נעים

יה-יה

New member
אני הייתי פעם בקבוצה

לגילאי 0-6 או 0-3 (לא זוכרת כבר). היה מאד נעים ובהחלט מלמד (גם לתינוק...).

gidi123

New member
גני ילדים פרטי אזור רמתחן גבעתים- איפה מביעים

שלום. אני הורה לילד בגן פרטי באזור רמת חן שממש לא מרוצה מהגן. קבוצה גדולה של הורים לא מרוצים מהמון סיבות. מכיוון שכאשר אני חיפשתי מידע על הגן, לא מצאתי מקום\אתר שהורים לילדים בגן יכולים להביע דעה, וזה מאוד מפריע לי, כי לא היכרתי הורים מהגן, וכמובן שהגננת מפנה רק לממליצים מובחרים. האם מישהו מכיר אתר או דרך להביע דיעה אישית על גן פרטי? לא רוצה שהורים ייפלו בפח ומצד שני, זו דעתי ועוד של רבים אחרים, וחשוב לי שמי שמעוניין לקבל את המידע, זה יהיה זמין עבורו. גם אם יש כאלה שרוצים להמליץ. שיהיה נגישות לכל ההורים להביע דיעה, ולאחרים לקרוא אותה. מישהו מכיר דרך? אתר?

בוליפלג

New member
לא מכירה וחוששת שיש לכך כמה סיבות

ראשית, רמת הציפיות של ההורים ממסגרת חינוכית היא שונה, כך שעבור אחד הגן יהיה 'טוב' ואותו גן עבור אחר יהיה 'בלתי מספיק'. (למעט מקרים חמורים, עליהם ישנה תמימות דעים). שנית, כשנפתח פתח לביקורת חופשית, יש חשש להוצאת דיבה, לכתיבת פרטים שלא בהכרח נכונים וכד'. לא סביר שאתר כלשהו יאפשר מידע שכזה. מה שכן, השתתפות בפורומים שונים של הורים, מאפשרת מתן מידע (במסרים) לכל הדורש בכך. מאחלת שתמצא את המסגרת הטובה ממנה תהיה מרוצה

gidi123

New member
זה לא משנה שהגן לא טוב לי, חשוב המידע

כשאני חיפשתי גן, לא שמעתי לטוב ולרע, ואם יאפשרו להורים להביע דיעה ולפרט, אז בוודאי נשמע דברים טובים ורעים על גן ככה נוכל לעשות את השיקול שלנ אם מתאים לנו הגן.

../images/Emo43.gif אנשים ממציא את הגלגל!

פורום הומיפאתיה חוגג את שבוע המודעות להומיאופתיה קלאסית העולמי. במסגרתו תוכלו להחשף להצלחות המרשימות של הומיאופתיה בטיפול באלרגיות שתועדו בפורום במרוכז ע"י הומאופתים ומטופלים. כמו כן תוכלו למצוא בפורום ארועים והרצאות בתחום לקהל הרחב לרגל האירוע הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2124
המצאתם את הגלגל? אולי תזכו בכרטיס לתערוכת האופניים BIKES2009! היכנסו לפורום אופניים, ספרו לנו על הרעיון שלכם לפיתוח ייחודי לעולם האופניים שטרם יצא לאוויר העולם ואולי תהיו הזוכים! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=652&MessageId=129207433
הרבה תמונות מדהימות ורק פעם ראשונה אחת... בואו לפורום הורים לתינוקות והצביעו עבור התמונה המועדפת עליכם בתחרות הפעם הראשונה שלהם. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=129204980
תפוז
אנשים ו- I love TV מציגים: משחק הטריוויה האינטרנטי שבו אתם סוף סוף מרוויחים משהו מהצפייה בטלוויזיה! אז אם ראיתם אתמול הישרדות 2, היכנסו ותצברו נקודות. מאות כבר ניצלו את הפרסים! http://www.ilovetv.co.il/questionnaire.aspx?surveyID=606

בוליפלג

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהוצאה על מטפלות תוכר לצרכי מס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

העליון הכריע - הוצאה על טיפול בילדינו תוכר לצרכי מס - הכרה של 100% מההוצאה על מטפלות פרטיות, 63% מהוצאה על מעונות יום, גני ילדים מתחת לגיל חינוך חובה וצהרוניות. קישור לכתבה בYNET

בוליפלג

New member
התיקון ייכנס לפועל החל משנת המס 2010...עוד

קצת... ונכון שישנן עוד כמה הגבלות, אך איך אומרים - זו כבר התחלה של... קישור לידיעה במורחבת בMAKO

talital2000

New member
לפי דעתי, הסיבה שזה מתחיל רק ב- 2010

זה כדי לתת זמן למדינה להוציא חוק שסותר את זה, כי בארץ פס"ד של עליון זה באותה רמה של חוק, אלא אם יוצא חוק אמיתי לאחר אותו פס"ד שנותן הוראות אחרות מאותו פס"ד

מחזיקה אצבעות שאכן ייצא סופסוף לפועל../images/Emo45.gif

התכנון הוא לחזור לעבודה אחרי חופשת לידה בינואר 2010 ולהעסיק מטפלת...

shlish2004

New member
../images/Emo32.gif צעדת החסות של עמותת "אנשים באדום"

ביום ו' 15.5.09,בשעה 08:30, יוצאת מהמרינה בהרצליה צעדת החסות של עמותת "אנשים באדום". העמותה הוקמה ע"י הורים ששכלו את ילדיהם בתאוונת דרכים וחרטה על דגלה את המאבק בנגע תאונות הדרכים בישראל. לצעדה שתי מטרות עקריות: האחת היא לעורר מודעות לנושא תאונות הדרכים, והשניה היא לגייס כספים לפעילות העמותה, שמתקיימת מדמי חבר שנתיים, ללא תמיכה נוספת משום גוף ציבורי או ממסדי. כל פעילי העמותה פועלים בהתנדבות ללא יוצא מן הכלל. פרטים מדוייקים יותר ניתן למצוא בהודעה שפורסמה בפורום המאבק בתאונות הדרכים, וכן באתר הבית של העמותה שיצורף להודעה זו. תודה למנהלות הפורום על האישור לפרסום הודעה זו. עמית ברקאי מנהל פורום המאבק בתאונות הדרכים(206) ומנהל פורום אחיות ואחים שכולים(1201)

למעלה