../images/Emo32.gifשירות מעליב ביותר באחת מחברות הסלולאר
שלום לכן יקירות. אמנם איני כותבת הרבה, אבל אני קוראת סמויה ומאד אדוקה בפורום המדהים הזה. רציתי לספר לכם על יחס משפיל מאד ש"זכיתי" לו באחד מסניפי שירות הלקחוחת של אחת מחברות הסלולאר. אשמח לעצה. מראש, מצטערת על האורך ותודה למי שיגיע לסוף וייעץ. ביום שישי, הפקדתי את המכשיר הסלולארי שלי בידי נציג שירות טכני. הפאנל הקדמי והאחורי של המכשיר התפרקו, והיה צורך להחליפם. הנציג הוציא מהמכשיר את כרטיס הסים שלי, התקין אותו בתוך מכשיר חלופי, ונתן לי את אותו מכשיר זמני, בצירוף מטען וטופס על הפקדת המכשיר שלי לתיקון. ארצה להדגיש כי את כל הפריטים הנ"ל לא קיבלתי בתוך שקית מסודרת, אלא מיד אל יד. לא היה לי מושג כי היה עליו להוציא את כרטיס הזיכרון מהמכשיר שלי ולהחזיר אותו לי. מבחינתי, אני כמקבלת שירות איני מכירה (ואף לא אומרה להכיר) את הנהלים וסומכת על איש השירות שמולי. ביום ב' שבתי אל מרכז השירות ע"מ לאסוף את מכשירי מהתיקון. לאחר המתנה של כחצי שעה, ניגשתי בתורי אל אחת מנציגות השירות ששאלה היכן השקית בה קיבלתי את הטלפון הזמני ויתר הדברים. השבתי כי לא קיבלתי שקית כזאת ונותנת השירות התפלאה. בכל מקרה, השבתי לה את המכשיר החלופי ומטענו, נציגת השירות הכניסה את כרטיס הסים שלי בחזרה למכשירי וקיבלתי אותו לידי. תוך בדיקת המכשיר חשכו עיניי כשראיתי שכרטיס הזיכרון שלי נעלם. על כרטיס הזיכרון היו כ 60 תמונות של בני ומשפחתי, כ 5 ספרים אלקטרוניים ועוד 4-5 משחקים שהורדתי בתשלום מלא. נציגת השירות שהחזירה לידי את המכשיר הפנתה אותו אל אותו נציג שקלט את המכשיר לתיקון. המתנתי עוד כ 15 דקות, וכאשר הוא התפנה פניתי אליו בשאלה היכן כרטיס הזיכרון שלי. נעניתי כי זה לא ייתכן והפעולות שהוא מבצע הן רובוטיות ולא יכול להיות ששכח להוציא את כרטיס הזיכרון. כמו כן, נאמר לי שאין מה לעשות, פרט ללקנות כרטיס זיכרון חדש. ביקשתי לדבר עם מנהל מרכז השירות.כאשר הוסבר לו המקרה, טען מנהל המרכז כי או שאני משקרת או שאני טיפשה ולא הייתי מודעת לכך שאין כרטיס זיכרון בטלפון. כאשר ציינתי שכלקוחה נאמנה של הרשת מזה קרוב ל10 שנים ובעלת 3 קווים, המשלמת מדי חודש בחודשו בין 600 ל 850 ש"ח, אני מצפה מהמרכז לקחת אחריות על הטעות של נציגם, נעניתי ע"י אותו מנהל "אז למה את מצפה? לפרס?! את משלמת על השיחות שאת מדברת. תדברי פחות - תשלמי פחות, אני לא חייב לך שום דבר" האם זו תשובה ראויה של מנהל מרכז שירות לקוחות?! אמרתי כי לאור זלזול והשפלה בוטה כזו (כאשר אני במצב בו אני בוכה מול אותם נציגים, הן בשל אובדן הכרטיס על תוכנו האישי והן בשל היחס המזלזל והמשפיל) אני מעוניינת להתנתק מהחברה, נעניתי ע"י אותו מנהל כי "אין בעיה, תקבלי כרטיס תור חדש והמתיני לנציג לניתוק". כל זה לאחר ששהיתי במרכז כבר מעט יותר משעה. לאור הזמן שכבר בוזבז במרכז השירות, ביקשתי להיכנס לנציג לניתוק הקווים ללא המתנה מחודשת לתור, ונעניתי ע"י מנהל המרכז - "זו בעיה שלך שאת מבזבזת זמן, המתיני כמו כולם לתור." מאחר ולא היה לי עוד זמן להמתין, יצאתי מהמרכז, בעודי בוכה. את התלונה השארתי גם במרכז הטלפוני שלהם, שם דיברה איתי נציגה נעימת הליכות, והתנצלה בפניי על היחס המזעזע. כמו כן, ניתנה לי מספר פניה לקבלת כרטיס זיכרון חדש ללא תשלום, מאחר וכרטיסי אבד שלא באשמתי. במדינתנו, רוב האנשים שהיה קורה להם מקרה כזה, היו עושים ממנו מטעמים, דורשים פיצויים והטבות. אני לא ביקשתי דבר מעבר לשירות מכבד ומכובד, הודאה בטעות ואיזשהו מאמץ למציאת כרטיס הזיכרון שלי/כרטיס זיכרון חלופי. אין לי מילים לתאר את עלבוני מהיחס המגעיל. איני יודעת מה לעשות. האם להשאיר את המצב כמו שהוא? מגעילה אותי המחשבה שאנשים כאלה ממשיכים בעבודתם ונותנים "שירות" כזה גם לאחרים.