שרשור

אורון V1

New member
שרשור../images/Emo32.gif

כי כשאין יותר מדי מה לדבר על הילדה, טוב שיש אחד כזה בסביבה

אורון V1

New member
יומן מופע: תיסלם בהיכל התרבות

לאחר שקידמתי את ההופעה כאן היום הגדול הגיע, לזכות ולראות את הלהקה הגדולה בהופעה חיה וגם לעשות מצווה. הגעתי להיכל בסמוך לשעת ההופעה, לא היה לחץ ליד הקופה כך שהכרטיס הגיע אלי במהרה ולאחר הבידוק בכניסה היו שולחנות בהם חולקו חוברות על פעילות העמותה וסטיקלייטים. האירוע התחיל בחצי שעה איחור כי כמיטב המסורת הישראלית השעה היא רק בגדר המלצה. את שלב הנאומים החלה בחורה על כיסא גלגלים שסיפרה על פעילות העמותה, אחריה דיבר מדריך בעמותה שעושה זאת כבר 5 שנים, המנכ"ל ועוד בחורה אחרת, כאשר בנוסף מוקרנים סרטונים על פעילות העמותה ועל הביקור של תיסלם באחד מחמשת בתי העמותה, הביקור שממנו נלקח האייטם ל"רואים עולם" שהביא אותי להופעה הזאת. עוד על פעילות העמותה אפשר ללמוד בכתובת הבאה: http://www.beitgalgalim.org.il/ לאחר מכן הגיעה המנה העיקרית - תיסלם בהופעה חיה. זה החל עם "על הבמה" (הסרטון שמצורף להורדה) והמשיך עם מיטב הלהיטים הגדולים (שאר הסרטונים יעלו בהמשך), ובאמת להיט רדף להיט ו"שיעמום" ממש לא היה שם. הקהל, שכמעט מילא לגמרי את היכל התרבות, כולל 150 איש מעוטף עזה ושדרות, היה על הרגליים רקד ונהנה ובצדק כי זוהי אחת הלהקות הגדולות בכל הזמנים במוסיקה הישראלית. המופע ארך בסביבות שעה וחצי, כולל 2-3 הדרנים, ובין היתר בין הדרן אחד למשנהו יאיר ניצני הנחה שירה לציבור לקהל עם "לו היית לידי" ומחרוזת שירים חסידיים. אחד ההדרנים כלל גם את שיר הסולו "מתי בפעם האחרונה" של דני בסן. המופע הסתיים עם "דינמו מסחה" ובמהלכו הוצגו חברי הלהקה. הסינגל החדש שלהם "שעמום", שאותו זכיתי לשמוע לראשונה בהופעה, הוא דווקא אחד השירים היותר חלשים בהופעה. ההיילייט מבחינתי היה "אור של כוכבים", שיר חבל"ז. אז מה הפלא שצריכים שלהקות של פעם יתאחדו, אין על השירים של פעם ואין על הזקנים, תיסלם לא רואה ממטר להקות כמו בית הבובות, סינרגיה, שוטי הנבואה (שכבר הייתי בהופעות שלהם) וכמובן גם לא את בנזין. יאמר לזכותם של תיסלם שלעומת מישהי שאנחנו מכירים הם לא מבריזים מהופעות התרמה ואפילו עושים אותן ערב אחרי ערב - כבר הערב הם יטלו חלק בעוד מופע התרמה שעליו דווח באתר רשת גימל. אני גם מאחל לשירי שביום מן הימים יהיו לה שירים שלא נס ליחם (אם לא טעיתי באיות) ועומדים במבחן הזמן כמו של תיסלם. היה כיף, היה נהדר, היה תענוג (וגם חתימות על הדיסק של רדיו חזק לאחר המתנה של חצי שעה) ואני ממליץ לכם לנצל את ההזדמנות ללכת להופעה של תיסלם וכמובן לרכוש את התקליטורים. כאן אורון V1, היכל התרבות, תל-אביב

zilman

New member
שתיסלם יופיעו חצי מהופעות ההתנדבות ששירי

הופיעה בהם אז תדבר...לא יפה מצדך סתם לעקוץ. ובקשר לתיסלם-אכן להקה מהטובות שהיו כאן.

אורון V1

New member
למיטב ידיעתי הם הופיעו לאחרונה לפחות 3 פעמים

בהתנדבות כאשר מדובר ככל הנראה בהופעות מלאות ולא בביצוע של כמה שירים. צריך גם לא לשכוח שמדובר בלהקה שהיא לא פעילה אלא עושה קאמבקים פה ושם. אני לא עוקץ את שירי סתם, אין כל רע בלהביע ביקורת כי שירי היא לא קדושה ולא מושלמת. ההתנהלות בנושא ויצ"ו נראית לי לא רצינית אבל זה לא באשמתה של שירי כי הבוסים שלה קובעים לה מה לעשות. בכל מקרה כל הופעה בהתנדבות למטרה טובה היא מבורכת.

אוקיי, בדקתי

ומסתבר שהם באמת לא באמת זקוקים לזה. סתם רוצים עוד כסף. שיהיה להם בכיף :)

ובזה את צודקת ב 100%

לשום עמותה גדולה היום לא חסר כסף ואני לא כל כך מאמינה בעמותות כאלה אני חושבת שהם מכניסים לכיס יותר מאשר נותנים לאחרים ואת זה אנחנו רואים כל הזמן בעיתונות
תיסלם תמיד היו כאלה שנותנים מעצמם לכל מי שזקוק להם זו להקה עם נשמה טובה ולכן אני אוהבת אותה כל כך שבת שלום

נכון הם עשו עוד הופעה לפני כמה חודשים

אורן, באמת היתה הופעה ב 19 בנובמבר באותו מקום (היכל התרבות) "אנוש" וצופית גרנד הינחתה את הערב הזה זה גם היה ערב מאוד מאוד מרגש ותיסלם כמובן נתנו שם הופעה מדהימה, שדרך אגב הקהל השתתף ממש על ההתחלה תיסלם זו להקה שנותנת את הנשמה מאז ומתמיד גם כשהם היו בשיא שלהם תמיד הם היו באים לבתי חולים ותרמו המון שעות למען האחרים, וגם השיר שלהם "מתי בפעם האחרונה עשית משהו בשביל מישהו" אומר הכל דני בסן, הוא איש מקסים עם
זהב הוא פשוט איש מדהים

אורון V1

New member
מעשנים ביחד ../images/Emo120.gif

שיר מאוד חינוכי לכל הילדים שנכחו באולם, מעניין אם האוגדה למלחמה בסרטון עשתה סקנדל לגביו בזמנו

יופי שדילגת על הקטע הראשון של השיר

זה כל כך מביך לשמוע את יזהר אשדות שר את החלק הראשון של השיר זה ממש בדיחה!!! זה הצחיק אותי שקפצת ישר לקטע השני שדני שר אין אין אין על השיר הזה הוא פשוט מדהים, אני אישית מאוד מאוד אוהבת אותו. מאוד חבל שהם לא שרים את השיר "יש רגעים" שהוא השיר הכי אהוב עליי שלהם. בשנים האחרונות הם הורידו אותו מההופעות שלהם וזה חבל. גם אני הייתי בהופעה הזאת.

אורון V1

New member
וזה לא שיש לי משהו נגד יזהר

פשוט ככה יצא, בלי קשר למה שכתבת. בהחלט שיר נהדר. ובנוגע ל"יש רגעים" אולי כדאי שתתחילי עצומה בפורום תיסלם.

שאלתי כבר את דני

וגם את יאיר בקשר לשיר הזה, ולא היתה תשובה ברורה פשוט לא שרים אותו וזהו. אני כל הזמן כותבת בפורום של תיסלם אני מעריצה שלהם מלפני הרבה שנים

אורון V1

New member
תיארתי לעצמי לפי הגיל

בהחלט מגיע לך ח"ח אם את אכן מלווה אותם עוד מימי מחנות האוהדים תיסלם-בנזין.

למעלה