שרשור

dididushi

New member
../images/Emo15.gifמחפשת המלצה ../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

מחר אנחנו בחופש עדי בעלי ואני ואנחנו מחפשים מה לעשות... יש לכם המלצה על מקום באזור השרון שכולל חיות, ליטוף אולי חליבת פרות, נסיעה בטרקטור?

funcake1

New member
יש בקיבוץ גבעת חיים חי-בר קטן ונחמד

עם המון כבשים, עזים, ברווזים, סוס, פינת ליטוף וכו'. אפשר להיכנס למתחם הכבשים והעזים עם מדריך, לקבל הסברים ולהאכיל את החיות. פעם בשעה בערך יוצא טרקטור עם עגלה לרפת. ממש נחמד. זה קצת צפוני (ממש בקצה הצפוני של השרון). חוץ מזה, יש חי-בר בניר דוד, אבל לא היינו שם.

אילתית 2

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifשימו לב לעצומה ../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שלחו לי במייל עצומה לגבי המאבק בחופשות ברבות של הגנים, איחוד החופשות של ההורים עם של הילדים http://www.atzuma.co.il/petition/yaaray/1 חשוב הרי כולנו תמיד "בבעיה" וצריכים למצוא סידור ולתמרן בין החופשות הרבות של הילדים בגנים חיתמו והפיצו

אילתית 2

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo221.gifמדגישה ת'הודעה מעל../images/Emo221.gif../images/Emo20.gif

שימו
לעצומה נוגע לרבים מאיתנו

בוליפלג

New member
ממממ..

היינו פעם...לפני 8 שנים, בבית הנפח -או משהו כזה, בראש פינה. מדובר בחרש ברזל שהכין מיני אבזרים מברזל, שמעטרים את ה'בקתה'. אבל, כל המבנה הוא מבנה בנוי (לא מעץ). הנה מצאתי את הצימר - 'פנינת האומן' (לגבי ארוחת בוקר, אנחנו הבאנו איתנו, אז אין לי המלצה..)

וואו נראה שווה

אהבתי את החלל עם הג'קוזי והשאר, נראה לי שאתקשר לבדוק. את רואה, כשרוצים? אז אפשר
מי עוד הייתה...מה קורה לכן בנות? אני בטוחה שיש עוד כמה שטרם שיתפו!

בוליפלג

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif פשפשתי בזכרון../images/Emo8.gif...בסוף עלה משו../images/Emo6.gif

אני נופשת בעיקר בעיקר בבית,את באה?../images/Emo3.gif

וחוץ מזה ראש פינה? מי מה זה בכלל

../images/Emo6.gifתיזהרי שהקנאה לא תעלה לך לראש

נו, מה את אומרת על התחפושת של יומשישי, קצת מאכזב לא? שנה שעברה חיפשו אותם לסוכריות ורננה נראתה ממש מגניב אבל יאללה העיקר הרעיון..... מה בעלך אמר על המסיבה?...

בעלי חטף כאב בטן מכל הבצק סוכר../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בעיקר הילד אכל
אה אבל זה לא התחפושת הסופית,מחר יש תחפושת ומשלחוי מנות..נו באמת את לא מקשיבה?

למעלה