שרשור

../images/Emo152.gifהמלצה לצימר בראש פינה../images/Emo57.gif

בסוף החודש, סופסוף אחרי 3 שנים נטולי נופש זוגי, אנחנו משאירים את האוצרות ונוסעים ליום וחצי שלמים
החלטנו על ראש פינה ונשמח לקבל המלצות על צימרים ושתהיה ארוחת בוקר כשרה... נשמח להמלצות, תודה

המלצהעם הסתייגות קלה

אנחנו היינו לפני כחצי שנה בוילה תהילה בראש פינה. אני אבהיר- לא מדובר בבקתת עץ מבודדת למרגלות עצי פרי גבוהים, אלא יותר במעין מלון משפחתי חמים ונעים. יש שם כ- 11 חדרים אם אני לא טועה, חצר פנימית ובריכה קטנה ואינטימית, יש גם ג'קוזי קטן בחוץ- מודה שלא ניסינו אותו. החדרים חמימים וביתיים, לא גדולים ובנויים אבן. לגבי א.בוקר- אנחנו הגענו עם שובר שכלל לינה וארוחת בוקר, שהיתה די פשוטה (לא הוכנה במקום אלא הובאה לשם ע"י תושבים מכפרי הסביבה, מה שמעמיד כנראה בספק את היותה כשרה), אבל הבנתי שכרגע המטבח של המקום בשיפוצים ולכן בשגרה אין א.בוקר אבל שווה לבדוק. אנחנו מאוד נהננו, בפרט כי לא חיפשנו את הבקתות המבודדות מעץ (לא אוהבים), אבל השאלה היא מה אתם מחפשים ומה חשוב לכם. שקט, פרטיות וחמימות היו שם, זה בוודאות. תהנו בכל מקום שתבחרו

מה חשוב

ארוחת בוקר שווה, למרות שיש לנו שוברים לקפה קפה, אני אוהבת להתפנק על ארוחת בוקר בצימר ולא להזיז את הישבן שלי. אני רוצה ג'קוזי בחדר ושיהיה די גדול כי האיש שלי בגודל של שחקן פוטבול
, נשמע שנהניתם אבל לא סוףףף ומכיוון שהזדמנויות פז כאלו לא יקרו הרבה, חשוב לי למקסם את היום וחצי הללו ולקבל את הדבר הכי שווה ומפנק. פעם שעברה (לפני 3 שנים) היינו במקום שפינק אותנו מא' ועד ת' (ובהתאם היה המחיר) אבל בא לי מקום אחר.

לכן היתה ההסתייגות שלי

לנו התאים מאוד, אבל מהיכרותי את המקום ואחרי שכתבת מה חשוב לכם, אז הייתי הולכת על מקום יותר מפנק.

אורחת מ'הורים לתינוקות' מבקשת את עזרתכן

שלום לכם, אני אורחת מפורום 'הורים לתינוקות'. לפני שלושה חדשים נולדה ביתי הראשונה (והמהממת
) אנה והעבודה הקודמת שלי, שדורשת לפחות עשר שעות עבודה ביום, הפכה לא רלוונטית. כיוון שכך אני שוקלת שינויי קריירה מהפכני ופתיחת משחקייה / מרכז חוגים לתינוקות ופעוטות. כדי לבדוק רווחיות של עסק כזה אני מפיצה שאלון בנושא שימוש אמהות במשחקיות וכד'. אני מאד מאד אודה לכן אם תוכלו לענות על השאלון. אני מצרפת אותו כקובץ נפרד שאפשר למלא ולשלוח לי (במייל או מסר) וגם כותבת את השאלות כאן, אם למישהי יותר נח לענות לי בתגובה כאן. המון תודה, אמא של אנה. 1. גיל: ________ 2. עיר ושכונת מגורים: ________ 3. האם אתם: עובדים / עובדים חלקית / לא עובדים 4. מספר ילדים: ______ 5. גילאי הילדים: ________ 6. האם את/ה נוהג/ת לבלות איתם במשחקיה / ג'ימבורי? כן / לא 7. אם כן, באיזו תכיפות? פעמיים בשבוע / פעם בשבוע / פעם בחודש / פחות מפעם בחודש 8. איזו שעה עדיפה עלייך לפעילות זו? בוקר / צהריים / אחר צהריים / ערב 9. כמה היית משלם עבוד כניסה חד-פעמית של עד 3 שעות הכוללת הפעלה תנועתית/מוסיקלית בכל חצי שעה? _______ 10. האם על מנת להוזיל עלות כניסה ו/או להבטיח את מקומך, היית רוכש/ת מנוי חודשי ל 3 חודשים (ביקור חד שבועי)? כן / לא 11. איזה מהמשתנים הבאים חשובים לך בבחירת משחקיה לבילוי (סמני 1-5, 1 - לא משנה בכלל ו-5 משנה מאד) קירבה גיאוגרפית לבית 1 2 3 4 5 איכות המשחקים והמתקנים 1 2 3 4 5 כמות המשחקים והמתקנים 1 2 3 4 5 כמות הילדים במקום 1 2 3 4 5 חצר צמודה למשחק 1 2 3 4 5 פינת ליטוף 1 2 3 4 5 הפרדת גילאים (בתוך החלל או בין ימי השבוע) 1 2 3 4 5 ההפעלה לילדים (מוסיקה, סיפור, יצירה וכד') 1 2 3 4 5 עיצוב המקום ואווירה כללית 1 2 3 4 5 'סידור' להורים (קפה, מקום נח לשבת וכד') 1 2 3 4 5 12. האם הילדים הולכים לחוגים (איתך או בלעדייך)? כן / לא 13. אם כן, איזה? _________________________________________________ 14. הערות והארות נוספות (כמו משחקיות מגניבות במיוחד, דברים שחסרים במשחקיות שאתם מכירים וכל מחשבה רלוונטית שיש לכם): שוב תודה רבה !!!

עונננה

. גיל: _____29 .102. עיר ושכונת מגורים: ____פ"ת____ 3. האם אתם: עובדים 4. מספר ילדים: ___2___ 5. גילאי הילדים: __1.4 /2.10______ 6. האם את/ה נוהג/ת לבלות איתם במשחקיה / ג'ימבורי? לעיתים רחוקות 7. אם כן, באיזו תכיפות?פחות מפעם בחודש 8. איזו שעה עדיפה עלייך לפעילות זו? אחר צהריים 9. כמה היית משלם עבוד כניסה חד-פעמית של עד 3 שעות הכוללת הפעלה תנועתית/מוסיקלית בכל חצי שעה? __35_____ 10. האם על מנת להוזיל עלות כניסה ו/או להבטיח את מקומך, היית רוכש/ת מנוי חודשי ל 3 חודשים (ביקור חד שבועי)? לא 11. איזה מהמשתנים הבאים חשובים לך בבחירת משחקיה לבילוי (סמני 1-5, 1 - לא משנה בכלל ו-5 משנה מאד) קירבה גיאוגרפית לבית 4 איכות המשחקים והמתקנים 5 כמות המשחקים והמתקנים 4 כמות הילדים במקום 3 חצר צמודה למשחק 2 פינת ליטוף 1 הפרדת גילאים (בתוך החלל או בין ימי השבוע) 3 ההפעלה לילדים (מוסיקה, סיפור, יצירה וכד') 2 עיצוב המקום ואווירה כללית 3 'סידור' להורים (קפה, מקום נח לשבת וכד') 1 12. האם הילדים הולכים לחוגים (איתך או בלעדייך)? לא 13. אם כן, איזה? _________________________________________________ 14. הערות והארות נוספות (כמו משחקיות מגניבות במיוחד, דברים שחסרים במשחקיות שאתם מכירים וכל מחשבה רלוונטית שיש לכם): אני הכי אהבתי את ג'ימבי (שטח גדול ואווירה נעימה) ואת פיקולוניה (קונספט מגניב לילדים מעל גיל 3) כשרננה היתה קטנה ולפני שרעות נולדה הלכנו בתדירות של פעמיים בחודש אבל כשיש שתיים, זה נהיה יקר וגם הן מעסיקות זו את זו כך שהגינה מספקת. מידי פעם לוקחת כחוויה חד פעמית.

a g 2 7

New member
../images/Emo66.gifמנסה לענות..

בת 29 גרה בפ"ת עובדים ילדים 3 גילאים-בן 5 בן 3 ובן 5 ימים עכשיו כבר לא מבקרת במשחקיה.... שהבן הגדול שלי היה קטן הייתי מבקרת פעם בשבוע ולפעמיים יותר... הייתי מבקרת בבוקר או בצוהריים תלוי ביום... הייתי משלמת בערך 25 ש"ח לא הייתי עושה מינוי... 1 4 3 3 2 5 4 3 2

a g 2 7

New member
../images/Emo66.gifמנסה לענות..

בת 29 גרה בפ"ת עובדים ילדים 3 גילאים-בן 5 בן 3 ובן 5 ימים עכשיו כבר לא מבקרת במשחקיה.... שהבן הגדול שלי היה קטן הייתי מבקרת פעם בשבוע ולפעמיים יותר... הייתי מבקרת בבוקר או בצוהריים תלוי ביום... הייתי משלמת בערך 25 ש"ח לא הייתי עושה מינוי... 1 4 3 3 2 5 4 3 2

לימיצ

New member
לי היתה משחקיה ואני אשמח להסביר לך למה לא

לפתוח משחקיה. או..מה את צריכה לדעת אם את מתעקשת לפתוח משחקיה, כדי שיהיה לה סיכוי טוב לשגשג מהדקה הראשונה. את יכולה לשלוח לי מסר ואסביר לך בפרוטרוט. בכל מקרה, אם את צריכה ציוד, יש לי עדיין חלק מהדברים שצריך..

polegra

New member
ממממ...שאלה לגבי הציוד :) את מתכוונת למכור או

אותו? אנחנו בדיוק מכינים חדר משחקים ורוצים לקנות כל מיני צעצועי התפתחות וגימבורי .... אז אם כן אשמח לדעת מה את מוכרת ומה מחיר :) טלי

לימיצ

New member
מוכרת מוכרת... זה ציוד חדש מפעלטון.

האמת היא שנשארו מזרונים- 10 בצבע בז' , בריכת כדורים וקורות. ולא, זה לא ציוד לבית...למרות שאם את מתעקשת, אין לי בעיה.

polegra

New member
זה חדר 5מטר על 5 מטר שהוא סגור רק עם תריסים..

בנתיים אין לו שימוש מלבד משרפסת לחתולים עם כורסאות שיהיה להם נוח...:) אז מסבים את זה לחדר משחקים במקום לשים בגינה...שיהיה גם וגם... מממ..בריכת כדורים זה לא משהו שמתאים לכזה חדר? טלי

לימיצ

New member
דווקא מתאים, כלומר הבריכה.

היא בגודל 130 על 130. המזרונים עצמם מאד קלים לניקוי אבל כבדים. מבחינת הגודל הם מצוינים לגודל הזה..

עונה לשאלון

גיל: ____32____ 2. עיר ושכונת מגורים: __רחובות______ 3. האם אתם: עובדים 4. מספר ילדים: ___3___ 5. גילאי הילדים: ___4.5,1.3,1.3_____ 6. האם את/ה נוהג/ת לבלות איתם במשחקיה / ג'ימבורי? כן 7. אם כן, באיזו תכיפות? פעם בחודש 8. איזו שעה עדיפה עלייך לפעילות זו? אחר צהריים / ערב 9. כמה היית משלם עבוד כניסה חד-פעמית של עד 3 שעות הכוללת הפעלה תנועתית/מוסיקלית בכל חצי שעה? ___35____ 10. האם על מנת להוזיל עלות כניסה ו/או להבטיח את מקומך, היית רוכש/ת מנוי חודשי ל 3 חודשים (ביקור חד שבועי)? לא 11. איזה מהמשתנים הבאים חשובים לך בבחירת משחקיה לבילוי (סמני 1-5, 1 - לא משנה בכלל ו-5 משנה מאד) קירבה גיאוגרפית לבית 5 איכות המשחקים והמתקנים 4 כמות המשחקים והמתקנים 4 כמות הילדים במקום 5 חצר צמודה למשחק 3 פינת ליטוף 1 הפרדת גילאים (בתוך החלל או בין ימי השבוע) 5 ההפעלה לילדים (מוסיקה, סיפור, יצירה וכד') 5 עיצוב המקום ואווירה כללית 4 'סידור' להורים (קפה, מקום נח לשבת וכד') 3 12. האם הילדים הולכים לחוגים (איתך או בלעדייך)? כן -איתי 13. אם כן, איזה? ______ג'ודו___________________________________________

למעלה