שרשור

o p c

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif. בסדר עקרונית, תלוי בהרבה גורמים..

אני ממש רוצה!!

אבל,זה נורא תלוי מתי תודיעו,ומתי זה יתקיים (וכמה אני אצליח לחסוך עד אז
)... בינתיים

אני חייבת להבהיר משהו

לא רציתי להוסיף משפט של "אל תכעסו עליי" כדי לא לעורר מהומות
אבל באמת - כבר אמרתי, זה מיני מפגשון שלא בא על חשבון שום מפגש שיהיה בתל אביב! זה פשוט כדי להתחשב (כןכן, להתחשב. תמיד משתמשים במילה הזאת) בצפוניים הנידחים. אם אתם מעוניינים ויכולים להגיע, נקבל אתכם בשמחה. אם לא, לא נורא, ניפגש בפורים בת"א
אני לא פתחתי את ההודעה הזאת כדי להרגיז אף אחד, חס וחלילה. זה פשוט כי כמו שבעייתי להגיע מת"א לחיפה, בעייתי להגיע בכיוון ההפוך (ולא, זה שאני גרה בחור לא אומר שאני רגילה לנסוע לציוויליזציה
). אז כמו שיש כאלה שלא יוכלו להגיע לחיפה אבל כן לת"א, אולי יש גם כאלה שזה בדיוק הפוך אצלם. מה אכפת לנו פשוט לערוך הרבהההה מפגשים כדי להגדיל את ההסתברות (אעעע 05!! ~היסטריה~) שכולם יפגשו את כולם
(וכמו שזה נראה מי יודע אם נוכל לקיים מפגש כזה לפני פסח, כי אתם אומרים שלא תוכלו ביום של הבחירות)

Rioter

New member
מממ.. אין בעיה ../images/Emo45.gif

אבל מבאס קצת שמפגש ראשון וזה יהיה "מיני מפגשון"... לא?

זה היה רק רעיון

כדי לראות אם זה אפשרי בכלל... אבל כמו שזה נראה כרגע אי אפשר לדעת אם זה יהיה ביום של הבחירות או בפסח, או אפילו אחרי, אז באמת אי אפשר לדעת...
(באמת, בכלל לא חשבתי שיגיבו להודעה הזאת כל כך הרבה
)

eliav16

New member
מצטרף למרכזניקים שבאים ../images/Emo45.gif

רק תודיעו שבוע לפני!

שרשור אוף? יופי

נמאס לי מהממשלה המחורבנת הזאת לא מבינה את הפוליטיקאים האלה, את המנהיגים לא מצליחה להבין אותם, לא סובלת אותם אחד יותר ממורמר מהשני, כמה מדברים ולא עושים כלום לא מצליחה להתחבר לאף אחד מהם, אין אחד כריזמטי, סוחף, מנהיג, כל אחד יותר עייף מהשני. והכי גרוע שאני לא מוצאת פוליטיקאים צעירים.

גם אם אני אגיע למפגש בחיפה

כנראה שגם אגיע למפגש עתידי בת"א, בפורים או משהו. במילא תכננתי לנסוע לשם כבר מסוכות בערך

למעלה