שרשור
....

שילום!!

לא היתי כבר הרבה זמן בגלל ההצגות בבימת הנוער למי שמעודכן..שנגמרו,אגב. גלי,ברוכה הבאה לתפקיד מנהלת הפורום... מה חדש איתכם?

לאליאן דבש,ולכולם בכלל

אליאן-כנראה שהגבת לי בדף שלי בבמה,אני עדיין משוכנעת. קוראים לי שם סן פלאואר,אז אולי באמת... ולכולם,הגיע הזמן השאני אציג את עצמי באופן נורמאלי- אני טל גרנות מבאר יעקוב,שזה חור לייד רחובות. אוהבת את העקרונות ואת השקפת העולם שאפיינו את הסיקסטיז,אוהבת את המוסיקה,כל פרט ופרט בה,ואת חופש הביטוי. גם את הבגדים. חוצמיזה,אוהבת תיאטרון ואת האוכל של אבא שלי. אה,ואת אלברט החתול הפרסי שלי.

אורחי היום בפורומים שלנו ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo91.gif ../images/Emo127.gif

פורום אנימציה מארח היום את האנימטורים ויקטור ואלכס האחראים על הסרטון המדליק Alien Song שרובינו בודאי מכירים. איך הופכים את התחביב למקצוע? זאת ועוד היום בפורום אנימציה בשעה 21:00.
פורום "עצם העניין" מארח היום באותה שעה (21:00) את שר התרבות, המדע והספורט מתן וילנאי שיענה לשאלות הגולשים... כולם מוזמנים!!!!!! הקדימו להשאיר שאלותיכם!!

מויישית

New member
טל מה המצב ילדה???

גם אני לא הייתי פה מלא אמרתי לכם שלום ועזבתי בגלל הצגות בבימה אבל עכשיו זה נגמר וחבל שכך.....

E l i a n

New member
היי טל, מה קורה? ../images/Emo140.gif

לא זכור לי סאן פלאואר,אבל אולי..
תגידי, כמה פעמים בשבוע את יכולה להגיע לרחובות? יש משהו שם..מאוד נחמד.. שאם את מגיעה הרבה לרחובות,נוכל להיפגש שם.. גם אני גרה בסביבת רחובות.. מזדהה עם מה שאמרת לגבי הסיקסטיז..ו..גם לי יש חתול פרסי,שקוראים לו "סולו".. שלי לבן,גדול,מבוגר, וחרש. מה שלך?
בידידות. אליאן דבש.

TheDUKE

New member
וואי תקף אותי כאב בטן איום פשוט...

אני כבר איזה 6 שעות שוכב בוכה מכאבים כמו ילדה קטנה והולך להקיא את הנשמה... ונדמה לי שבפעם האחרונה באמת הקאתי את הנשמה.. היה שם חתיכה צהובה\לבנה בגודל של טבעת (או שזה הגבינה שגרמה לכל הבלאגן)

kbug

New member
"the lord of the yellow cheese ring

health, bro´ wish u an everybody lot´s of health!! carrot, by the way, and rice are usefull for gaining back the streangth of your stommack/ love - - k.

קקה לפנים (גלי כנסי)

אם את רוצה לעשות אותי האדם הכי מאושר בארץ תביאי פעם אחת (לפחות) מישהו מעניין לפורומים האלה ולשלנו הפעם (כלומר לזה) אני ממליץ על דני ליטני רק דני ליטני ואולי שלום חנוך אבל דני ליטני הרבה יותר כל השאר אני מחרים!!!

מויישית

New member
אם כבר אני נדחפת לשיחה אז.....

גם לי יש חתול אנגורה קוראים לו שרוליק וגם אני במקרה רחובותית קטנה זהו....

Catty

New member
ולי יש...

כלבה חחח
מה זה חמודה, קוראים לה פולי והיא שנאוצרית בינונית. ואני כבדת שמיעה כך שלדעתי זה ממש מגניב שיש לך חתול חירש, אילן.

למעלה