שרשור

בוליפלג

New member
אני לא מאד סולידית, אבל בשל העובדה שעתיד לכם

מעבר הייתי הולכת על האפור/כסוף/לבן... ואני באמת מאד

בובית 29

New member
אוי אוי אוייייייייייייייייייייי (ושאלה)../images/Emo140.gif:-

אויייייייייייי קרה לכן שהרגשתן פשוט מוצפות באהבה?????? אתמול בלילה חצי שעה אחרי שהשכבתי את בובולינה אני עוברת ליד החדר שלה ושומעת "שבתתת שלום, שבתתת שלום..." בקול של ציפור קטנה אוייי נמס לי הלב
. ושאלה: סבתא של החצי חוגגת יומולדת 90, המלצות מה לקנות מתנה כאשר הסבתא כמעט עיוורת אז צריך לקחת בחשבון. שנה שעברה קניתי "לאקי במבוק" והיא ממש התאהבה בו. אשמח לכל רעיון ובוקר טוב סיגל

עוד לאקי במבוק?../images/Emo3.gif

מציעה מנסיון עם אנשים עיוורים את קלטות השמע של סיפרות עיברית. תנסי בסטימצקי. חוויה באחריות. והמון המון מזל טוב

בובית 29

New member
רעיון מצויין אבל...../images/Emo2.gif

הסבתא מדברת עברית דיי צולעת מדברת גרמנית, השאלה אם זה קיים בשפות נוספות? אבל יופי של רעיון, לא חשבתי על זה...

דיינו

New member
מצטרפת מכל הלב להמלצה על ספרים מוקלטים

לקרובת משפחה מבוגרת שלי שאיבדה את הראייה היה טייפ ומנוי בספריה לעוורים וקשה לתאר כמה טוב וחשוב זה היה לה. וזה למרות שהתקשתה כבר להתמודד עם טכנולוגיה 'חדישה' (אם קונים טייפ חשוב שהכפתורים יהיו כמה שיותר גדולים) ובני משפחתה השקיעו הרבה מאמץ בלסדר את הטייפ וללמד אותה להשתמש בו. אני בטוחה שיש קלטות בכל שפה בעולם, השאלה איך משיגים בארץ...הייתי בודקת בספריה לעיוורים ובסטימצקי, ואם אין , אז מנסה להזמין באינטרנט. דרך אגב, אני סקרנית - מה זה "לאקי במבוק"? ושיהיה במזל טוב

בובית 29

New member
../images/Emo24.gifתודה מתוקות, אני אברר לגבי קלטות

עבורה
לאקי במבוק זה הצמח הזה שהיום אפשר לראות בכל ואזה שקופה זה נראה כמו מקל ירוק ישר או מסולסל וצומח בתוך מים בלי אדמה, לא דורש השקיה גיזום...כלום.

UmaGuza

New member
קורה גם קורה ../images/Emo99.gif

בערך אחת לשעה...
אתמול בלילה הילדה התקשתה להירדם, פתאום אנחנו שומעים אותה צועקת "לא, לא, לא" כאילו מינימום אחד הצעצועים תוקף אותה. רצתי בבהלה לראות מה קורה ומצאתי מולי, עומדת לה במיטה, ילדה עם חיוך ממזרי של "עבדתי עליך אמא" מרוח מאוזן לאוזן. ולעניין המתנה - האם היא ממש עיוורת או שעדיין יכולה לראות דברים מקרוב? למה אני שואלת? כי סבתא של החצי שלי גם רואה ממש גרוע וגם לא ממש שומעת (בכ"ז בת 99) וליום ההולדת האחרון הבאנו לה תמונה גדולה של הפיצית במסגרת יפה. היא כל כך התרגשה מזה ומאז בכל מפגש היא מספרת לנו בהתרגשות איזה תמונה יפה ושזה תלוי לה על הקיר. הצעות נוספות לסבתות קשישות: שמיכה כרבולית/חלוק/נעלי בית/מארז יפה של שוקולדים. ומצטרפת גם לשאלה מה זה לאקי במבוק?

למעלה