שרשור

../images/Emo182.gifהתלבטות לגבי תמי 4 ודומיו

אז אחרי כמעט 7 שנים של מים צלולים וטעימים מהברז, המים הפכו לתפלים ועכורים
כבר כמה חודשים שאנחנו קונים מים מינרלים והאמת שדי נשבר לנו מהעיניין
- קשה לסחוב, לא זוכרים לשים במקרר, שוכחים לקנות אז אנחנו רוצים פתרון זמין, נוח וקבוע.
אז להתלבטות- אצל ההורים משני הצדדים יש ברז נוסף בכיור עם פילטר (לא יודעת של איזו חברה). העלות בערך 1000 ש"ח ותחזוקה עולה בערך 45 ש"ח לחודש. החיסרון - יש המון אבנית שמצריכה שימוש בבריטה למניעת אבנית בהרתחת המים (שמעלה את ההוצאה ב- 30 ש"ח לחודש) וכמובן עדין צריך לזכור למלא בקבוקים בשביל מים קרים. אז חשבנו אולי ללכת על פתרון של בר העלות בערך 3000 ותחזוקה של 55בערך ש"ח לחודש החיסרון - עלות מאוד גבוהה היתרון - מים קרים וחמים זמינים כל הזמן ללא הגבלת וללא צורך בשימוש בבריטה לגבי פתרון של בר של מים מינרליים-לא אוהבים את הרעיון. מצריך מקום לאחסון בקבוקים, מקום גדול יותר למעמד הבר וגם פחות אוהבים את הטעם של מים מינרליים... אז לשאלות - במה אתם משתמשים
האם אתם מרוצים
העלות החודשית
ועוד שאלה חשובה - האם בבר של תמי 4 אין בעית אבנית
כי סה"כ הבנתי שהפילטרים לא מסננים את האבנית ואז איך יכול להיות שבברז הקטן כמות האבנית פשוט נוראה שמצריכה שימוש בבריטה וניקיון של הקומקום כל כמה זמן ובבר אין כזאת בעיה

לנו יש תמי4 כבר כמעט 3 שנים ואנחנו מאוד

מרוצים. חסכנו את כל השתייה המיותרת מסביב כולל מים מינרליים. יש להם שירות לקוחות לא רע בכלל! ותמיד יש מים חמים וקרים תוך 3 שניות!!!

אנחנו עם בריטה ומאוד מרוצים

גילוי נאות- לא משתגעת על הטעם של מי בריטה כשהם בטמפ' החדר, אבל אנחנו ממלאים בקבוקים ושמים במקרר ואז הטעם ממש בסדר ואי אפשר להבחין לרוב בין הטעם הזה לבין הטעם של המים המינרליים כשהם קרים. מדי פעם בפעם מתפרסמות כתבות שמסבירות את החשיבות של מי ברז ועד כמה המים המינרליים הם מי ברז שהוספו להם מינרליים (לחלקם לפחות)- זה בהתייחס לעניין הבר שחשבתם. אנחנו לא קנינו משיקולי מיקום ומקום, תקציב ובעיקר כי אנחנו לא שותים הרבה בבית. מגיעים הביתה רק בערב. במקומות העבודה של שנינו יש מים מינרליים וגם בגן יש מתקן של חברה כלשהי. אני חושבת שהיתרון של בריטה (מעבר למחיר) הוא העובדה שמדובר במי ברז שמכילים פלואור אבל בכל זאת מסוננים.

ועוד גילוי נאות

אנחנו לא שותים חם בבית בכלל, וגם מטרנה הקפדנו תמיד לתת בטמפ' החדר, אז אולי אנחנו לא אינדיקציה. מניחה שאם היינו שתייני קפה/תה אולי היה צורך ביותר מים ואז יש כמובן שיקול לעניין הבר.

אנחנו פרסים../images/Emo3.gif

הבעל שותה תה כל ימות השנה אני פחות אבל בחורף מחסלת כוסות... איתן תמיד שתה סימילאק בטמפ החדר ואם המים היו קצת חמים אז הוא לא היה מסכים לשתות

המים בברז כל כך מזעזעים שגם עם הבריטה

הם לא טעימים
אז בבריטה אנחנו משתמשים רק במים שרוצים להרתיח בקומקום

זה תמיד היה ככה? יש מצב שזה זמני?

אני שואלת כי למשל כשאנחנו נכנסנו לגור בדירה החדשה, למים היה בימים הראשונים טעם מזעזע (לא שעכשיו הם כ"כ טובים, אבל השתפרו), בגלל עבודות הבניין כאן. אולי זה משהו זמני? נראה לי שאם אתם שותים הרבה משקאות חמים, אולי יש הצדקה ברכישת בר כלשהו.

אז שאצלינו בדיוק ההפך../images/Emo4.gif

בשנים הראשונות המים היו פשוט טעימים ותמיד השווצנו שאנחנו יכולים לשתות מים מהברז אבל עכשיו הם פשוט מזעזעים ולפעמים נראה שכאילו היתה הפסקת מים כי יוצאים מים חומים - וזה לא המצב רוב השכנים משתמשים בפתרונות אחרים אז אין עם מי לדבר וגם ככה אנחנו מתכוונים לעבור דירה בקרוב אז לא בא לנו לשבור יותר מידי את הראש... מה שכן הבנו שמים מהברז זה לא משהו הכי בריא ועדיף להשתמש בפילטר כלשהוא אז או בבריטה או בפתרון אחר (לא אוהבים מים מינרליים אז זה לא הפתרון)

אני משתמשת בתמי 4 כבר כמה שנים

באופן כללי לא ממליצה על מים מבוקבקים - הם מכילים כמות גדולה של חיידקים יחסית למי ברז לא מסוננים ושאריות פירוק של הפלסטיק ממנו עשויים הבקבוקים. לנו יש את הבר של התמי 4 והוא פשוט פינוק וכיף והמים טעימים לנו מאוד. רק הערה : מי הברז בישראל טובים ובטוחים לשתייה גם ללא סינון. אני ממליצה על מי ברז מסוננים !

ליבי777

New member
משתמשים בתמי 4 כבר שנה

לנו עלה קצת יותר. לדעתי בסביבות 3600 ש"ח. חילקנו את הכל ל-36 תשלומים ויוצא לנו לשלם 129 ש"ח כל חודש. האמת? שווה כל שקל!

סקר הצבעים הגדול של תמי 4../images/Emo34.gif

אז נפל הפור והחלטנו ללכת על זה ולקנות את הבר חלק מהשיקול היה בעובדה שבברז הקטן אין פתרון לאבנית וז"א שעדין נצטרך להשתמש בבריטה אם אנחנו רוצים מים בלי אבנית בקומקום (לפי מה שהנציג טען אז בבר יש איזה פתרון פנימי וין אבנית וגם אם יש בעיה אז האחריות מכסה - מישהי יכולה לאמת שזה באמת נכון
) אז עכשיו לשאלה הכי קשה - איזה צבע
לבחור
אז יאלה, שתפו איזה צבע יש לכם...

../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif

מדגישה את השאלות שלמעלה

UmaGuza

New member
לבן סולידי

אני נורא רציתי את האדום אבל החצי הטיל וטו
בדיעבד הלבן היה בחירה מאוד יפה ומוצלחת.

liat76

New member
טעות

לנו יש ברז בשיש כבר כמעט שנה ושכחנו מה זה אבנית בקומקום.

אצלינו המים מלאים באבנית

ואצל ההורים שלי וחמותי שמשתמשים בברז הקטן זה עדין לא עוזר והם נאלצים גם להשתמש בבריטה של איזו חברה הברז שלכם

אז זהו שאנחנו מתכננים לעבור דירה

ככה שהצבע הנוכחי לא רלוונטי מתלבטת בין אפור/לבם סולידי לבין אדום יפה ודומיננטי

למעלה