שרשור

xX DaNa Xx

New member
שרשור ../images/Emo32.gif

מנהלות, אני מקווה שזה בסדר שאני פותחת... :] טוב ממש משעמם לי... יש פה מישהו? למישהו בא טריוויה על מגרש? XDD

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifטטריס../images/Emo99.gif

אבל המשחק הכי הכי הכי טוב זה סוליטר!! על כל גירסא שלא תהיה - ספיידר, פריסל וכו' וכו' והכי לוקח - סוליטר דו-קרב

ליאני2

New member
נהננהה חזרתי מאילת... =]]]

*לא שזה מעניין מישהו אבל....* שיוו היה כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כייףףףףף הלכתי לישון ב5\6 וקמנו בשמונה ורקדנו כל כל היום.... והיה כל כךךך שווההה.... לא היה הרבה זמן לצאת מהמלון אבל יצאנו וקניתי כזה סוואצ'ר שבמקום puma כתוב pumba ובמקום ה'נמר' הזה אז יש את פומבה ממלך האריות... זה כזה גדול חחח וואי כל הגב שלי תפוס לגמרי אני לא יכולה לזוז, כי הלכנו לג'קוזי ב2 לפנות בוקר והתקררנו לגמרי XD קיצררר רק עכשיו אני מתחילה להוריד את שני הפרקים ואווף אני כל כך רוצה ליראות אותם כבר... אז מה אם יש לי 3 מבחנים השבוע... סורי על החפירה אני בהיתרגשות יתר חחח

LostCookie

New member
וואי איזה כיפ לךךך

אילת
חברות שלי נוסעות ב24.1 לאיזה משו של ריקוד. שמחה שנהנת^^

ליאני2

New member
תודה רבה לכולם =]]

אממ בקשר להודעה של לידר (תקני אותי אם אני טועה) אז גמאני הייתי בכנס מחול הזה... פשוט במחזור הזה תגידי לחברות שלך שבטוח שהן יהנו בטירוף =]

l i r a z 5

New member
שאלה למנהלות?!

יש לי שאלה. . . אני יכולה לפתוח משחק[כאילו הוא לא ממש משחק] שקוראים לו משטרת האופנה! מה זאת אומרת? אני נותנת תמונה של אחד/שתים המפורסמים שמשחקים במגרש ביתי, ואני רושמת נגיד:נעלים,שיער,חולצה וכו'... ואז מדרגים מ1-10 את כל הקטגוריות ! :) מקווה שהבנתן !! אני יכולה לפתוח?

l i r a z 5

New member
בקיצור

פשוט אני נותנת תמונה ומדרגים אותה לפי הקטגוריות שאני נותנת וכאילו מחליטים כל אחד עם עצמו עם היא התלבשה יפה או משו כזה XD

רבההה

New member
אני לא מנהלת, אבל בתור אחת מהפורום

אני בעד!!
צריך לעורר קצת את הפורום.. ואני לא חושבת שאחת המנהלות תתנגד לזה :p

*superstar*

New member
בטח! כל דבר שנראה לכם מגניב ויכול לעורר עניין

בפורום מתקבל בשמחה
רק לשים לב שאם זה אוף טופיק לציין שזה אוף טופיק

efif1212

New member
חדשה ../images/Emo9.gif

אני אפרת, קוראת פה כבר כמה זמן. אחלה פורום
אני כמו רובכם פה, ראיתי את 2 הפרקים של העונה ה-5, ולא יכולה כבר לחכות להמשך!

*superstar*

New member
ברוכה הבאה אפרת../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה! ולא לשכוח את חוקי הספויילרים

למעלה