אין על מה
L lid15 New member 12/12/07 #139 .. לא נורא לפחות את יודעת אם יש לך בצפר או לא אני כבר מבולבלת לגמרי כי כל המורים של כל הבצפר שלי חתמו על משו כזה שאם יש צויי מניעה אז הם לא מקשיבים להם ואני כבר מתחרפנת!
.. לא נורא לפחות את יודעת אם יש לך בצפר או לא אני כבר מבולבלת לגמרי כי כל המורים של כל הבצפר שלי חתמו על משו כזה שאם יש צויי מניעה אז הם לא מקשיבים להם ואני כבר מתחרפנת!
0 0oSharoNo0 New member 12/12/07 #142 ../images/Emo210.gifהייתי מעדיפה את זה... ככה לפחות אני יודעת שיש לי סיכוי לשביתה... חחח
T TaaaaaaaaaaL New member 12/12/07 #143 ../images/Emo109.gif אוו ../images/Emo4.gif מוזר, תקשרי למורה או משו../images/Emo35.gif
א אגנסקעXD New member 12/12/07 #149 ../images/Emo222.gif מחר בשבע לשמוע חדשות... כי הם כול הזמן משנים.. טוב אני מקווה שנחזור.. כי השביתה הורגת אותי.
../images/Emo222.gif מחר בשבע לשמוע חדשות... כי הם כול הזמן משנים.. טוב אני מקווה שנחזור.. כי השביתה הורגת אותי.
P PerfectSP New member 13/12/07 #173 גם אני חוזרת כל יוטם בארבע><" ../images/Emo190.gif ואני בט',אבל הבצפר החליט שהוא יענו בצפר טוב וסה"כ זו חבורה של טיפשים שלא יודעים כלום מעצמם ומלמדים אותנו זהירות בדרכים.XD
גם אני חוזרת כל יוטם בארבע><" ../images/Emo190.gif ואני בט',אבל הבצפר החליט שהוא יענו בצפר טוב וסה"כ זו חבורה של טיפשים שלא יודעים כלום מעצמם ומלמדים אותנו זהירות בדרכים.XD
T TaaaaaaaaaaL New member 12/12/07 #125 ../images/Emo109.gif הסבריישן ../images/Emo9.gif לחצי על השם שלך עדכון העולם שלי שמור והמשך תרדי למטה קצת ואז יש לך לכתוב חתימה בהצלחה
../images/Emo109.gif הסבריישן ../images/Emo9.gif לחצי על השם שלך עדכון העולם שלי שמור והמשך תרדי למטה קצת ואז יש לך לכתוב חתימה בהצלחה
N noy maimon New member 12/12/07 #130 עוד שאלה.. היה כתוב למעלה "שרשור חפצים של ט"ה" משהו כזה והגבתי שמה ואני לא מוצאת את זה פתאום:0. חבל, השקעתי . סתם חח איפה זה עכשיו?
עוד שאלה.. היה כתוב למעלה "שרשור חפצים של ט"ה" משהו כזה והגבתי שמה ואני לא מוצאת את זה פתאום:0. חבל, השקעתי . סתם חח איפה זה עכשיו?
T TaaaaaaaaaaL New member 12/12/07 #133 ../images/Emo109.gif זה היה ממזמן :| וואי זה היה ביום הראשון שהצטרפתי לפורום הממ את לא יכולה לראות את זה נראלי .. אלא אם כן את חוזרת אחורה לזה ..
../images/Emo109.gif זה היה ממזמן :| וואי זה היה ביום הראשון שהצטרפתי לפורום הממ את לא יכולה לראות את זה נראלי .. אלא אם כן את חוזרת אחורה לזה ..