שרשור

yperelman

New member
../images/Emo32.gif

כשחזרנו לחיפה, אחרי סופ"ש קסום בכינרת, ארבעה חברים טובים, עברנו דרך חומוסיות חביבות שהיו בצידי הדרך ובמבואות הערים: אבו נימר, אבו אדם אבו.... אבו... אבו...אבו... "זרקתי" לחבר'ה בצחוק: יום אחד נקים מסעדה שתתמקד במזון בריאות ונקרא לה מסעדת "אבו קוואקר". אחד מחבריי, מעצב גראפי, החליט להרים את הכפפה ושלח לי את המודעה הפרסומית הבאה (מצ"ב) תהנו!

WhiteBear

New member
פרסומת: מפגש שמלמדים בו איך להקים בלוג עצמאי

שלום אנשים. לשורה התחתונה, תכנסו לכאן: http://2007.wordcamp.co.il ולהל"ן הפירוט: אני שותף באירגון של כנס אשר מטרתו היא להרחיב את קהילת הבלוגרים העצמאיים בארץ (תחת פלאטפורמת הקוד הפתוח של וורדפרס). בלוג עצמאי, הוא בלוג שיושב על דומיין משל עצמו (כמו לדוגמא: www.talgalili.com). ההשתתפות בכנס היא חינם, אבל מותנית בהרשמה מראש (אשר כוללת מתן שם מלא ואימייל). היות ויש לי סימפטיה עמוקה לנושאים הנידונים בפורום הזה (ולחלק מיושביו). והיות ומספר המקומות מוגבל (יש מקום מוגבל בעולם), הרי שרציתי לפנות לאנשים שבפורום הזה (אשר מעוניינים בבלוג עצמאי), ולהזמין אותם לבוא לכנס. מה תקבל מהכנס: * בכנס תלמדו יותר על עולם הבלוגים. איזה כלי פנטסטי זה יכול להיות לשיווק עצמי ועיסקי. * בכנס תקבלו את הכלים הבסיסיים הדרושים להקמה של אתר כזה. * בכנס תכירו אנשים מאד נחמדים, אשר מהווים את קהילת וורדפרס בארץ - קהילה של אנשים שבונים ומקיימים בלוגים עצמאיים, אשר מסייעת לאנשים (בהתנדבות) לבנות את האתרים הללו בעצמם. (דרך קבוצות דיון, תמיכה במייל וכו') שלכם, טל.

WhiteBear

New member
עכשיו האתר עובד

אתמול גילינו שהיו בעיות בהתחברות לאתר, אז העברנו אותו שרת אינטרנט. עכשיו (למיטב ידיעתנו), האתר עובד חלק. (וכבר יש 74 נירשמים :) )

WhiteBear

New member
../images/Emo13.gif ראיתי,

אשמח מאד להכיר - ולקשר אותך לשאר הקהילה. בברכה, טל.

הרצאה מחר, מרפא סיני ומוצרים

מחר בערב תתקיים הרצאה של ניצן מרפא ברפואה סינית (למד גם בסין) בהרצאה ידבר ניצן על בריאות ועל מוצרים ההרצאה ללא תשלום באיזור המרכז

tookmy

New member
פרסום: סדנא להורים

האתגר ההורי בגיל הרך - סדנה בת שבע פגישות. החיים עם ילדים מביאים אתגרים, סימני שאלה ותהיות. הגישה האנתרופוסופית עוזרת לנו להבין את ילדינו, להבין את עצמינו, ולעשות צעדים פנימיים משמעותיים. מתוך חנוך ולדורף הסדנה מציעה כלים מעשיים ליצירת סביבה ביתית התומכת באופן טבעי והוליסטי בהתפתחות תקינה של הילד. הרשמה נמשכת לקורס בוקר וקורס ערב, שניהם באזור רמת-גן, ויפתחו בעוד שבועיים-שלושה. כמו-כן נפתחו הרשמות לקורסים בפרדס-חנה, טבעון, ובצפון. פרטים: משה ‏[email protected]‏ או בטלפונים 052-2592967 ; 04-9533140

0 אור 0

New member
נפלא

מחכים לפתיחה, שאני אפתח את הסניף הדרומי? שף כבר יש לוגו כבר יש לקוחות כבר יש (?) עכשיו נשארו הפרטים הקטנים

למעלה