שרשור

shirush1112

New member
וואי.זה פשוט הסרט הכי טוב!

כל מה שאמרו עליו שהוא פחות טוב מהקודמים פשוט ככה ראיתי אז זה! הכי נחמד לגלות לחברים שלך את כל הסרט XD

צפירטו

New member
מה זה?? מה קורה כאן??

איזה שפה אתן מדברות????? ה' ישמור... כל הפרופסורים האלה.. והדניאל רדקליף.. והעירום.. והג'יני.. מה זה??? חח לא ידעתי שאתן כל כך חזק בקטע של הארי פוטר.. יאבה.. אבל אם זה עושה לכן את זה.. בבקשה.. תהנו...

למען האמת..

הסרט לא היה משהו.. היה חסר בו משהו.. אולי בגלל שהם פחות ייחסו חשיבות למה שקרה עם הלורד וולרמוורט והשקיעו יותר בפרטים האחרים.. אולי..

אולי תרביצו לי ואולי לא אבל..

הפסקתי לראות אחרי הסרט השני הארי פוטר. אני חושב שזה ממש לא קול בלשון המעטה. ספיידרמן לוקח את כולם. רענן.

פחדתי להגיד אבל...

אני רואה שמישהו יותר מוערך בפורום כתב... תאמת אני שונאת את הארי פוטר ממש זה אחד הסרטים שאני פשוט לא יכולה לשבת ולראות...אני שונאת אותו!!!!!!!!!!!! וכן ספיידרמן יותר טוב..אבל משפחת סימפסון הסרט זה סרט תותח....

חחח

אני משיגה אותך אני הפסקתי כבר מהסרט הראשון של הארי פוטר.. אבל גם ספיידרמן זה לא כזה "קול" אבל נבליג על זה...

animal bar

New member
צודק כמעט במאה אחוזים.../images/Emo211.gif

ספיידרמן זה גם לא משהו. אבל הארי פוטר זה חרא תחת! וגם אני הפסקתי מהסרט השני. חצי מהשני. נרדמתי. P:

אני אולי לא ארביץ לך, אבל אני בהחלט אחלוק..

עלייך.. אני חושבת שאני יכולה לסכם את דעתי על הסרט ספיידרמן בצורה כזאת: זה אחד הסרטים היותר משעממים שראיתי בחיי.. והארי פוטר זה אחלה דבר, לדעתי..

oFka7

New member
הארי פוטר שולעטט תחתתת!!!11../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

סתם נו אבל זה אחלהD: אני רק אוהבת את הסרטים אין לי סבלנות לקרוא את הספרים LOL

liavii

New member
הארי פוטר זה נחמד

רק שאני אישית חושבת שזה משעמם XD מה כולם מתלהבים?:p וד"א דניאל הזה מכוערר

למעלה