הדסוש..כנסי!!
גם אני לא פגשתי את אגם..אבל אל תאבדי תקווה את לא יודעת איפה פתאום תפגשי אותה ...אני בהתחלה הייתי מקנא בכולם הם הולכים למפגשים פוגשים אותה ברחוב ורק לי זה לא קורה ואני מבינה שאת יודעת איך זה להרגיש ככה... אבל אל תדאגי את יודעת שאני פעם הייתי ממש עצובה בגלל זה אפילו טיפה בכיתי הגזמתי עם העניין הבנתי שאין מה לעשות כל אחד והמזל שלו אבל אחרי כמה זמן לפני 5 חודשים בערך הבנתי שגם אם אני לא הולכת למפגשים וכל מיני כאלה אני רוצה ואני ממשיכה להעריץ את אגם ואני יפגוש אותה יש לי עדיין אמונה ותקווה בלב שתהיה גם לך אז מה אם הרבה פגשו ואת לא אז אח"כ את תפגשי..גם חברה שלי אמרה ראיתי אותה בחינה של בן דוד שלי ואנחנו קרובות משהו כזה וממש ממש קינאתי בה ואמרתי במחשבה שניה מה זה יעזור לי לקנאות בה..ואמרתי שלי עדיין חלומות לא התגשמו אבל אני רוצה ואני ימשיך להעריץ את אגם וגם היום שלי וגם היום שלך יגיעו לפגוש אותה אל תדאגי!!וחוצמזה את בטוח מבינה איך זה שלא פוגשים וגם אני אבל אל תדאגי יש עוד הרבה ילדים כמונו אל תאבדי תקווה!!!הזמן שלך גם יגיע את תראי!!אני אל מבטיחה לך ב-10000000000 אחוז אבל אני כמעט בטוחה שהזמן של כל אחד שזה נכון לו לפגוש את המפורסם זה יקרה.. ביי ומקווה שעזרתי לך טיפה!!