שרשור

הדסוש..כנסי!!

גם אני לא פגשתי את אגם..אבל אל תאבדי תקווה את לא יודעת איפה פתאום תפגשי אותה ...אני בהתחלה הייתי מקנא בכולם הם הולכים למפגשים פוגשים אותה ברחוב ורק לי זה לא קורה ואני מבינה שאת יודעת איך זה להרגיש ככה... אבל אל תדאגי את יודעת שאני פעם הייתי ממש עצובה בגלל זה אפילו טיפה בכיתי הגזמתי עם העניין הבנתי שאין מה לעשות כל אחד והמזל שלו אבל אחרי כמה זמן לפני 5 חודשים בערך הבנתי שגם אם אני לא הולכת למפגשים וכל מיני כאלה אני רוצה ואני ממשיכה להעריץ את אגם ואני יפגוש אותה יש לי עדיין אמונה ותקווה בלב שתהיה גם לך אז מה אם הרבה פגשו ואת לא אז אח"כ את תפגשי..גם חברה שלי אמרה ראיתי אותה בחינה של בן דוד שלי ואנחנו קרובות משהו כזה וממש ממש קינאתי בה ואמרתי במחשבה שניה מה זה יעזור לי לקנאות בה..ואמרתי שלי עדיין חלומות לא התגשמו אבל אני רוצה ואני ימשיך להעריץ את אגם וגם היום שלי וגם היום שלך יגיעו לפגוש אותה אל תדאגי!!וחוצמזה את בטוח מבינה איך זה שלא פוגשים וגם אני אבל אל תדאגי יש עוד הרבה ילדים כמונו אל תאבדי תקווה!!!הזמן שלך גם יגיע את תראי!!אני אל מבטיחה לך ב-10000000000 אחוז אבל אני כמעט בטוחה שהזמן של כל אחד שזה נכון לו לפגוש את המפורסם זה יקרה.. ביי ומקווה שעזרתי לך טיפה!!
 

אביחי 33

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אני חייב לצייין שאת חכמה מאוד
בת כמה את? ותמשיכי לכתוב פה
 
חחחח.....

אני בת 13 ו-6 חודשים!! תודה אני ימשיך לכתוב מדי פעם.. ותודה רבה שאתה אומר שאני חכמה אבל אני לא הכי הכי בעולם!!אולי בנושא הזה כן אבל לא בכל...דבר! אני מקווה שהדסוש הבינה..!! ו...אתם יודעים שכשראיתי בראיון שאגם אמרה שהיה לה רסן וטבעות ופלטה שזה מה שאני צריכה לעשות בקרוב ב"ה..נהייתי מאוד מעודדת כי זה מאכזב פלטה ורסן וכל הדברים המעצבנים האלה אבל נעבור את זה!! ביי ואני ישתדל לכתוב יותר ותגיבו להודעותי..
 

אביחי 33

New member
אז את ואגם דומות../images/Emo8.gif

זה לא נורא פלטנה. ונשמח אם תבואי לבקר ולכתוב:)
 
אמ..כנס

לא יודעת אם דומות אני לא ממש בטוחה שיש לה בעיה כמו שלי אז כל השיינים למטה מסודרות למעלה יש אחת בולטת היא גדלה לי לא נכון מלמעלה לצערי ובצדדים בכל צד יש לי שן אחת למעלה.. אינלי מושג מה היה לאגם אולי זה אולי לא אני כבר מקווה לשים כי אחותי שמה לא מזמן ושלי זה יותר יקר אני מיתחיל עוד חודש חודשיים אמן!! ובאמת אבל באמת תודה על כך שאתה אומר שאני חכמה!!ואתה מעדכן כל הזמן וזה יפה מאוד יש לך אולי מושג מתי האתר של אגם יסתיים לבנות..? ו..אם אגם תכתבו פה אם היא גם תגיב??
 

אביחי 33

New member
היא גם תגיב כאן אל דאגה../images/Emo140.gif

והאתר יעלה בהמשך החודש הזה. אני לא טועה יאיר נכון?
 
או.קיי

תודה רבה אני מחכה כבר שיפתח האתר בשמחה ב"ה!! ביי לכם..ולילה טוב!!
 
נשמה../images/Emo26.gif

תודה בובית אבל לא אמרתי שאני לא מאמינה שאני אפגוש אותה
פשוט קצת התייאשתי, היו מלא פשוט מלא מקרים שיכולתי לראות אותה וכל פעם קרה משו אחר
חפיף, יהיו עוד הזדמנויות
אני מקווה שזה לא יקרה שאני יהיה כבר בת 20
 
ס22ה..!!=]

זה טוב ככה חשבתי שאת כבר לא מאמינה סורי שטעיתי... אבל לא נורא אל תתייאשי אז כל פעם קרה משהו אבל בסוף זה יקרה לך.. גמני אמרתי מה אני יפגוש אותה בגיל 18 זה כבר יהיה מוזר אבל אל תדאגי את תפגשי אותה אני מקווה בשבילך ואל תפסיקי להאמין ולהעריץ את הכוכבת שלך כי לא ראית אותה...!!לא נורא יהיו לך עוד מלאןןן אפשרויות והזדמנויות..תאמיני..!! ביי ומקווה שתרמתי קצת!!
 

ג ב ש ו ש

New member
אנשים חזרתייי../images/Emo124.gif../images/Emo88.gif

שכחתי לכתוב לכם לפני שהלכתי אבל הייתי בטיול שנתי של שלושה ימים באילת
היה כייףףףף...נהנתי חבל על הזמן אבל גם התגעגעתי לפורומים שלי וגם לזה כמובן
יום טוב ושבת שלום
 
למעלה