שרשור

../images/Emo23.gif מירי בוהדנה מעבר לפינה

כוכבת הטלוויזיה מירי בוהדנה, המשחקת בדרמה היומית "אהבה מעבר לפינה", מגיעה הערב ב-20:00 לפורום התוכנית, לענות לשאלותיכם Live . האירוח ישודר ב- blogtv ****************************
תפוז למען הקהילה: גיא בן מיכל, תינוק בן 9 חודשים עדיין מאושפז בבית החולים לאחר שאכל רמדיה צמחית. את/ה יכול/ה לעזור לנו להציל את חייו. אנחנו לא מבקשים תרומת מח עצם וגם לא כסף, אנחנו מבקשים שתקראו מזמור תהילים אחד (מזמור כ') ושתפיצו את המייל הזה לכל המכותבים שלכם. גם אם אתם לא מאמינים, אנחנו כן, אז טובה קטנה שלא גוזלת מכם כלום ומצילה את התינוק ואתם שותפים. לרפואת גיא בן מיכל תהילים פרק כ לַמְנַצֵּחַ, מִזְמוֹר לְדָוִד. יַעַנְךָ יְהוָה, בְּיוֹם צָרָה; יְשַׂגֶּבְךָ, שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב. יִשְׁלַח-עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ; וּמִצִּיּוֹן, יִסְעָדֶךָּ. יִזְכֹּר כָּל-מִנְחֹתֶךָ; וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה . יִתֶּן-לְךָ כִלְבָבֶךָ; וְכָל-עֲצָתְךָ יְמַלֵּא. נְרַנְּנָה, בִּישׁוּעָתֶךָ וּבְשֵׁם-אֱלֹהֵינוּ נִדְגֹּל ; יְמַלֵּא יְהוָה, כָּל-מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ. עַתָּה יָדַעְתִּי כִּי הוֹשִׁיעַ יְהוָה, מְשִׁיחוֹ: יַעֲנֵהוּ, מִ שְּׁמֵי קָדְשׁוֹ בִּגְבֻרוֹת, יֵשַׁע יְמִינוֹ. אֵלֶּה בָרֶכֶב, וְאֵלֶּה בַסּוּסִים; וַאֲנַחְנוּ, בְּשֵׁם-יְהוָה אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר. הֵמָּה, כָּרְעוּ וְנָפָלוּ; וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ, וַנִּתְעוֹדָד. יְהוָה הוֹשִׁיעָה: הַמֶּלֶךְ, יַעֲנֵנוּ בְיוֹם-קָרְאֵנוּ ...

אוש7יתי

New member
יש לי שאלה

איך עושים את הסימן הזה | ? אתם יודעים למה אני מיתכוונת נכון? נגיד |גיטרה (בכוונה מחקתי את האחרון)

../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif היום בתפוז אנשים

כתר| הערב ב-20:00 מתחילות רשמית חגיגות אירוויזיון 2004 בפורום אירוויזיון. האירוויזיון יתקיים ב-15 במאי השנה, והיום תוכלו לצפות בתוכנית הראשונה מתוך 4, שתכין אתכם לקראת התחרות. במהלך התכנית יחולקו פרסי דיסקים ו-DVD של התחרות, ותתארח הזמרת אילנית שייצגה את ישראל פעמיים בתחרות. ניתן להשאיר לה שאלות עכשיו בפורום.
מכון הכושר everybody שפתח בלוג TV על הליכון, מארח הערב ב-20:00 על ההליכון את הראפר פישי הגדול, המוכר מלהקת שב"ק ס'. תוכלו לעזור לו לשמור על כושר וגם לשאול אותו שאלות היום ב- blogtv.
סיון ששון, כוכבת הסדרה "מיכאלה" מגיעה הערב ב-21:00 לפורום הסדרה ועונה על השאלות שלכם. אתם יכולים להכניס את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום.

החגיגה נמשכת ../images/Emo43.gif../images/Emo79.gif

התוכנית השניה של "תפוז פואה", לקראת האירוויזיון 2004 תשודר הערב ב-20:00 בפורום אירוויזיון וב-blogtv. הערב יהיו שם גם רחלי חיים (שייצגה את ישראל ב-1993), אבי טולדנו (ייצג אותנו ב-1982) וכוכבי הקדם אירוויזיון ירון חדד ועירית ענבי. אתם יכולים כבר עכשיו להשאיר שאלות בפורום לכל אחד מהם. גם היום יחולקו פרסים במהלך התוכנית. שווה לראות!
הזדמנות אחרונה להצביע ל"קופסא" השבוע. בריטני ממשיכה לשלוט במצעד התפוזי, בפינה לשיפוטכם תוכלו למצוא את כל להיטי המועדונים העכשויים, והבלונד משתלט. דרגו והשפיעו על המצעד השווה של המדינה!

Shablula 88

New member
חחח אסי יה מצחיקול.. יש לי סיפור!!!

בגלל שאסי "מתחנן" ל
:), אני אספר לכם משהו קצת טיפשי שקרה לי... השבוע שמעתי את השיר של האסמסים של יוסי, ושרתי אותו וזימזמתי והתפרעתי בשירה
, וחברה שלי מהבסיס אשכרה נדבקה לשיר והיא בכלל לא מכירה אותו!!! והתחילה לשיר ולזמזם..... זה היה דיי מצחיק, עכשיו זה נשמע קצת טיפשי, אבל מילא....
"תנו סימן שהיינו בלשיק"....

למעלה