איזה מהיר אתה...
R RiKi היחידה New member 21/7/05 #17 שיבחתי את המנהלות שלנו בפורום משוב כי זה מגיע להן נכון שהן חמודות הבאתי קישור להודעה שלי שם
מ מטוס סילון New member 21/7/05 #25 ../images/Emo32.gif-בעזרתך אבא- א. ירדן- השמיעי קול!!!!! הדבקת אותי!!!!!!!!!!!!! ב. למי בא לדבר???
י ירדנוש היחידה 2 New member 21/7/05 #26 -בעזרתך אבא- קו-קו-ריקו תרנגול!!!! ממצב?? נו, אתה רואה? הצלחתי ללמד אותך משהו טוב ו, כדאי שתוריד את החתימה!! ומהר!!
-בעזרתך אבא- קו-קו-ריקו תרנגול!!!! ממצב?? נו, אתה רואה? הצלחתי ללמד אותך משהו טוב ו, כדאי שתוריד את החתימה!! ומהר!!
מ מטוס סילון New member 21/7/05 #27 נתחיל להירגע! הכל אחלה! איפה ברחת לנו היום??????? היה משעמם אצלהם..... ו... ילדונת, תקלטי! אני עדיין אבא שלך אז, להירגע ולא לחלק פקודות! החתימה הזאת נשארת..... בקיצור, ילדה, לא להתכחש למציאות! נכון מאור???
נתחיל להירגע! הכל אחלה! איפה ברחת לנו היום??????? היה משעמם אצלהם..... ו... ילדונת, תקלטי! אני עדיין אבא שלך אז, להירגע ולא לחלק פקודות! החתימה הזאת נשארת..... בקיצור, ילדה, לא להתכחש למציאות! נכון מאור???
י ירדנוש היחידה 2 New member 21/7/05 #28 -בעזרתך אבא- יפה לך, אחרי שבוע אתה שואל איפה אני???????? חחח.... סתם........ אמממ.... הייתי בעבודה של אמא שלי! השתעבדתי כמו מפגרת!!!! ו... מה הקשר למאור???? ואם כבר מדברים על לא להתכחש למציאות, נראה לי שאתה עובד על עצמך!!! תגיד, מה עם אבא של ספיר???
-בעזרתך אבא- יפה לך, אחרי שבוע אתה שואל איפה אני???????? חחח.... סתם........ אמממ.... הייתי בעבודה של אמא שלי! השתעבדתי כמו מפגרת!!!! ו... מה הקשר למאור???? ואם כבר מדברים על לא להתכחש למציאות, נראה לי שאתה עובד על עצמך!!! תגיד, מה עם אבא של ספיר???
מ מטוס סילון New member 21/7/05 #30 ... כמו מפגרת??? לא באמת??? סתם ילדונת, אל תבכי... תאמיני לי שאת עובדת על עצמך, אבא שלה?? אמממ... בקשר לתאונה? הוא כבר בבית נראה לי
... כמו מפגרת??? לא באמת??? סתם ילדונת, אל תבכי... תאמיני לי שאת עובדת על עצמך, אבא שלה?? אמממ... בקשר לתאונה? הוא כבר בבית נראה לי
מ מטוס סילון New member 21/7/05 #31 מאור?? אם יורשה לי להתקע ולשאול, מה כתבת לה??? הצעת חברות? אויש, איזה ילד גדול! סתם, אחשלי, בהצלחה!
י ירדנוש היחידה 2 New member 21/7/05 #33 -בעזרתך אבא- אני לא מרשה לך להיתקע!!!!!!!! סתם... חחח.... אבאל'ה......
י ירדנוש היחידה 2 New member 21/7/05 #34 -בעזרתך אבא- טוב.. תראה.... איפה להתחיל??? חחח..... על השאלה, תן לי לחשוב, אוקי??? ו... חוץ מזה, תודה רבה רבה!!!!! אתה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין עליך נשמה!!!!
-בעזרתך אבא- טוב.. תראה.... איפה להתחיל??? חחח..... על השאלה, תן לי לחשוב, אוקי??? ו... חוץ מזה, תודה רבה רבה!!!!! אתה ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין עליך נשמה!!!!
י ירדנוש היחידה 2 New member 22/7/05 #40 -בעזרתך אבא- תמיר????????. מי זה תמיר??????? ו, מה נסגר איתך??