שרשור
!

שרשור ../images/Emo32.gif! ../images/Emo54.gif

לכאן מותר לשרשר כל דבר שרוצים. שאלות, קיטורים, דברים שרוצים לחלוק עם שאר הפורום... בשרשור הזה אין כזה דבר "להציף". כותבים מה שרוצים, וזה לא חייב להיות קשור לרומח. היה לכם יום מחורבן ואתם רוצים להוציא קיטור? זה המקום. היה לכם יום מקסים ואתם רוצים לחלוק אותו איתנו? זה המקום. יש לכם חבר/ה חדש/ה? חיית מחמד חדשה? סבתא שלכם מתה? נכשלתם במבחן? זה המקום! אני נוסעת היום ליוון, אחזור בעוד שבוע בדיוק. אני מבקשת מכם, אל תנצלו את העובדה שאני לא כאן ואני לא משגיחה עליכם. תתנהגו יפה. בלי הודעות מעליבות, בלי הפרה של כללי הפורום, בלי ספוילרים לא מסומנים, ובלי מריבות. אם כשאחזור אראה בשרשור הזה [או בכל שרשור אחר] אחד מהדברים שכתובים לעיל - אמחק את ההודעות. לגבי הסקר - כשאחזור מיוון אעדכן את הסקר ואפרסם ניתוח תוצאות. אתם מוזמנים בינתיים להציע רעיונות לסקר חדש. בברכת שבוע נעים, טליה.

Guybrush Marley

New member
יאיי!../images/Emo118.gif

היא טסה לשבוע, זה אומר לא עוד משטר פאשיסטי בפורום! ...למשך שבוע

Gutterball

New member
../images/Emo124.gifמפגש!

החייל הגיבור שלנו, עמר, יוצא לרגילה מהיום והביע בקשה לקיים מפגש השבוע. אז אם בא לכם ואתם יכולים, שרשרו תאריכים, ואם לא... אז לא. לפחות ננסה. ובהצלחה לכל מי שיש לו מחר מועד ב' במתמטיקה!

Wing Chan

New member
יום רביעי הוא יום מועדף. לא זוכר תאריך...

דעתכם בעיניין?
\
?

Eurogirl

New member
../images/Emo88.gif שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד

אם לפתוח כל יומיים שלושה שירשור "מפגש" ואז לא לקיים אותו, זו בדיחה פנימית של הפורום?
לא יפה להפיח תקוות שווא באנשים חדשים ומסכנים כמוני
, שפייתון 4 לא עונה להם לטלפון יותר, ולכן הם מחפשים קורבנות אחרים כדי לחלוק עמם את אובססיית הפנטזיה שלהם!

Wing Chan

New member
ממ

זה תוצר לוואי של פורום\קהילה שקיימים בר זמן רב. זה ככה גם בקהילות אחרות שקיימות הרבה זמן, לא רק פה. הזמן עובר והשנים עוברות, חל'ק מהאנשים עזבו, חלק סתם שוחכםי לבקר, חלק מהאנשים כבר לא בקשר אחד עם השני כמו פעם, חלק נהיו חברים גם ללא הפורום, וכ'ו. נפתחים שרשורים כאלה כול יומיים כי אנשים רוצים לראות אחד את השני, אבל זה לא הלך עד עכשיו אני מניח כי לאנשים לא היה הכי הרבה זמן, בניגוד לעכשיו שרוב החבר'ה כאן (שהם תיכוניסטים) נמצאים בחופש. הפעם זה רציני גם מבחינתי, כי סוף סוף יש לי זמן, עד שאני הולך לטייל ברמאללה. בואי!

python 4

New member
לפני שאתה אומר "בואי" בכזו שלוות נפש זכור:

אה, שכחתי שקיצצת את שיערך הגולש לכבוד הצבא. תפגשו בכיף ובהצלחה!

The Illusionist

New member
כמה רשע מצידך!

אתה שפל ומגעיל! ואתה מזמן, אבל מזמן לא מצחיק! במידה ותמשיך להתנהג כך - תועלה לכל פורום בו אתה לוקח חלק פעיל תמונה שלך, תחת הכותרת - "די לגדול".אם אתה יודע למה אני מתכוון! *הודעה זו נכתבה לאחר איומים.

Eurogirl

New member
והוא יודע לא רק איפה אתה גר...

אלא גם...איפה גרת
. וכמובן, איפה תגור!

Guybrush Marley

New member
אולי../images/Emo118.gif

ואם כן, אני אוכל רק לקראת אחה"צ.. השתנו לי התכניות אתמול, ואני קצת לא יכול השבוע
אלא אם נהיה ספונטניים ונעשה את זה מחר.

למעלה