שרשור

NoFaR815

New member
../images/Emo207.gifהייתי אתמול בטכניון ../images/Emo3.gif

מגניב שם...
מכל עיר שלחו שני תלמידים מצטינים במתמטיקה והיה טקס וחלוקת תעודות... הייתי הרצאה על עיגולים במשך שעה!
כאילו יותר משעמם מזה אין!

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מניחה שאם היית את תלמידה מצטיינת במתמטיקה אבל קולהכבוד! קבלי ח"ח!!
ומה אפשר להרצות על עיגולים במשך שעה?!?!

hodaya157

New member
באמת מה אפשר להגיד על עיגולים?!../images/Emo3.gif

כיף לך בקטע של המתמטיקה..יש לי בגרות בשני ואין לי מושג במילה מהחומר..!

../images/Emo2.gif

אני שובצתי להקבצה א' במתמטיקה,אני על תנאי. ואני מתה מפחד להיכשל. חצי מהחומר חסר לי,ועוד דברים שאני אלמד שנה הבאה...אמא

hodaya157

New member
יאוו הזכרת לי

ביסודי הייתי הקבצה א' אבל העבירו אותי לב' לכמה זמן.. והייתי מזה מאושרת!! לא בגלל החומר..אלא בגלל שהקבצה א' היו נשארים ללמוד בכיתה, והקבצה ב' היו יוצאות לסיור ברחבי בצפר בחיפוש אחר חדר לימוד..חח ואני לא יודעת למה נזכרתי בזה עכשיו, או מה זה קשור בכלל..אבל אח, הנוסטלגיה..

hodaya157

New member
ממה שאני זוכרת

זה היה רק לכמה ימים, כי חזרתי להקבצה א'..והחומר ב-א' היה לי יותר טוב..

adii1201

New member
וואי אני חרשתי למבחן הקבצות הזה

והייתי בטוחה שהלך לי גרוע יצאתי מש בוכה והמורה הנושית שלי ראתה ואז היא חזרה הביתה בדקה לי את המבחן והיא מתקשרת אליי עושה לי "עדי, אני מכניסה אותך להקבצה א' אל תאכזבי אותי כן?" ולא איכזבתי

חסר לי הנדסה. לא למדתי בכלל. אין לי שמץ של

מושג. גם שברים ושברים עשרוניים חסר לי אבל זה לא כל כך משנה כי אני לא אלמד עליהם משהו השנה. יש לי ספר של הנדסה של הקבצה א' ואני אתחיל ללמוד ב30 כי אחותי תסיים בגרויות ותתפנה לעזור לי,אבל תודה רבה!

adii1201

New member
הדסה שולט../images/Emo3.gif

בכל מקרה אם את צריכה עזרה, יו נואו ור טו פיינד מי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo6.gif

טוב, הרצאה על עיגולים. תנסי להיות ב-5 שיעורי מתמטיקה מצויינות של משולשים, שקט, דממה (הצל לא על הבמה) ורק המורה שלי חופרת על זוויות מתאימות במשולשים חופפים (לפי זווית-צלע-זווית). אני גם רוצה להיות בטכניון. במקום זה אני עושה את המבחנים שלהם. בכל מקרה, מזל טוב, תלמידה מצטיינת

למעלה