שרשור

adii1201

New member
איזה יום נאחס!!!!!

אוף!!!!!!! התעוררתי ב-8 כי המזגין שלי החליט שבא לו להפסיק לקרר ואז כשסידרתי אותו חזרתי לישון וב-9 הוא החליט שהוא משתין עליי איזה יופי!!!! אח"כ נסעתי להתספר (כבר דבר רע כי לא רציתי) ואז נסעתי לקניון לקנות מתנה וחיפשתי חנייה איזה חצי שעה. אח"כ חיכיתי איזה רבע שעה שהמוכרת תועיל בטובה להתפנות אליי ולהכין לי את המתנה. אח"כ ירדתי לטאואר רקורדס כי האוזניות שלי מעצבנות ורציתי אחרות אבל לא היה להם. ההלכתי למדוד בגדים בטוונטי פור סבן וננעלתי בתא
ואז אחרי שסיימתי למדוד ראיתי חולצה שחיפשתי ולא מצאתי אבל לא היה לי כוח למדוד כבר. אח"כ נסעתי הביתה ואיזה אידיוט אחד כמעט נכנס בי. ואז כשבאתי הביתה הורדתי את השעון שלי ואיזה יופי הוא נפל לי מהיד ונשבר!!! סעמק 600 ש"ח שילמתי על השעון המזורגג הזה!!!!!!! היה לי שעון אחד לפני ששילמתי עליו חצי מחיר והחזיק לי יותר זמן והתגלגלתי איתו במדרגות והוא לא נשבר! אוף והשעה רק 1!!!!! גם כן

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifיואו איזה יום מעצבן../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

הצד החיובי הוא שעליך השתין מזגן ולא ציפור. לא כמוני
בכל מקרה, הממ.. נשברה לשעון רק הזכוכית או שכולו התפרק? כי אפשר לתקן את הזכוכית די מהר לא?
שיהיה לך יום טוב

adii1201

New member
ציפור זה מזל טוב רק שתדעי

וגם זה קרה לי פעם אחת.. ונשברה הזכוכית אבל התפוצצה לגמרי יעני אי אפשר בכלל להשתמש בשעון עד שמתקנים.. ואני יודעת שאפשר לתקן זה סתם פשוט מעצבן שאמא שלי דיי הכריחה אותי לקנות כי השעון הקודם שלי כבר היה ישן והכל ואני לא רציתי להחליף כי אני ממש אוהבת אותו וזה אבל אז בסוף הסכמתי לקנות ומצאתי את השעון הזה ושילמתי עליו מלא כסף ולפני איזה חודש בערך החלפתי לו סוללה וגם היו לו מלא שריטות על הזכוכית סתם ועכשיו הוא גם נשבר! ועם השעון הקודם פאקינג התגלגלתי במדרגות וזה לא קרה!

../images/Emo201.gif

את יכולה להתנחם כי לי אין מזגן בחדר ואני מתה מחום. למה הסתפרת אם לא רצית?
יש ימים כאלה,אבל אל תשכחי שלפחות זה לא קורה הרבה...(נשמע קצת צולע
)

adii1201

New member
אה כן אבל אני ישנה עם ארוך

כן מכנסיים וחולצה.. למה? כי כשעוקצים אותי (ואל תדאגי, עוקצים אותי) יתושים זה מתנפח בטירוף ואני ממש רגישה אז אני מעדיפה למות מחום ושלא יעקצו אותי... ולגבי השיער, כי בעיקרון אני מאריכה אותו לקראת החתונה של אח שלי אבל הספר שלי הסביר לי שאם אני רוצה לעשות משו בשיער חוץ מפן קרשים זה לא יילך עם קצוות שרופים אז אני חייבת להסתפר והעדפתי להסתפר היום ושייתארך קצת עד החתונה מאז ביום של החתונה שהוא יקצץ לי ת'שיער
זה סתם פשוט היה עצוב כי הוא כבר הגיע לי לאמצע הגב ואולי אפילו יותר ארוך ולא הסתפרתי ממאי שנה שעברה! ואף פעם לא הגעתי לזה! ואני אוהבת שהוא ארוך! נו לא משנה

חבל על השיער,אבל גם קצר זה מאוד יפה.

גם אני גידלתי את השיער המון זמן אבל הקצוות השרופים שלי נהיו פשוט בלתי אפשריים עד שהם נהפכו לגוש של שיער שרוף שאי אפשר לסרק וזה נראה פשוט נורא,ואז נכנעתי,ודי נחמד לי הקצר. למרות שלפעמים ממש בא לי שיער ארוך

adii1201

New member
אז לי לא נחמד../images/Emo69.gif

השיער שלי מתולתל אז גם כשהוא ארוך הוא לא באמת נראה ארוך.. אז כשהוא קצר זה ממש לא יפה

adii1201

New member
מישו אמר שלך אסור?../images/Emo12.gif

וכתבתי לך שאני הולכת להסתפר

adii1201

New member
אבל זה לא שממש הייתה לי ברירה../images/Emo6.gif

הייתי חייבת להסתפר
אתה לא חייב
ו-
בחזרה

למעלה