מציק אם תדעו שאני דיי משגע את כל הפורמים בתפוז. אני מכניס אצלם הודעות כמו : "עוד 47 מים זה הולך לקרות..." "עוד 46 ימים להפתעה הגדולה.." והאמת??? הם די מסתכרנים וכך גם יוצא שבכל הפורמים של
מדברים על קיילי ועל השיר החדש שלה. אז יהייה נחמד אם משעמם לכם ובא לכם "לשגע" את הפרמים במה שהולך לקרות עוד .... ימים............ אז אתם מוזמנים לעזור לי
תחשוב על ההתעניינות שהייתה בפורומים האלה על מה מדובר, שזה תורם לקיילי. מצד שני, אני מאוד מקווה שאף אחד פה לא יגזים, תחשבו מה היה קורה אם היו עושים את זה בפורום שלנו...
אני יכול, בדיוק כמוך, "לשגע" את כל הפורומים ב"תפוז" ולכתוב להם: "האמת יוצאת לאור- בעוד X ימים". גם אם הם יתעניינו- זה לא משנה את העובדה שמדובר בהצפה, האסורה על פי חוקי "תפוז".
did it again !!!!!!! איךשהוא שמתי תמונה של קיילי במסך(במחשב של אחש לי) אז לחצתי מקש ימני מאפיינים ואני לא מוצאת את התמונה הקודמת ששמשה כמסך לאח שלי כול מה שאני רואה זה סתם את הפשוטים האלה שנמצאים במחשב ואין לי מושג מה לעשות פעם קודמת החזרתי את המצב לקדמותו בכך שמצאתי את הוואלפיי]פר המתאים אבל כנראה שהוא מחק אותו משם אניז וכרתא יך הוא נראה.......אבל איפה הוא? מה לעשות