שרשור

אוי מסכניםםםםםםםםםם

אני אתרום! אני אאלץ לשכנע ראת אמא שלי..... רק כמה שקלים אבל כול דבר עוטזר קצת לא?

למישהו יש ת'תמונה הזו בלי ה...

...SKY וכול זה? פשוט התמונה בלי כול העיתון? אני יודעת שזה קשור לנושא ושזה לא OFF אבלרציתי לנצל''ש לאנשהו ולכאן זה מתאים

eyalush001

New member
וואוו איזה תמוונה מדהימה

אני עוד לא ראיתי אותה. תמונה ממש יפייפיה

eyalush001

New member
סתם חשבתי שיהייה

מציק אם תדעו שאני דיי משגע את כל הפורמים בתפוז. אני מכניס אצלם הודעות כמו : "עוד 47 מים זה הולך לקרות..." "עוד 46 ימים להפתעה הגדולה.." והאמת??? הם די מסתכרנים וכך גם יוצא שבכל הפורמים של
מדברים על קיילי ועל השיר החדש שלה. אז יהייה נחמד אם משעמם לכם ובא לכם "לשגע" את הפרמים במה שהולך לקרות עוד .... ימים............ אז אתם מוזמנים לעזור לי

eyalush001

New member
חחחחחח

אתה סגור על עצמך??? תעשה משהו עם השמות כי זה יוצא מצחיק בסופו של דבר.

Human Nature

New member
הייתי מבין אם זה היה בפורומים |טל|†

שמופיעים באשכול מוזיקה, אבל הוא פרסם גם בפורום "צופים"
עם כל הכבוד, לא מעניין את כל העולם הסינגל הבא של קיילי. אני חושב שזה מיותר לכתוב בכל הפורומים "עוד X ימים". זה מרגיז וגובל בהצפה.

p i n g o

New member
אני חושב שאתה טיפה מגזים ../images/Emo13.gif

תחשוב על ההתעניינות שהייתה בפורומים האלה על מה מדובר, שזה תורם לקיילי. מצד שני, אני מאוד מקווה שאף אחד פה לא יגזים, תחשבו מה היה קורה אם היו עושים את זה בפורום שלנו...

eyalush001

New member
רק שתדע!

שהצופים מאוד מתעניינים!!!!
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=315&msgid=20576350

Human Nature

New member
זה כלל לא קשור. |טל| †

אני יכול, בדיוק כמוך, "לשגע" את כל הפורומים ב"תפוז" ולכתוב להם: "האמת יוצאת לאור- בעוד X ימים". גם אם הם יתעניינו- זה לא משנה את העובדה שמדובר בהצפה, האסורה על פי חוקי "תפוז".

תודדדדדדדדדדדהההה

מאיפה לקחת אותו? יש לי מיליון ואחד אתרים ושכחתי באיזה מצהם יש את התמונה בלי הרקע של העיתון......

Did It Again

did it again !!!!!!! איךשהוא שמתי תמונה של קיילי במסך(במחשב של אחש לי) אז לחצתי מקש ימני מאפיינים ואני לא מוצאת את התמונה הקודמת ששמשה כמסך לאח שלי כול מה שאני רואה זה סתם את הפשוטים האלה שנמצאים במחשב ואין לי מושג מה לעשות פעם קודמת החזרתי את המצב לקדמותו בכך שמצאתי את הוואלפיי]פר המתאים אבל כנראה שהוא מחק אותו משם אניז וכרתא יך הוא נראה.......אבל איפה הוא? מה לעשות
עזרה
מישהו
הוא חוזר מחר בערב כי הוא בטיול......

p i n g o

New member
זה בטח איפה שהוא במחשב...

תנסי לעשות חיפוש לפי שם קובץ שנראה לך שזה יכול היה להיות...

למעלה