תרגישי טוב מותק
ח חנן ויס New member 1/6/05 #19 ../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif היום יום חופשי לפני הבגרות מחר במתמטיקה! בהצלחה לכל התיכוניסטים מחררר=)
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo42.gif היום יום חופשי לפני הבגרות מחר במתמטיקה! בהצלחה לכל התיכוניסטים מחררר=)
K K i K u S h New member 1/6/05 #24 צהריים טובים לכולם../images/Emo9.gif הרגע חזרתי מבית הספר... היה לי היום מבחן עננננק באנגלית אבל הלך לי טוב ושוב שוחררנו לפני הזמן ככה זה כשהמחנכת היא הסגנית איך עבר עליכם היום
צהריים טובים לכולם../images/Emo9.gif הרגע חזרתי מבית הספר... היה לי היום מבחן עננננק באנגלית אבל הלך לי טוב ושוב שוחררנו לפני הזמן ככה זה כשהמחנכת היא הסגנית איך עבר עליכם היום
ח חנן ויס New member 1/6/05 #27 לומדים לומדים לומדים לומדים... למתמטיקה!חח יהיה טוב אבל, אני מקווה בהצלחה לכולם
ג גיא246890 New member 1/6/05 #33 עופר ניסים המלךך........... יהיה ענקקקקק אם יהיה שילובבב בין עופר לשירי..... עופר היה גם אם דנה אנטרנישיונל עופרה חזה ריטה ועכשיו הגיע תורה של שירייייייי..!!!
עופר ניסים המלךך........... יהיה ענקקקקק אם יהיה שילובבב בין עופר לשירי..... עופר היה גם אם דנה אנטרנישיונל עופרה חזה ריטה ועכשיו הגיע תורה של שירייייייי..!!!
ת תפוז אנשים מודיע New member 1/6/05 #34 היום בתפוז אנשים ../images/Emo172.gif הערב ב-19:00 נארח את הסופרת ורד מוסינזון ב- BlogTV שתפתח את אירועי חודש הספר העברי בתפוז, בשילוב עם פרוייקט "המקלדת". ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו
היום בתפוז אנשים ../images/Emo172.gif הערב ב-19:00 נארח את הסופרת ורד מוסינזון ב- BlogTV שתפתח את אירועי חודש הספר העברי בתפוז, בשילוב עם פרוייקט "המקלדת". ניתן להשאיר לה שאלות כבר עכשיו
ח חנן ויס New member 1/6/05 #40 בגלל שהיום זה יום לחוץ מבחינת בגרויות ולימודים.=) וחוץ מזה אתם תמיד מוזמנים לפרסם את הפורום ולהביא לפה עוד אנשים.
בגלל שהיום זה יום לחוץ מבחינת בגרויות ולימודים.=) וחוץ מזה אתם תמיד מוזמנים לפרסם את הפורום ולהביא לפה עוד אנשים.