שרשור

noa933

New member
אוףף

הייתי עכשיו באודישנים ללהקת דאנסיטי :( (איפה שאדם ולירון לומדים...אגב תצביעו אדםם =] ) ואמרתי שאני בת 12 וחצי והם שמו אותי עם כל הפיצפונות בנות 12 וחברה שלי אמרה בת 13 (עוד חודשיים) ושמו אותה עם הגדלולת:/ בכלל התבלבלתי בהכלכי כולם ש ם אל היו בקצב והיה לי בלק בפעם השנייה.. קרה לכן פעם?

../images/Emo7.gifלמה מחקתם לי את שירשור?????

יאללה אני פותחת חדש!!!!!!!! אז כל מי שנוסע/ת לכנס באילת(5-7.1)... לשלוח תמונות...את שלי שלחתי כבר!!!

../images/Emo100.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo133.gif

גאולה שינה, מנחת סדנאות הורים תענה הערב בשעה 20:00 לשאלות הגולשים בפורום חינוך לילדים ונוער בנושאים כגון: גבולות, סמכות הורית, לקיחת אחריות , תלות/עצמאות, יחסי אחים ועוד. שאלות ניתן לשרשר כבר עכשיו בפורום.
רק עוד ארבעה ימים נותרו לתחרות המדליקה! מארגנים ומעצבים ערכת שי חגיגית ומדליקה לחנוכה ע"פ הקריטריונים שבפורום ימי הולדת ומתנות וזוכים בפרס!

noya122

New member
נועההה

ראיתי שלא כתבת בפורום אז אמרתי שתכתבי פה... יווווו!!! דיי הלך לך מעולה! תחשבי חיובי!

מילי17

New member
לא מחקנו שום שרשור בובה

תסתכלי קצת יותר למטה. בבקשה בפעם הבא בלי להתעצבן ולפתוח שוב הודעות.

amitush26

New member
../images/Emo187.gif"לא הכי קשור"?

זה מאוד רחוק מלהיות קשור
זה הולך רק לפורום מחול. אם כבר זה ייכנס לשירשור
[מה שבדיוק קרה
].

maholnikit

New member
אה נו איך היה??? אני הייתי מהאנשים

שעשו חזרות להופעה....אם ראית.... בסדר נו שטויות. זה לא כזה משנה, בסופו של דבר אתם תהיו באותה קבוצה...

noa933

New member
נויה תודה.. =]

כי אל רציתי שמה יחשבו שנאי מפגרת לאדעת אז לא רשמתי חוצמזה שעכשיו אכלתיאז אנ'לא עצנית וניצן ררר וואלה? ראיתי רק שדיברו איתכם בחוץץ..

noa933

New member
רגע לא הבנתי חח

את בלהקה כבר? או שנבחרת היום ללהקה?

למעלה