שרשור

מישו פה?שיכול להסביר לי משו...

אוקי אני ממש צריכה שתסבירו לי איך לשרשר ודברים כאלו כיאתם די כועסים עלי אם אני עושה משו... אז אם תוכלו לעזור לי... ולילה טוב לכולם! נטע

../images/Emo104.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים

היום ב-15:00 ליבי מזלסקי, יועצת לאוניברסיטאות בקנדה תענה על שאלות הגולשים בנושא לימודים בקנדה. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום לומדים בחו"ל
לרגל יום זכויות האדם הבינלאומי, מארח הבלוג טי.וי של תפוז אנשים LIVE, שני לוחמי זכויות אדם בעלי שם עולמי, המחזיקים בהשקפות עולם הפוכות. נתן שרנסקי ובאסם עיד יתארחו ביום ב-17:00 בשידור חי, ואתם מוזמנים לשאול שאלות בפורום אקטואליה ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/

כרמל248

New member
פורום לאור כחלון..כנסו!!!

מי שמעוניין\ת לעשות איתי פורום [רשמי.] לאור כחלון מוזמנ\ת לפנות אליי במסנג'ר\אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] [זה גם האימייל למי שאין מסנג'ר או אייסיקיו] אייסיקיו: 299462418 תמהרו :) יומטוב. כרמל.

ira87

New member
../images/Emo32.gif עזרו לחתולי ראשל"צ ../images/Emo108.gif

בראשון מעוניינים להעביר חוק עירוני האוסר על האכלת חתולי רחוב, ביוזמה הנוראית מעורבים אנשים בעלי אינטרסים לפגוע בחתולים, כגון צער בעלי חיים תל אביב הידועה באידיולוגית ההמתות שלהם. אם הדבר יתבצע הוא יפגע אנושות בחתולי ראשון. אנא עזרו לנו למנוע זאת. הכנסו עכשיו לאתר http://www.free-cats.org וחתמו על עצומה כנגד החוק המתיר הרעבת חתולי רחוב. תודה בשם כל אלה להם אין קול

שירוש66

New member
בופרגל נראה לי שאני מכירה אותך...

רקדנו ממזמן ביחד במחולה.. לא נראה לי שאתה זוכר אותי...

סופרגל

New member
וואללההההה

איך קוראים לך איזה בצפר את מה פרטים אם את יכולה להשים תמונה זה יעזור

שירוש66

New member
אממ קוראים לי שיר.. אבל בטוח אתה

לא זוכר.. בדיוק נזכרתי שרקדנו ביחד כי נכסתי לארכיון בתמונות באתר של מחולה והייתה שם תמונה של הלהקה בהר הרצל.. אמ.. יש לי בעיה לשלוח לפה תמונות אז אם בא לך להכנס לקישור הזה.. אני הילדה שלא לבושה בתלבושת של הריקוד ואני הכי בצד... חח

סופרגל

New member
וואלה אני זוכר אותך חחח

ואי איזה תמונה ישנה אני כזה קטן שם אלוהים חחחחח טוב לדעת רגע יש לי שאלה את עוד רוקדת??? מה את באקדמיה?? איזה כיתה את?? חחח זה כבר לא שאלה 1 זה 3 אבל לא נורא חחחחח

שירוש66

New member
חח כנס..

אמ.. אני עדין רוקדת.. בקונסרבטוריון באקדמיה.. אני רוקדת שם בלט מודרני.. חח אתה עדין במחולה? אתה לומד באקדמיה?

סופרגל

New member
וואלה

אניעדין במחולה כבר 8 שנים ולא אני לא באקדמיה רגע את בקונסבטוריון ???

Photo Fairy

New member
אה, וגם...

רשמי? מה זאת אומרת פורום רשמי? רק שתדעי, "רשמי" אומר באישורו של אור כחלון. כל עוד הוא לא מאשר את זה זה לא רשמי.

TheBlackFairy

New member
שרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

כל ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום, שרשרו לכאן
.

סופרגל

New member
Photo Fairy בקשה!!

אתה יכול בבקשה לשים תמונות של הפרק של אתמול ושל הגלגל הצלה תודה גל

למעלה