שרשור
- 5.8.03

Lu Tze

New member
הממ... לא יודע על מה את מדברת...

הקטע לקוח מתוך הרצאה של פיליפ ק. דיק (סופר מדע בידיוני) שהייתה אמורה להיקרא בשנת 1978, אבל בסוף בוטלה. אני מצרף תמליל של ההרצאה. שימי לב שיש לציטוט גם חלק שני שלא נכנס לחתימה שלי מפאת הגבלת התווים.

loquado

New member
סבאח' איל ח'יר

עדכון באתר לב הארי (מיועד לחושבים וכאלה שחושבים שהם חושבים) במדור מגילות -מאמר חדש על החופש האנושי במודר ניצוצות -נוסף דף העוסק במרק הקוסמי תתחדשו. -אדיוס

DroritShalev

New member
קורס מודעות עצמית

אני רוצה ליידע את גולשי הפורום על קורס מודעות שנפתח בקרוב. אני עברתי את הקורס הזה, הוא עזר לי מאוד ואני ממליצה לכולם. בהצלחה, שלכם דרורית שליו

Lu Tze

New member
LOL. אהבתי במיוחד את:

זה שאני אוהב אתכם לא אומר שאין לך שק של חרא משוחזר בתוך הראש.

Lechko

New member
עזבו את האיש.. יש לו אתר! כבוד!!!

כרגיל אנחנו טיפשים מדי מכדי להעריך את מה שיש לנו בידיים (הייתה אמורה לבוא כאן הלצה צינית אבל היא נמחקה מחמת השעמום). בקיצור, ילדים תנו לחיות לחיות.

מישהו יכול להסביר לי....

מי זה בעצם ?..מתרוצצת כאן איזה בדיחה אישית שאני לא מבין..

shabaz

New member
תשמע...תראה...תשמע...תראה...

חזרתי עכשיו משבוע מחנה ויש לי פריחה (כמעט) על כל הגוף <<אני לא חושב שיש לי באיזורים האקזוטיים, אם אתם יודעים למה אני מתכוון...>> למה אני אומר לכם את זה? סתם...משעמם לי פה כי אין לי אנטרנט בבית אז אני מתחבר מהעבודה של אבא שלי וכותב מפה.. בכל אופן, נכסנתי לקישור שהבאת לי <<אצלי עובד קובץ הוורד>> והוא נורא נורא ארוך והוא באנגלית <<ובאנגלית זה לא טוב כי לוקח לי מלא זמן לקרוא את זה>> אז לפני שאני מתחיל לבזבז את הזמן שאני יכול במקומו לעשות דברים אחרים, אולי תגיד לי מה כתוב שם? כי לפי הכותרת זה קשור לבניית אוניברסיטאות ולא ליכולת המניפולציה בשימושן של מילים.

Lu Tze

New member
כעיקרון,

זה על בניית מצבים דימיוניים בצורה ריאליסטית.

HotGod

New member
לקרדה יקר,

יש לך את המתכון של מרק קוסמי? היה לי ואיבדתי. תודה מראש (פינה)

למעלה