שרשור
23.12.04

שרשור ../images/Emo32.gif 23.12.04

כל מה שלא קשור למאיה לכאן
בהזדמנות זו אני רק רוצה לספר לכם ש... הסיכום השבועי יהיה גם מחר אז יש למה לחכות

k a b o o k

New member
ראית אסי../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif

התאפקתי לא לספר לך על האדום.. סידרתי לך מתנת גיוס

יש יש יש יש

גווווווו אסי גווווווווווו אסי!!! אזב, אמממ אני חושבת שנאווה (חחח) צריכה לעשות סיכום שבועי.... חחחחחח סתם לא, אבל אני לא טובה בזה...
מה שקרה זה שלנאווה היה יומולדת (הדבר המרכזי) ושדקלה חזרה לאחר ששוב הרסה את המחשב שלה...
חחחחחחחחחחחח והכי חושוב...... 2 דברים: הילה פתחה לכבותך שרשור על זה שנהית אדום (חחחחחח אנחנו יודעים לפניך...!) והנה הוא פה
והדבר השני זה שאתה חזרת!!!!!!!!!!!!! איך היה בצבא? מה עשית שם? קרעו לך תצורה??? בבקשה תגיב לשרשור הזה שנמצא כאן (ובמיוחד לברכה שלי
) אמממממממ עוד משהו! ניסיתי להעלות את מה ששלחתי לך במסנג'ר (זה מוכן, כן, כן....) ולא הצלחתי כי זה קובץ גדול..... אממממ זה עדיין סוד שרק יניב ואתה יודעים על זה אז נא לא להפליל
סוף שבוע מהנה...
התגעגעתי
דניאל

../images/Emo24.gifתודה על הכל

ואני אספר איך היה לי מחר
אני ממש עייף כרגע בשביל לכתוב את זה...מחר

יופיי אסי חזרת../images/Emo70.gif

נאווש מחר עושה סיכום שבועי
שמחה שחזרת...
מה איך היה שם? קרעו אותך או לא
חח איפה אתה משרת

אסייייייייייייייייי

חזרת איזה יופיייייייייייייייייייי רוצים פרטיםםםם איך זה להיות במדים????? חחחח

טוב אני אספר לך מה קרה לי!!../images/Emo85.gif

אז ככה; כמו שסיפרתי לפורום אני אספר לך=] אני פגשתי את מאיה 5 פעמים ואפילו פגישה אישית שנמשכה לרגע! פגישה ראשונה שממש התחילה האהבה שלי אליה הייתה בפעם שפגשתי אותה בנחשונית. אז התחלתי לאהוב אותה ולשמוע אותה יותר. אחר כך היא הופיעה במלון, והתארחה שם וישבה לבדה בגקוזי וחשבה לעצמה למה היא לא יושבת עם שאר האנשים, אז אחרי אינסוף דברים הצלחתי להתפלח אך השומר תפס אותי והיא חייכה לי ועשתה לי שלום. היא גם הופיעה בקניון שלנו אז פגשתי אותה שוב ובאתי לה עם שלט ענק ואני מקווה שהיא זוכרת אותי! הפעם הרביעית הייתה בפסטיגל שישבתי שורה ראשונה היה משהו באסט ובפעם החמישית במועדון שכולם מכירים ת'סיפור. דוד שלי לקח אותי למועדון ושנינו ניסינו לשכנע את השומר שיתן לי אפילו לשניה לדבר איתה והוא הסכים בסוף. אמרתי לה כמה אני מעריצה אותה ושאני מתרגשת שהיא שרה ת'שיר "הדלקת כוכב" ושאם היא מכירה את דיקוש אז היא אמרה לי בטח והיא מסרה לה דש ושהיא עלתה להמשיך לשיר אז היא הקדישה לי תשיררררר!! כאילו היא אמרה: "את השיר הזה ילדה מאוד אוהבת אז הוא מוקדש להה" אני בכיתי בטירוףף גם בגלל השיר וגם בגלל ההקדשה. זההה כאילו חלוםםם ..אני עד עכשיו לא מעקלת את זההה.. וברוכה השווה אלינו=] הילה

איזה כיף לך........................

שלום קראים לי שיר וגם אני אוהבת את מאיה בוסקילה מאוד השירים שיש לה הם מהנשמה ומילים נכונים תהני ואל תשכחי חוויה זאת כל חייך..........................................................

טוב אז קודם כל..

תודה לכולם
גמני התגעגתי, ותודה יניב על האדום
בגדול, בצבא מה שאני עושה זה קורס קד"צ, שזה אומר שאני לא בטירונות, אלא קודם כל לומד למקצוע מסויים (על מסוק/מטוס) במשך כמה חודשים ורק אח"כ מתחיל טירונות והכל, אבל יש לי מדים חוגר והכל... לא רע בצבא, אבל כל עוד יש לכם אפשרות..אל תתגייסו

כן חיל האויר

ואני לומד או על מטוס או על מסוק, רק ביום ראשון אני אתחיל ללמוד. כנראה שאני אלמד על F-16...

אמאאאאאאאאא

(כמו שאלמה אומרת...) אף שש עשרה??? להההה...... כן???? די..... טוב אני מאמינה... מה?? הכרת חברה חדשים? אני מקווה שלא שכחת אותנו...

Itzik200

New member
אני לא מעריץ או אוהב מופרז של מאיה

אבל נחמד לי להתארח בפורום ואני חייב להגיד שמאיה עושה את "כאן" אם היא לא היתה, השיר היה סתם מעפן סחטיש!

ברוך הבא....

נכון מאוד אם היא לא היתה מופיעה בשיר כאן זה היה סתם שיררררר ובכלל אם היא לא הייתה מופיעה בפסטיגל זה בכלל היה סתםםםם אחד גדול!!!!!

למעלה