שרשור
13.4

שרשור ../images/Emo32.gif 13.4../images/Emo26.gif

שרשור ר==========ק לפה דברים שלא קשורים לאמ"ל קישורים דיבורים מה שבא לכם.. דיר בלאכ אנשים... השתפרתם חחח ת'אמת שהפורום בזמן האחרון בכלל לא בבלאגן וכיף רצח להיות פה..אבל תעשו טובה...
טוב..כדי שיהיה מה לעשות ..סתכלו..: שרשורו לכאן דברים מגניבים שאתם מכינים בפוטו שופ..צייר וורד..או בכל מיני תוכנות מאאאאאגניבות אחרותת
ושלא תבינו לא נכון..מותר לכם באמצע להכניס דברים שלא קשורים לשרשורר... אמממממ..שמעו..תדאגו שכל יום יהיה שרשור
בפורום כפרות עליכםם...ככה נשמור על סדר...
אוהבת
-ה-י-ל-ה-

אאמממ

יש לי תתמונה ששמת שמורה
ממקודם חחח זה את עשית
אמממ אני יכולה לשים פה תמונות יפות שיש לי
אבל נראלי הן גדולות מדי אני יבדוק ויעלה מה שאפשר

אמממממ תמונות חחחח

זה מכל מני אתרים.. את זה אבא שלי שלח לי באימייל.. זה מזה יפה לדעתי חחח תסתכלו על זה טוב
אה כן, זה לא זז

vered pop

New member
חחחח חשבתי אני משתגעת חחחחח

פתאום זה זז לי חחחחחחחחחחחח

לאגמושש!

לאגמוש המתוקה! שיהיה לך גיוס קל ונעים מקווה שתסיימי ת'שירות בכיף וגם תתחילי אותו כך שיהיה לך בהצלחה במשחק ובכל מה שתרצי!! מתה עלייך,שרופה עלייך, מעריצה אותך הכי בעולומות....

עזרההה!!

היי חבר'ס! אני חייבת עזרה דחופה תראו בעבר נראה לי שהתקנתי מסנג'ר אבל לא התחברתי כי לא הצלחתי להסתדר עם התוכנה והכול בקיצור ארוךך!! עכשיו אני מנסה להתקין וכל פעם זה עושה לי ת'משתמש של פעם שאני לא'דעת מה הסיסמא שלו וגם זה אומר או שהסיסמא או שהשם שגוי ואני לא'דעת איך משנים מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איך משנים סיסמא ושם? כי גם המייל קצת השתנה בכתובת וזה לא נכנס!! תעזרו לי, בקשה, ביי!! נ.ב. תודה מראש למי שמגיב ועוזרר

../images/Emo15.gifהדוליז הראשונה שלי...../images/Emo26.gif

אוקיי, היום באמצע השיעור ציירתי מלא בנות כאלה על דף וכשחברה שלי ראתה את זההיא אמרה שאני מציירת כמו דולי... והיא לא וותרה לי
היא חייבה אותי לעשות דולי במחשב... עשיתי את זה בעשר דקות, אז זה לא יצא משהו... אולי בעתיד יצאו דברים יותר יפים... אבל עדיין זאת הפעם הראשונה אז היא מיוחדת
אני מאוד ארצה שתגיבו לי על זה...תביאו לי עצות לשיפורים וזה...

למעלה