שרשור
12.1.05

ליניב מנהל בפורום ולכולם כנסו

כשהייתי בגלריייה של מאיה אתמול גיליתי לתדהמתי תמונה של שרית חדד באחת הקטגוריות וגם בקטגוריה מאיה עם מעריצים תמונה של נינט טייב כנראה שמישהו וזה לא אני רוצה להרוס לנו את כל הפורום מס' 1 וזה לא פעם ראשונה שהורסים לנו את הפורום אם זה ימשך ככה אז חייבם לעשות משהו אבל בדחיפות אחרת תהרס לנו הגאוה במאיה שאנחנו כל כך אבל כל כך מעריצים ואוהבים אותה יניב אני מקוה שתטפל בנושא של ההרס הזה

../images/Emo45.gif צודק ב100 אחוז ../images/Emo70.gif

אה ושאלהה אליכםםם!!!!!!!!!!! האם למאיה יש הופעה בקרוב?????????????? כדי שדעדכנו כי עדיין מופיע בכינסה לפורם : "הופעות לחודש אוגוסט" אז תשנוו

RiniRan

New member
מלודיי כנסייי רגעעעעעעע../images/Emo85.gif

את לומדת בעמל נכון? אז את מכירה את זוהר? הוא עולה איתי להסעה..

כן חח הוא היה חבר שלה החרא הזה

סתם אליםםם ... סילקו אותו מבצפר בגלל שהוא הרביץ למנהלת שלו בהדר חחח סתוםםם איזה צירוף מקרים הא????????? חחחחחחחחחחחחחחח

בטח שאני מכירה אותו...

הוא בכיתה שלי!!!!!!!!! ואני לא סובלת אותווו פיכסססססססססססס
הוא מפגררררררררררררר הפרצוף שלו דורשש
!!!!!!!!!!!!!

k a b o o k

New member
אלעד, תודה שאמרת../images/Emo13.gif

תוכל לומר לי באיזה גלריות מצאת

מאיה עם מעריצים!

יניב!! שלחתי לך כבר מסר על זה ולא ענית לי!! זה ממש לא נעים שלא עונים לך!! באמת יניב!!!!! זה מעליבבבבבבבבבב!

כרטיס זוגי חינם להופעה של גלי עטרי

פורום גלי עטרי בתפוז מחלק לכם כרטיס זוגי להופעה של גלי עטרי "חבק אותי לאט" שתתקיים ב- 27/1/2005 בשעה 23:00 במועדון הZAPPA בת"א! כיצד זוכים? בימים א-ה(16/1-20/1) בשעה 19:00 יופיעו שאלות על גלי עטרי, בפורום גלי עטרי. יודעים את התשובות ? שולחים מסר לניק "חידון גלי עטרי" עם התשובות. בכל יום יהיה זוכה יומי , ובסוף השבוע נכריז על הזוכה בחידון!

k a b o o k

New member
אני חייב לומר לך מש'ו..

וזה.. כל הכבוד
, על זה שאתה לא כמו אחרים, ואתה משרשר לשירשור
.. באמת כל הכבוד

למעלה