שרשור
11.4

../images/Emo112.gif מגוון אירועים היום בתפוז

כמדי יום שלישי ב-19:00, אחרי סיום התוכנית "אחי, אחותי" תתארח רונית דובדבני בפורום ניקולודיאון ותענה לשאלות גולשים. הנושא היום: מלכת הכיתה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1080&msgid=50778450
ד"ר רונית פלוטניק, פסיכולוגית חינוכית והתפתחותית, המתמחה באבחון וטיפול בילדים ונערים עם לקויות למידה והפרעות קשב, תתארח היום בשעה 21:00 "הפרעות קשב ADHD" ותענה על שאלות בנושאי התמודדות ההורים עם היבטים רגשיים, התנהגותיים, חברתיים ולימודיים של הלקות של ילדים. שרשור השאלות כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
קרב הלהקות: פורום אגדות רוק בוחר את להקת הרוק הקלאסי הגדולה מכולם, השבוע בבית א': קינג קרימזון, ג'טרו טאל, הבירדס, ביץ' בויז והשבת השחורה.
חמש עצרת
- מפגש הפורום החמישי של פורום עתודה יוצא לדרך ואתם מוזמנים. כל הפרטים על האירוע והזמנת כרטיסים באתר האירוע http://atuda.tapuz.co.il

Honey432

New member
שרשור../images/Emo32.gif11.4../images/Emo9.gif

שרשור לפה כל מה שלא קשור לאמ"ל
****************************************************************** זהווווווו...ה=ח=ל=ט=ת=י
מחר אני מתחילה דיאטה וזה סופיייייי
בע"ה אני יוריד 5 קילווווו אפילו יותררר
תאחלוווו לי בהצלחה נשמותת.. תודה

לי 222

New member
ראיתם את הראיון בערוץ 2

מקודם... של מנכ"ל פוקס...עם מנהלת פורום הורים מYNET שיצאו בחרם על בגדי פוקס (גם בגלל התמונות שבקטלוג...) יהודה לוי ויעל בר זוהר..-בתמונות.. מה דעתכן??

אביחי 33

New member
באמת התמונות יותר מידי....

בכל זאת, הם אמורים להתחשב שקהל הקונים שלהם גם ילדים קטנים שגם רואים קטלוגים כאלה... למרות שזה לא מיועד להם
אבל בכללי
זה קטלוג שמיועד למגזר יותר מבוגר[FOX MEN] ולא לילדים יותר קטנים [FOX KIDS]
אוהב מיליון
אביחי

Honey432

New member
באמת התמונות מוגזמות...

אבללל בכל זאת הם כאלה יפיםםם

אביחי 33

New member
בהצלחה מאמי../images/Emo70.gif למרות שזה לא משנה...

תמיד תהיי כאן מספר 1

Honey432

New member
תודה../images/Emo9.gif...אבללל...../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

כבר נשברתייייייייייייייייייי אתה לא יודע איך אני אוכלת..............ואמא שלי גם כן מזיינת לי את השכל
אומרת לייי את לא צריכה שום דיאטה יש לך משקל תקין ובלה בלה בלה...אבל אני רוצה בכל זאת להורידדדדדד..בלעט

למעלה