שרשור
רשמי...

../images/Emo32.gif - פורום Mis-teeq קורא לך

סברינה וושינגטון ממכרת אותך?
אלישה MC מסובבת לך את הראש?
סו-אליז נאש מעבירה בך צמרמורת?
אין לך מושג על מה אני מדבר?
אבל בא לך לדעת בכל זאת? הפורום הישראלי הראשון ללהקת הגאראג'\R&B הבריטית Mis-teeq מחכה לך
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=946
בואו לדבר, להחליף דיעות או סתם לגלות מי הן בדיוק שלוש הבנות. תודה לLettuce Girl על אישור הפרסום

תרשו לי לנצל"ש../images/Emo42.gif

יש לי חברה שכל הזמן אומרת שאורלי (די נו זה עושה לי אסוציאציה לבחורה) לא כזהההההה כוסון, ותראו מה היא כתבה לי היום במסנג'ר: את חייבת לראות את הסרט הוא כ"כ מהמם שם. אבל ממש, ממש ממש ממש, ממש!!!!!!!!!!!!!1 הוא פשוט נראה יפה ושותק. הוא מדהים!!!!!!!!!1 יש לו יופי מיוחד. ועכשיו ספרי חחחחח זה היה רגע של חולשה *לא לשים
למשפט האחרון. חח

jen10

New member
בטוח הן...

חדשות כי אני לא מכירה את הבנות של הלהקה

../images/Emo6.gif

חחחח וזה מזכיר לי שיום אחד בבצפר כזה דיברתי עם חברות, אז כזה הם התחילו להגיד שהם לא מבינות מה אני מתלהבת מאורלנדו בלום, כי הוא לא כל כך חתיך, אלא רק "נחמד" ושטויות כאלה!! וזה מ'זה עיצבן אותי!! :[ רק מה שטוב זה שתמיד אני יכולה לבוא לכאן ולהירגע ולהיות בחברת עשרות בנות שחולות על אורלנדו!!

iloveo

New member
ראיתן את הסקין שצרפתי...לא הייתי

בטוחה מכול ההודעות....

כן.. ../images/Emo8.gif

ראיתי כאילו את ההודעה... פשוט את הסקין עצמו אני לא יכולה לראות כי אין לי את התוכנה לזה...
אולי תעשי פרינט סקרין-תמונת מסך של הסקין? כדי שנוכל כולנו להתפעל ממנו!

את פשוט..

את במצב שרואים במסך את הנגן (עם הסקין) ואז את לוחצת במקלדת על כפתור שכתוב עליו "print screen" (יכול להיות שמתחת יהיה כתוב גם "sys rq"). את פותחת צייר ומדביקה.
הנה! את רואה תמונה של המסך שלך! את חותכת עם הכלים את מה שאת רוצה שיראו ושומרת את התמונה!

למעלה