שרשור
רגיל

shiray

New member
שרשור ../images/Emo32.gif רגיל

כל מה שלא קשור לניקול ו..לא קשור לטום וקייטי- לכאן! כל מעלליכם השבוע, סתם מה שבא לכם לספר ושטויות שכאלה...

LrZt1986

New member
הייתי...

בהצגת יחיד ב"קפה לתאטרון" בקאמרי שנקראת "הקסם שברגע" של אביטל לבני. ממש מומלץ!

shiray

New member
אני כ"כ צריכה ללכת להצגות...

בקושי יוצא לי ללכת, וכשאני הולכת אני ממש ממש נהנית ברוב הפעמים... איכשהו זה עדיין לא משנה את העובדה שאני בקושי הולכת... מוזרה שכמותי.

liat tal

New member
חחח כמה זמן לא כתבתי בשרשור אוף

בכולופן- אתמול סיימתי את הסמס' שלי, יש לנו שבוע הבא רק עד השלמות בקולנוע. ועכשיו שבועיים ללמוד למבחנים (שיעברו כבר!!) ואז סמס' קיץ. האא ושלשום קיבלתי את העבודה בקולנוע שלי על 'אינטלגנציה מלאכותית' וקיבלתי 100!!!! אני עדיין מתקשה להאמין, בעיקר כי זו היתה עבודה באמת מאד מאד קשה, וגם היא כללה את הפרק של עריכה- שזה הפרק הכי קשה, בקיצור- אני מאושרת!! ומה עד? היתי שבוע שעבר יומיים עם חברה בכנרת והיה כ"כ כיףףףףףף!!!!!!! ממליצה לכולם בחום לקחת איזה יום- יומיים או כמה שאפשר ופשוט לצאת מהשגרה ולהרגע, זה מדהים עד כמה זה נותן כוח! וזהו, עכשיו כואב לי הגרון

shiray

New member
אין בגרויות!!!!!!!!!!!!!!1

(ומי שיגיד מועד ב' במתמטיקה יחטוף משהו... אני בהכחשה שבועיים בערך). ועוד יותר מדהים- הלך לי טוב באזרחות!!! לא גיליתי שום טעות (ובאזרחות הבעיה היא שעל טעות מורידים את כל הנקודות של השאלה, ואין יותר מדי שאלות), אחרי שנפלתי ב-2 מתוך ה-4 מבחנים (ובמתכונת קיבלתי 92 שזה ממש הרבה אצל המורה שלי) וכיף לי!!! עכשיו אני רק אלך קצת לישון (בגרות בתשע זה כזה לא סימפטי!) ובערב אתכונן לי לנשף סיום.... איזה מוזר זה! חחח ועוד אני בשמלה והכל...

liat tal

New member
שמחה בשבילך!!

חחחח ואני זו שכל הזמן שוכחת ואומרת לך שאחרי אזרחות זהו חחח אווו ותהני היום בנשף!!!

shiray

New member
תודה!!!!

איך הכל מאורגן לגמרי, אני רק צריכה שיהיה קצת יותר מאוחר ואני אזוז להתקלח ולעשות הכל.

למעלה