שרשור
צלוי

אושר מ

New member
אצלנו השנה

בנית הסוכה נעשה בצורה שמאוד נעמה לי... מלבד העובדה שהייתי צריכה להביא חבלים (ועל כך יעיד ניצן שדיבר איתי בזמן נסיעתי הקצרה להביאם), לא עשיתי כלום. יצאתי לי בוקר אחד מפתח הביתה להר מירון, וכשחזרתי בחצות היום, כבר היתה סוכה בחצר. איזה כיף לי. את גיל הקישוטים כבר עברתי, ולשם כך יש לי אחים קטנים. עכשיו רק צריך שסוכות כבר יעבור להכל יהיה אידיאלי. אז יש לנו סוכה בחצר, אחים שנמצאים בסוכה ולא בבית, והרבה הרבה אוכל טעים (בבית לא בסוכה). זה הולך להיות סוכות לטעמי.

tali_le

New member
חג סוכות שמח - האם?

כמו כל שנה, אין סוכה (למרות חוקי הדת - אבא שלי ממלא את אלה שמוצאים חן בעיניו) כמו כל שנה, זה תורנו לארח את עדת העוללים (והוריהם, המטומטמים לא פחות) בני משפחתנו עד כה עבר רק אירוח אחד - שני הדודים וילדיהם (חוץ מהבן דוד הגיבור שבצבא, שעל גבורתו נסובה רוב השיחה) העסק תוכנן כמו מבצע צבאי המטרה: לצאת משם כמה שיותא מהר, ועם מפתחות של אוטו האמצעי: חיוכים, נחמדות, ליקוקים, התחנפות ולעזור לאמא איך היה? די סביר, לשם שינוי חוץ מכמה רגעי אימה (הדוד שואל למה אין לי חבר, ההורים מחווירים ומחליפים מבטים מבוהלים פן הילדה הסוררת תחשוף את הסוד השמור ביותר במזרח התיכון, שיש לה חברה במקום חבר) היום הלך די נחמד, כרגיל צחקו עליי כי אני לא אוכלת בשר, כרגיל צחקנו על כל אלה שלא אכלו את הבשר כי הדליקו אש בשביל להכין אותו... גיליתי שבני הדודים רובם גדלו ונעשו אנשים נחמדים במקום צוציקים מזרי אימה... היה אפילו נחמד נקווה להמשך חג סביר

למעלה