היום בניתי סוכה!
הייתי כ"כ גאה בעצמי

אנחנו גרים בבית פרטי בישוב קטן, ככה שיש לנו חצר כזו וכו´. בכל אופן, לפני שנתיים בסוכות (כנראה לא רציתי ללמוד לאיזה מבחן או משהו אז עשיתי את זה) לקחתי כמה ברזלים, חתכתי, הלחמתי, חיברתי, מדדתי ובסוף הצלחתי. יש שלד לסוכה! ולא סתם אחד, אפילו מודולרי (כלומר אפשר לשנות את הגודל שלה לפי מספר האנשים - והיא די גדולה - יכולה להכיל עד 20 אנשים). לפני כמה ימים אבא שלי תפס אותי והחליט שאני השנה מרכיב את הסוכה. מה שדי הרגיז אותי - בכל זאת, יש לי אחים

הם כבר מספיק גדולים (פאק איט, אחד כבר יותר ממני בגודל והוא רק בן 14-15) לעשות את זה לבד. כמובן שכל אחד מצא לעצמו איזה מבחן במתמטיקה 5 יח"ל מאוד מאוד חשוב ללמוד אליו ואני נשארתי לבד. אז את ההקמה הראשונית אני ואבא עשינו, ואחרי זה נשארתי לבד עם עניין הסכך. לא יודע מאיפה אתם משיגים את שלכם, את שלנו צריך פשוט לחתוך מהחצר. מה שיכול להישמע מאוד פסטורלי, אבל אחרי ארבע הדקירות (הראשונות בלבד אל תדאגו אחריהן היו עוד בכיף) מהקוצים של הדקל (אני חושב שזה דקל - אפעם לא הייתי חזק בצמחים - העתקתי בבגרות בזיהוי צמחים בביולוגיה

ואין ספור חלקיקי עץ שנכנסו לי לעיניים החלטתי שזהו. אני מתחיל לעשות משהו בנידון. תוך 5 דקות, האח הגבוה החזיק את הכפות דקל שיהיה לי קל יותר לחתוך האח הקטן הביא כפפות ותוך 30 דקות סיימתי. אחרי זה כל אחד ברח לעיסוקיו המאוד חשובים (קפוארה שמה קפוארה. אסיפת הורים, נו באמת, זה לא חשוב. פוקימון! - טוב על זה כבר וויתרתי

הוצאתי החוצה מוסיקה והתחלתי לסדר את ה"קיר" מהברזנט הירוק. מתחתי ויצא טוב

אחרי זה התחלתי לסדר את הסכך. אחרי 2-3 שעות עבודה יש לי סוכה

עדיין מכוערת (אל תדאגו האח הקטן יקשט מחר ואימא תסדר את זה יפה - ככה זה כשאתה רק 3 אחים בבית + ילד בן 45
) אבל מחר היא כבר תהיה יפהפיה

תמיד נחמד וכיף לראות משהו שאתה בנית...

בכל אופן ליבי, תני ת´ נ.צ. שלך, ומי יודע, אולי מחר בערב תהיה לך סוכה מקושטת

ארז.