שרשור
צלוי

ל יב י

New member
אני מתגעגעת לחג הסוכות של

ילדותי. ליצור חבורה, לבנות סוכה, לקשט, לפלח אהבות ראשונות, טרום התנסויות קצרות, דיבורים דיבורים דיבורים והאויר הסתווי הזה שעושה לי בלגן בלב. הסוכה מוארת וחגיגית ומצפה רק לנו, לילדים התמימים, שעדיין לא יודעים כמה מר יכול העולם להיות. מתגעגעת. אולי אני אבנה סוכה. מישהו רוצה לעזור?

maayan15

New member
לכל המעוניין לדעת... וגם למי שלא!..

אם אתם זוכרים אני לאחרונה העליתי בפניכם את אחת מהדילמות שלי..והיא: לקרוא או לא לקרוא?...את מה שחברתי כתבה...ובכן..לא קראתי...ואני שמחה שלא קראתי...כי היום היא נתנה לי לקרוא והרגשתי נורא שמחה שלא קראתי את זה אז...בכל מקרה...תודה לכם...

The ArchAngel

New member
להגיד לי מזל"ט

קיבלתי 89 במבחן ההתאמה ל5 יח"ל מתמטיקה. לומר, החל מהיום אני ב5 יח"ל ואני היחיד שעלה =) אז כולם למזל"ט אותי, וכל זה מ38 באמצע שנה שעברה... כוחו של רצון...

maayan15

New member
אני יביא את הקישוטים..את תביאי את

האוכל.... חחח..אני מבינה למה את מתכוונת (למרות אלא שיטענו שאני עדיין ילדה)...גם אני מתגעגעת לאותה תקופה קסומה שעליה את מדברת...

../images/Emo45.gif ברכות לבביות, יא חרשן.

אולי זו ההזדמנות להשאר עם ניק אחד בלבד\ בלתי מתחלף ובלתי מתפשר?

Dor K

New member
בהיזדמנות זאת

אני די נפרד מכם... אני עומד להיות פה מעט מאוד בזמן הקרוב, אז איתכם הסליחה.

למה אתה לא ישן?

מה עם החום? לקחת דקסמול קולד ללילה? יש לך מספיק מים לידך? גמרת את המרק עוף? ביגון שאולה אתה מוריד אותי, פשוט ככה. שוין, אני אנוח כבר בקבר.

Dor K

New member
הייתי מסביר בשמחה למה אני לא ישן!

אם היה לי כוח לכתוב.

זה נכון וזה באמת עובד

כשעושים את המעשה הנכון, כמו לא לקרוא משהו שחברה שלך עשתה, בהתחלה עלולים להרגיש "פראיירים" כי הרי אף אחד לא היה יודע... אבל אחר כך, הסקרנות גוועת ומקבלים תחושה טובה של טפיחה על השכם על כך שעשיתם את הדבר הנכון.

jeb

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

אלכס, מזל טוב וכל הכבוד ושזה יהיה לקח לכולם - כשרוצים אז יכולים. ולדור תרגיש טוב, וחזור במהרה.

maayan15

New member
אלכס..מזל טוב!

ובעצם..אני חושבת שלהגיד מזל רע יהיה יותר במקום...אתה יודע כמה אתה צריך לחרוש כדיי להוציא ציון נורמלי ב5 יחידות????? אני חושבת שאני יישאר עם 4...

maayan15

New member
אני כרגע ברמה של 3 יחידות...

אבל בחנוכה (וואי...זה עוד שנים)...אני אנסה לעבור ל4...התיכון המטומטם שלי לא נותן לי שום אפשרות לעבור לפני חנוכה....

נו, אז למה אתן מחכות?

מדוע אנכם מגייסות את חכריכם הטובים, מתנחלים בשדה שכוח אל ובונים יחד איתם סוכה? גם תרוויחו קצת זמן איכות עם החברים, גם תהיה לכם הזדמנות לחוות את רוח החג, גם תוכלו לפלח סכך מהפארק השכונתי והחצר של השכן. וגם תוכלו לעשות שרשראות עד שיפלו לכן הידיים. אז למה לא בעצם? אלו מכם בעלי כושר תכנון וראות לעתיד יכולים לרכוש "סוכת עד" שכזו. אל תיבהלו כשתראו את תווית המחיר! זה מחזיק שנים (יש לנו את אותה אחת מאז שהייתי בת 7) וחוסך המון אנרגיה מדי שנה.

erlich

New member
היום בניתי סוכה! :)

הייתי כ"כ גאה בעצמי :) אנחנו גרים בבית פרטי בישוב קטן, ככה שיש לנו חצר כזו וכו´. בכל אופן, לפני שנתיים בסוכות (כנראה לא רציתי ללמוד לאיזה מבחן או משהו אז עשיתי את זה) לקחתי כמה ברזלים, חתכתי, הלחמתי, חיברתי, מדדתי ובסוף הצלחתי. יש שלד לסוכה! ולא סתם אחד, אפילו מודולרי (כלומר אפשר לשנות את הגודל שלה לפי מספר האנשים - והיא די גדולה - יכולה להכיל עד 20 אנשים). לפני כמה ימים אבא שלי תפס אותי והחליט שאני השנה מרכיב את הסוכה. מה שדי הרגיז אותי - בכל זאת, יש לי אחים :) הם כבר מספיק גדולים (פאק איט, אחד כבר יותר ממני בגודל והוא רק בן 14-15) לעשות את זה לבד. כמובן שכל אחד מצא לעצמו איזה מבחן במתמטיקה 5 יח"ל מאוד מאוד חשוב ללמוד אליו ואני נשארתי לבד. אז את ההקמה הראשונית אני ואבא עשינו, ואחרי זה נשארתי לבד עם עניין הסכך. לא יודע מאיפה אתם משיגים את שלכם, את שלנו צריך פשוט לחתוך מהחצר. מה שיכול להישמע מאוד פסטורלי, אבל אחרי ארבע הדקירות (הראשונות בלבד אל תדאגו אחריהן היו עוד בכיף) מהקוצים של הדקל (אני חושב שזה דקל - אפעם לא הייתי חזק בצמחים - העתקתי בבגרות בזיהוי צמחים בביולוגיה ;) ואין ספור חלקיקי עץ שנכנסו לי לעיניים החלטתי שזהו. אני מתחיל לעשות משהו בנידון. תוך 5 דקות, האח הגבוה החזיק את הכפות דקל שיהיה לי קל יותר לחתוך האח הקטן הביא כפפות ותוך 30 דקות סיימתי. אחרי זה כל אחד ברח לעיסוקיו המאוד חשובים (קפוארה שמה קפוארה. אסיפת הורים, נו באמת, זה לא חשוב. פוקימון! - טוב על זה כבר וויתרתי:) הוצאתי החוצה מוסיקה והתחלתי לסדר את ה"קיר" מהברזנט הירוק. מתחתי ויצא טוב :) אחרי זה התחלתי לסדר את הסכך. אחרי 2-3 שעות עבודה יש לי סוכה :) עדיין מכוערת (אל תדאגו האח הקטן יקשט מחר ואימא תסדר את זה יפה - ככה זה כשאתה רק 3 אחים בבית + ילד בן 45
) אבל מחר היא כבר תהיה יפהפיה :) תמיד נחמד וכיף לראות משהו שאתה בנית... :) בכל אופן ליבי, תני ת´ נ.צ. שלך, ומי יודע, אולי מחר בערב תהיה לך סוכה מקושטת ;) ארז.

למעלה