נערה יפת עיניים
New member
מועדון יום ראשון
איזה כיף זה בוקר יום ראשון
ממש "עונג בוקר יום ראשון" והפעם בדיחות על פולניות הבהרה: פולניה היא לא זאת שהסבתא שלה עלתה לארץ מפולין, ממש לא. זה לא קשור לעדה, פולניה זה אופי! (למתעניינים: אני הונגריה מצד הסבתא וייקית באופי. מזל בתולה, נו, מה לעשות) * פולני אחד, שוכב על ערש דווי, נוטה למוט, גוסס וגמור לגמרי, בקול חלוש הוא קורא לאשתו הפולנייה, ולוחש לה: "אפשר בקשה אחרונה לפני שאני מת, רק בשביל למות עם חיוך?" עונה לו הפולנייה, "בעלי היקר, כל מה שתרצה, רק תגיד, העיקר שניפרד מתוך אהבה וחיוך" אומר לה הגוסס, "אם אפשר, הריח הזה שמתפשט בבית, הגעפילטע פיש הזה, נשמה, תני לי רק קציצה אחת ואני מת מבסוט" מזדקפת הקשישה מלוא קומתה, ובנחישות אומרת "חביבי, בגפילטע פיש לא נוגעים, זה לשבעה..." * איש אחד התקשר פעם לאימו הפולניה. "מה שלומך, אמא?" שואל האיש. "לא כל כך טוב", עונה האם, "לא אכלתי כבר 38 ימים." "למה?" שואל הבן. נאנחת האם ואומרת: "פשוט לא רציתי שהפה שלי יהיה מלא כשתתקשר..." * שני גברים שהיו נשואים לפולניות נפטרו ועלו לשמים לאחד נאמר אתה הולך ישירות לגן עדן כי בגיהנום כבר חיית ואילו השני גורש לגיהנום אז השני אמר: למה אני לגיהנום אני גם הייתי נשוי לפולניה ועוד פעמיים ואז נאמר לו: מי שטיפש משלם. * שתי פולניות יושבות על הטיטאניק ומשחקות קלפים לפתע התנגשה האוניה בקרחון והחלה לטבוע אחת הפולניות רצה וחזרה בטירוף: האניה טובעת, האוניה טובעת וחברתה באדישות: מה את כל כך נלחצת? זה שלך?? * פולניה מאיימת על בעלה שמתחבא מתחת למיטה: "צא משם מייד!" הבעל: "לא אצא!" הפולנייה: "אמרתי לך לצאת!" הבעל: "לא אצא". הפולנייה: "בפעם האחרונה, צא משם!" הבעל: "אני כאן בעל הבית! אמרתי לא, אז לא!" * מה ההבדל בין פולניה לג'לי? ג'לי זז כשמלקקים אותו. * מה זה פולניה נמוכה? חצי צרה * כשבעל מביא לאישתו הפולניה פרחים ושוקולד היא כבר שואלת: נו, יפה. ממי קיבלת?? * אישה פולניה מעירה את בעלה בלילה: טדק קום. וכשהוא התעורר ושאל: מה קרה? היא אומרת: אני לא מבינה איך אפשר להירדם עם משכורת כל-כך נמוכה. * לפולניה קשה להירדם מרוב דאגה שאולי באמצע הלילה ייתחשק לו... * הבעל שואל את אישתו הפולניה: בלונקה, תבכי כשאמות? ובלונקה: נו בטח, אתה הרי יודע שאני בוכה מכל שטות * איך פולניה מסבירה לבן שלה מי הוא הבן דוד? הוא הבן של ההוא שאני לא מדברת איתו. *
איזה כיף זה בוקר יום ראשון