שרשור
מתחיל...

אנשיםםםםם

נוי כבר אמרה אבל אף אחד לא שם לב!!!! סגרו את הקומונה: "שונאי מאיה המחודשת" יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש גוווו מי ! גוווו מי! גוווו מי! גוווווווווווווווו מי! תפוז אני חולה עליכם!!!!!!!!!!!!!!

Britney Boy

New member
OFF!ביום רביעי בפורום דימונדז בתפוז

לקראת יציאת הסינגל החדש של הלהקה "לא זה לא", לאחר הסינגל המסחרר "בוא נזרום" והאלבום החדש שעתיד לצאת ב5.1 הנושא את שם הלהקה, אחת מכוכבות הלהקה הילה הלוי תתארח בצ'אט הפורום בתפוז כדי לצ'וטט אתכם הגולשים, ולענות לכל שאלותיכם! אתם מוזמנים להגיע בשעה 20.00 לפורום דיימנדז בתפוז ולהיכנס מיד ל'אט הפורום. תכינו שאלות מראש! שמוליק:)

היום בתפוז../images/Emo43.gif14.12.04

הערב ב-17:30 תגיע ספיר דרמון, הכוכבת הצעירה שמשחקת את יעל בסדרה הפופולארית "ראש גדול". אתם יכולים להשאיר שאלות בפורום הרשמי של הסדרה.
ב-19:00 יגיע הפיזיולוג דרור שגיא לפורום דיאטות ואורח חיים בריא. אתם מוזמנים לשאול אותו שאלות בפורום.
ניסים אמון,שהנחה את "סוד האושר הפנימי" בערוץ 8 ואת "התחדשות" בערוץ החיים הטובים, יתארח הערב ב-20:00 בפורום עולם המיסטיקה ויענה לשאלותיכם.
ו... החלק היומי של הפאזל שלנו נחשף כבר היום, במסגרת המשחק "חפש את המטמון". חבילה של מתנות מפנקת אולי מחכה רק לכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27730

הדרוס

New member
אאא....איזו חתימה...כנסו מהר!!

אאא.......יצא מושלםםםםם מה אתם אומרים?? תלחצו על הקישור!!

בונא משעמם פה בימים האחרונים לא../images/Emo35.gif

מה איתכם
אתם כל כך מתגעגעים לדיקלה
חחח קשה לכם
תאמת שכן גם לי קשההההה קושקוש אני צריכה אותךךךך
אני צריכה לספר לך משו דחוףףףףףףףף יאאלה תביעו את אהבתכם לדיקלה היפה שלנוו!!! בננות אוהבת אתכןןןןןן!!

k a b o o k

New member
ממש לא משעמם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפורום מאוד פורח בזמן האחרון
.. אמנם אין ספק, דיקו'ש שלנו חסרה
, אבל ממש אבל ממש ממש לא משעמם בפורום

כן משעמם יניבי!

בכל לא פורח סליחה!! מה עם ההבטחה לעדכן ת'פורום יניבי??? אל תגיד לי שאין לך זמן!!! עדיין בכניסה לפורום רשום סוכות שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלווווו כאילו דהה יניבי סורי אבל זה אמיתייייי

גם אני מאודש מתגעגע לדיקוש שלנו

הרי היא מספר 1 שלנו כאן כולם בלי יוצא מן הכלל אוהבים אותה ומשבחים אותה ונותנים לה את כל הקרדיט כי דקלה מספר 1 בפורום הזה נכון חברים?

k a b o o k

New member
דיקלה היא חלק מהקבוצה הגדולה..

בפורום שהיא מס' 1
הרי כולם מס' 1 בפורום

הדר את ממש ממש מוכשרת!!!!!.......

יווווו זה ממש מהמםםם את ענקית תודה לךךךך תמשיכי לעשות עוד דברים מהממים כמו שאת יודעת

למעלה