שרשור
משוגע!

GothicAngel

New member
שרשור ../images/Emo32.gif משוגע!../images/Emo29.gif

אוקיי, אז באילוצים של עדי להפיג את השיעמום, אני פותחת שרשור אוף משוגע. מטרתכם כאן בעיקר, לכתוב דברים משוגעים ומשעשעים שעשיתם לאחרונה. או סתם.. עדיין שרשור עוף (נכון עוף זה יותר יפה מאוף??)
אז אני: 1. צעקתי שלוש פעמים Rape Me במקום הומה 2. שרתי בדילוגים עם חברה "קרית ביאליק היא הבית שלי..." ברחוב הראשי של הישוב לי, ומיכל עדה לזה. 3. הזמנתי פיצה עם חברים למקלט ציבורי. קבלו ציטוט של ידיד שלי: "נווו! המקלט הציבורי בין משה שרת לנוטר!! מול השער האחורי של התיכון!" הביאו לנו כוסות, חמודים. 4. אמממ.. קניתי אתמול בריזר. זה כבר לא כזה טעים.. יאללה, עכשיו אתם, להפיג את השיעמום

inbal145

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

סורי, הדבר היחיד שאני חושבת עליו עכשיו הוא מתמטיקה
זה יותר מדי בשבילי... מי מתנדבת להרוג אותי לפני מחר/יום חמישי

GothicAngel

New member
גם לך יש מבחן?../images/Emo29.gif

לי יש בתחילת הלימודים על כל החומר של שנה שעברה, מזעזע.

inbal145

New member
כעעע...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

שיקבע את ההקבצות שאני אהיה בהן בבצפר החדש
קשה לפתוח תעודה ולראות באיזו הקבצה הייתי בבצפר הקודם

DARK ANGEL14

New member
אמממ../images/Emo15.gif

לא עשיתי דברים משוגעים לאחרונה
... מיכל, לא ברמה שלך
הייתי עם ענבל יומיים, בשביל שתינו זה משעשע
בשביל הסביבה זה מסוכן
LOLOL וחוצמזה זהו נראה לי, עשינו גם את הבנג'י (הסקיי קוסטר) בסופרלנד, לדעתן של האימהות שלנו זה היה משוגע "...זה מאד מסוכן..." "...אני לא מבינה בשביל מה אתן עושות את זה פשוט תקפצו מביניין וזהו..." בלה בלה

DARK ANGEL14

New member
חחחחחח../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

כן
עזבי, אמא שלי לא יודעת מה זה כיף

black dog angel

New member
זה בערך דברים שאני עושה כל יום../images/Emo9.gif

-הייתי בטוחה לערב שלם שלי ולחברה שלי יש גלימת העלמות וכל כמה זמן הינו נכנסות מתחתיה ועושת דברים שאנחנו בטוחות שאף אחד אחר לא רואה
-הייתי במקדונלדס ולקחתי כמעט את כל הקשים שהיו בכוס הזאת של הקשים ויצאתי החוצה והתחלתי ללעוס אותן באובססיביות
-"השאלתי" עם חברות שלי חיות צעצוע מגן-ילדים והתחלנו לשחק איתן ברחוב (הם עדיין אצלי)
-עשיתי שיחת נפש עם הכלבה שלי

tribe spirit

New member
בריזר שולט!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אבטיח ואננס אופקורס..סמירנוף אייס יותר טעים.

GothicAngel

New member
אמממ...../images/Emo29.gif

ביום שישי שיגעתי לחברים שלי ת'שכל לגבי השחיינים שמורידים שערות בביצים- חיכוך במים. זה היה קורעעעעע.. הייתי חייבת להוסיף

GothicAngel

New member
חחחחח.. נכון?../images/Emo29.gif

בגלל זה זה מצחיק.. להוריד שערות מביצים. תארי לה שמים להם שעווה שמה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח..

מלאכית16

New member
מממ..../images/Emo110.gif|קר|

דברים משוגעים
אני חושבת שזה היה להיכנס בבגדים אזרחיים לשטח צבאי
היו לי מיונים
ממממ..הייתי יומיים עם שניש...זה הספיק לי להמווווון דברים מופרעים..
קראתי ספר במשך 10 שעות רצופות (ולצערי זה היה גם עשר שעות השינה שלי לאתמול...קראתי אותו מעשר וחצי בערב, עד שמונה וחצי בבוקר שלמחרת..
) אבל אין כמו הדברים שלך...אני מרגישה כה קטנה וחסרת חשיבות לידייך

GothicAngel

New member
וואי...../images/Emo29.gif

נראלי קיבלתי כאן תואר- המשוגעת של הפורום

מלאכית16

New member
רק להשבוע...../images/Emo110.gif|קר|

אל תתחילי לתפוס תחת
אני בדרך כלל מאלו שעושות דברים מטופשים..
אני לקחתי לורד (טוב כמה לורדים..למען האמת היו שם די הרבה גוונים
) וכתבתי על השולחן שלי את כל הציטוטים שאני זוכרת מארץ נהדרת (כולל שירים, משפטים אופיינים וסתם בדיחות שהצחיקו אותי..) וכל זה אחרי שיום לפני חצי כיתה עבדה על לנקות את שולחנות הכיתה (מממ..נחשו מי לא הייתה בחלק המנקה..
) ואחרי זה עוד העזתי לבוא עם מצלמה ולעשות לזה בוק
באמצע הכיתה
אני דברתי עם טל פרידמן על בעיות מיניות
(כמובן שכל זה אחרי שצעקתי לו באולפן שקט לגמרי- "פרידמן תעשה לי ילד!"
) ובשיחה מאוד מוזרה יצא שביקשתי מאייל קיציס לחתום לי על החזה (מה שלא יצא לפועל לצערי..הייתה לי חולצה שלא איפשרה את זה
) אני רצתי אחרי איש בעזריאלי רק כדי לשאול אותו עם יש לו בטריה עם רטט
והתחלתי עם שתי בנות בטענה שאני המעריצה הכי גדולה שלהן (בעוד אני מחזיקה ביד עיתון וטוענת בתוקף שהן שתי הבנות בעמוד הראשי
) מממ...עוד דברים שעשיתי... במהלך מפגש פורום (בדיוק בחלק שבו כולם נפגשים ומתחבקים) עבר לידינו איש בן ארבעים בערך ושאל למה רק הם מקבלים חיבוק..ואז אמרתי לו שאם הוא רוצה גם הוא יכול..ואז חיבקתי איש שאני לא מכירה
ישבנו על ספסל וצלצלנו לטלפון ציבורי...היה משעשע...לא מקורי..אל מאוד משעשע...אנשים ברמת אביב ג' פשוט לא יודעים מה זה טלפון ציבורי ומה לעשות איתו כשהוא מצלצל
אנסתי ספיידרמן (אל תשאלו
סתם...פסל של בורגראנץ') באמצע קניון (וגם עשו לזה בוק..שלא תחשבו שזה לא תועד
)... עשיתי מספיק דברים משוגעים...בחלק מהם אפילו הייתי במצב של שפיות חלקית
אני משערת שכשאני אזכר בעוד אני פשוט אכתוב אותם.. ככה שאל תקחי לעצמך את הקרדיט..פשוט היה לך שבוע טוב...ולי היה שבוע רע

למעלה