ועכשיו אל תבקשו אחר כך הדרן........
זהירות!! הנה זה בא ככה בלי שום אזהרה זה נפל עלי נפל עלי בבום הורים למה הטמטום?? תעזבו אותי בשקט רוצה להיות לבד רוצה להיות עם עצמי ולא יכול למה?? אולי כי נכנסים לי לחיים כל שניה... מגיל קטן שיגעתם אותי ככה לעבור מבית לבית בלי יכולת להחליט ומה עם להתחשב בי קצת?? קחו אותי אבל תתיחסו אלי יפה לא כאילו אני שק צעקות שק עצבים ועכשיו כשכבר גדלתי והלכה כל הילדות... מה כבר נישאר לי?? שק של טעויות!!! רוצה להיות ילד להנות מהחיים לא להתחשב באף אחד!! נמאס מהורים שנכנסים לי לורידים!! ומה עם זבל של אנשים?? להם לא מגיע את הכבוד שלהם?? אז הנה ככה זה בא אחד אומר מילה האחר מפיץ אותה וככה נהייתה סמתוכה שלמה!! תנו לי להיות מי שאני לא אכפת לי מכם לא אכפת לי בכלל!! או שכן?? אכן זה חבל... ידעתי יותר מידיי שמעתי יותר מידיי ועכשיו מה?? מתפוצץ לי כבר הראש!! תנו לי לחשוב שוב על החיים התמימים בלי השיגועים בלי הכאבים!! כי די כבר!! כל אחד חושב שהוא הכי טוב מכולם אבל בשבילי זה כבר ברור שכולם סתם חארות זבל!!! זה מה שכולם בסופו של דבר אפר בלי שום אפשרות לחזור חזרה!! אחורה!! צוחקים עלי שאני חרמן צוחקים עלי על הרבה דברים הכי מרגיז שמי שצוחקים אלה זונות מעצבנות שנהנות מעצמים בין הרגליים!! אז דיי תעזבו אותי בשקט ותנו לי לחיות את החיים שלי לבד!! ישראל... איזה עם נחמד!!