בוקר טוב וסוף שבוע נעים לכולם
ש שריתוש המקורית New member 10/9/04 #2 ../images/Emo8.gifבוקר טוב...בוקר נפלא!../images/Emo6.gif לכל שוחרי האהבה ושלום הבית באשר הם=====> מוקדש ממני.
../images/Emo8.gifבוקר טוב...בוקר נפלא!../images/Emo6.gif לכל שוחרי האהבה ושלום הבית באשר הם=====> מוקדש ממני.
S sharonit3 New member 10/9/04 #3 בוקר טוב../images/Emo42.gif ושבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif
ה הדור New member 10/9/04 #4 ../images/Emo20.gifבקר אור../images/Emo42.gif לסוף-שבוע../images/Emo65.gif
K KOMY New member 10/9/04 #6 בוקר אור../images/Emo42.gif ושבת שלום../images/Emo140.gif ואני עסוקה מאוד ושמחה - הוריי באים לביקור בן חודש! (וגם סוף סוף חזרה המצלמה מהתיקון!)
בוקר אור../images/Emo42.gif ושבת שלום../images/Emo140.gif ואני עסוקה מאוד ושמחה - הוריי באים לביקור בן חודש! (וגם סוף סוף חזרה המצלמה מהתיקון!)
ל לילוש34 New member 10/9/04 #7 בוקר טוב לכם, לא ממש הלך בניתוח של הבעל שלי, קצת הסתבך, אתמול הייתי איתו כל היום בבית חולים היום אנחנו בבית, אבל הוא עוד לא מרגיש טוב. נקווה לטוב שיהיה לכם סופשבוע נעים.
בוקר טוב לכם, לא ממש הלך בניתוח של הבעל שלי, קצת הסתבך, אתמול הייתי איתו כל היום בבית חולים היום אנחנו בבית, אבל הוא עוד לא מרגיש טוב. נקווה לטוב שיהיה לכם סופשבוע נעים.
S smady a New member 10/9/04 #9 ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifיהיה בסדר אמן אמן.../images/Emo39.gif
ש שריתוש המקורית New member 10/9/04 #13 תרגישו טוב... ושהאחלמה תגיעה מהר... עצוב לצאת מבית חולים עם תוצאות לא טובות...
ר רונית גולן New member 10/9/04 #15 שבת../images/Emo23.gifשלום נהדרת לכולם../images/Emo42.gif והחלמה מהירה לבעלך היקר, בתקווה לסופשבוע שלו ואוהב
שבת../images/Emo23.gifשלום נהדרת לכולם../images/Emo42.gif והחלמה מהירה לבעלך היקר, בתקווה לסופשבוע שלו ואוהב