שרשור
לסופ"ש

הודעתי הגדולה לכבוד סופהשבוע

אי .. אי.. אי.. אוגוסט חודש עמוס 1) מסיבה ... שהספירה לאחור היא בסביבות 10 ימים אחורה 2) דלקת בגרון ושפעת שאני מקווה שלא תחבל ביכולתי להנות במסיבה מסעיף 1. 3) גמר כוכב נולד ... שצריך קוראת בקפה כדי לדעת איך זה יגמר ... 4) הראלוש והמחזמר מי שחלם בסוף אוגוסט ... נראה לי שכתבתי את הכל לילה טוב לכולם. כמובן שהיום לא הברזתי מהעבודה ולמרות שנת אח"צ, כנראה שההאכלות של החתול אכן מעייפות מידי.. לילה טוב..

תשובה חלקית

בואי נגיד שזה לא קשור להראל וזה איזה חלק מאוד מאוד קסום בחיים שלי ... יש לי ללכת למפגש חברים שכולל עוד כמה דברים...

i love skat

New member
חחחחחחח....../images/Emo6.gif..אז אמ..מעניין מה זה

חחח..אולי..אולי..אולי הבן שלך מתגייס...? אם יש לך..

i love skat

New member
אאעעע לא לא..את טסהההה

כי זה חיל האוויר..אז אולי זה קשור למטוסים.. חחחחחחחחחחחחח

"בני" לא יקח את אמא למסיבת גיוס חח

יא זה מאוד משעשע עכשיו המחשבה הזו. נראה לי שהמון אמהות, אם הראל סקעת יופיע באיזה מסיבת גיוס ממש יתחננו לילדים שלהן, שיקחו אותן איתם להופעה חחח. בקצרה.. זה אירוע שלא קשור לשום סלב שאתם מכירים. ואני לא ממש יכולה לספר על זה. איזו מסיבה/כנס פרטי שהוזמנתי אליה כבר לפני חצי שנה בערך

anat192

New member
אני מצביעה באוהד בגלל......

בגלל שאני שונאת את שיר ביטון כי היא יותר מידי מרימה את האף ומתלהבת וגם אני חושבת שהיא בכלל לא צריכה להיות בכוכב נולד כי היא מורה לפיתוח קול... ומויאל השקרן הזה עלק אמר שלפני כוכב נולד הוא בכלל לא שר, לא נגע בכלל בשירה... שונאת שמשקרים וגם את מישה הרוסקה אני לא רוצה כי היא לא יודע לשיר (סינדרלהההההה)... קיצר אוהד שר צרוד ואני לא מתה על זה אבל את השיר הפרך בגני הוא שר מעולהה הוא שר אותו יפה מאוד ועל זה מגיע צל"ש חחח העיקר לא שיר ביטון חחח

למעלה