שיהיה לכם שנה טובה ומתוקה, גמר חתימה טובה. שנת אושר בריאות הצחלה בכל מה שתעשו ובכל דרך אליה תפנו. שתיהיה שנה טובה יותר מהשנה החולפת. שנת שלום אמן ואמן ושקט. להראלוש שתגדל ותפרח כאומן וזמר, שהאלבום שלך שאתה עובד עליו ויצא בקרוב יגיע לזהב בע"ה. שתצליח בכל מה שתעשה ושתמשיך לרגש אותנו כל פעם מחדש. אוהבים אותך מאוד ומקווים להמשיך לצפות בגדולתך ולהמשיך לראותך פורח מבחינה מקצועית ואישית. לכל חברי הפורום אוהבת אותכם מאוד מאוד. ולכל הבנות והבנים המתוקים של הפורום שנה טובה נשיקות לכווווללללם. שבוע טוב לכולם. איזה כיף שיש יומיים חופש יששששששששש. סוף סוף קצת חופש. למרות שהיומיים הקרובים יהיו קריעה ממש אפשר לשמוע איך השרירים שלי נקרעים להם אט אט. בסוף יצטרכו להביא צוותי חיפוש כדי למצוא את השברים שלי. חהההה כולי מפורקת. אבל לא משנה נעבור את זה. הכל יהיה בסדר בע"ה כפי שאומרים.
שתהיה לכולם שנה טובה ומבורכת, שנה של בריאות, הצלחה, עשיה, אהבה, אושר, ושכל משאלותיכם יתגשמו לטובה! וכמובן- שתזכו לפגוש את הראלי 867474638685747 פעם אמן!!!! אוהבת אתכם כ"כ.... ההראלית-יש לך מסן??
המסן שלי הוא [email protected] ואוסנתוש רצתה להרוג אותי היום משום שהתבלבלתי בשם שלה שוב סליחה מאמי והמון המון הצלחה במבחן. בננות חמודות שיהיה לכן אחלה שבוע. אוהבת אתכן מאוד. גמר חתימה טובה ושנה טובה.