שרשור
כללי

shiray

New member
שרשור ../images/Emo32.gif כללי

ומנצלת אותו כבר להודעה שביקשו ממנהלים בתפוז לפרסם, ומי שמכיר אותי יודע שאין מצב שאני לא אפרסם את זה...

liat tal

New member
אין לי מה לכתוב חחח

היתי בתקופה מאד לחוצה בזמן האחרון, ובמיוחד בשבוע האחרון- היו לי 2 מבחנים ממש ממש גדולים, ולא מזמן חזרתי מהשני- בקולנוע, שהיה מטיש לגמרי!!!!! כתבתי כ"כ המון שכבר לא הרגשתי את היד וכשיצאתי לשירותים באמצע נבהלתי כשראיתי את עצמי במראה- היתי ממש לבנה, אז אני כ"כ שמחה שזה מאחורי, ועוד לא מאמינה... בשבועיים האחרונים רוב מה שעשיתי במשך היום היה לשבת וללמוד, ואתמול התחלתי סמס' קיץ ככה שאין לי כ"כ חופש אבל המבחנים האלו הורידו לי ה-ר-ב-ה מהראש, ועכשיו אני רק אחכה לציון, למרות שיצאתי מהמבחנים בהרגשה טובה אבל עדיין זה מלחיץ אז זהו, מקוה יותר להיות פה עכשיו

shiray

New member
שמחה שסיימת עם זה!

לי יש עוד 4 ימים.... היום היה מועד ב' באנגלית. בהתחלה נרשמתי לF, אח"כ גיליתי שבG יש לי 2 נקודות פחות אז נרשמתי גם לG, אבל רק אתמול גיליתי שF זה בתשע בבוקר וG ב12 וחצי, ואין לי מה לעשות בין לבין, אז ויתרתי על F... איזה כיף זה להגיע למצב שאפשר סתם להחליט מה לעשות ומה לא... (טוב נו, ממוצע 96-97 ככה כבר עכשיו חחחח). עכשיו אני רק צריכה ללמוד למתמטיקה, וממש ממש קשה לי להושיב את עצמי אחרי שהתחיל כבר החופש (שמסתיים עוד מעט עבורי...)

liat tal

New member
תודה רבה!!

וואו!!!!! 96-97 מעולה!!!! כל הכבוד!!, שמחה בשבילך! בהצלחה עם מתמטיקה!! מקוה שיהיה בסדר... ומה קורה איתך? חחח שבוע לא דיברנו ד"א אני בודקת לך בין לבין אם יש ש.ח. של המתרגמת, ועד לא ראיתי שיש וי'מתעלמת אחת! חחח, באיסיקיו

shiray

New member
חחח לא ראיתי שאת עדיין מחוברת

וכששלחת לי את ההודעה לא הייתי בבית... עכשיו אני אשלח לך

shiray

New member
טוב, יש לי מסר חשוב לאומה

יותר נכון לאלה שיש להם עוד מבחנים בדרך (חופש של שנתיים מכל הקקה!!!!)- אל תקנו בשום פנים ואופן 6 דיסקים זמן קרוב מדי למבחן חשוב!!!! אני כל היום רק שומעת את הדיסקים שיש לי (כן כן- שישה במספר!), וזה די מאט את הלמידה למתמטיקה (אני סתם מאשימה אותם האמת, אבל עדיין זה נוח חחח...). זה התחיל מדיסק של אפרת גוש שאמא קנתה לי אחרי שחיפשתי בחנות הפיצית בסינמה סיטי ולא נשאר להם, המשיך בזה שהלכתי לחנוך את החנות החדשה של האוזן השלישית (עכשיו ליד דיזינגוף סנטר- ממש ממש שווה!), וקניתי 2 פסקולים משומשים ב60 ש"ח שניהם יחד (ספרות זולה ורומאו ויוליה), ולמחרת קיבלתי את המשלוח שלי מדיסק קלאב (החנות ההיא באילת. מסתבר שיש להם אתר והוא ממש שווה!)- 3 דיסקים (הראשון של אלאניס מוריסט, POST של ביורק כי בא לי דיסק שלה חחח ואחד של טורי כי היה מבצע שאם מזמינים 3 דיסקים המשלוח חינם) ב120 ש"ח סה"כ... ועכשיו אני גם מבזבזת זמן על לכתוב מה מעכב אותי במקום לחזור ללמוד...

liat tal

New member
חחח כן אמרת לי...

ואתמול קמתי בבוקר- ופשוט לא היתי צריכה ללמוד!! אחרי שבועיים של חרישה מטורפת קולנוע ותקשורת... עשיתי דיי יום חופשי שכזה (כבר היום חוזרת ללימודים) ובערב כל המשפחה באה ועשינו מנגל בגינה שלנו- יומולדת לסבא שלי, והיה ממש ממש כיף!!

למעלה