שרשור
חדש

white angels

New member
../images/Emo91.gif

שיר ברוסית שאהבתי והוא גם מתאים לקוליה
כמו כפפה
ЕВРО - Колян

white angels

New member
נראה לי..

והנה הפזמון,זה ממש נכתב לקוליה
Колян танцует лучше всех, Коляна ждёт большой успех, Ему реклама не нужна, Коляна знает вся страна. Колян танцует лучше всех, Коляна ждёт большой успех, Он – самый бодрый человек, Король колбасных дискотек

m2love

New member
תאמת?!

ככה בדוגרי בראסמי בתאכלס חחחח... לא הבנתי כלום מהפזמון

white angels

New member
חח אני אסביר מה שאני מבינה..

Колян танцует лучше всех,- קוליין רוקד הכי טוב מכולם Коляна ждёт большой успех,-קוליין מחכה להצלחה גדולה Ему реклама не нужна,-הוא לא צריך פרסומת Коляна знает вся страна.-את קוליין מכירים מכל הכיוונים Колян танцует лучше всех,-קוליין רוקד הכי טוב מכולם Коляна ждёт большой успех,-קוליין מחכה להצלחה גדולה Он – самый бодрый человек,-הוא הבחור הכי נמרץ Король колбасных дискотек-מלך מועדון הנקניק ברוסית זה נשמע הרבה יותר טוב
זה גם מתחרז..

m2love

New member
מלך מועדון הנקניק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח אבל המשעמות של זה שונה.. זה לא מועדון הנקניק..זה כאילו מועדון ששם משתוללים כזה.. כי המילה הזאת זה כמו נקניק אבל זה להשתולל כזה בסלנג
חח

m2love

New member
יש שיר אחד שנתקע לי בראש..

elena terleeva-solnce שיר ברוסית ממש יפה

white angels

New member
אהה מכירה את השיר..

לא כ"כ אהבתי אותו.. מכירה את השיר lubov vsegda prava? של filip kirkorov and chelsi איזה שיר יפה..

m2love

New member
מכירה...

אני חולה על הלהקה chelsi הם היו בכוכב הנולד הרוסי.. כל השירים שלהם מדהימים
וגם זה שיר יפה..

white angels

New member
כן..

יש להם עוד שיר מקסים-samaya lubimaya הם מזכירים לי את גיים בויז..רק שהם יותר נשיים חחח

m2love

New member
חחח

ואת מכירה תשיר שלהם chuzaya nevesta חחחח אני לא בטוחה שככה רושמים את זה.. שיר מדהים
חחח לא הבנתי..מי יותר נשיים?הגיים בויז?<

white angels

New member
לאא..

chelsi חחח ראיתי איזה קליפ שלהם..וואו חוץ מאחד כולם נראים שם כמו בנות!

m2love

New member
חחחח

את יודעת מה זה אימו? אז הם אימויים
ולמקרה שאת לא יודעת.. אימו-EMO זה בן שיש לו צד גדול של נשיות והוא מתנהג כמו הומו ומתלבש כמו הומו כזה.. אבל בעצם הוא סטרייט חחח

למעלה