שרשור
חדש

shiray

New member
שרשור ../images/Emo32.gif חדש

בגלל שהשרשור הקודם ישן יחסית, ובגלל התחייה המחודשת של הפורום- הנה שרשור אוף חדש. תהנו. כל מה שלא קשור לניקול- כאן. כל הבחינות של ליאת ולירון, כל הבגרויות של חלק נכבר מהשאר. אם לירון נכנסת ורואה שאני לא במסנג'ר אבל מרגישה שהיא חייבת (והאי חייבת) לספר לי מי שלחה איזו קלטת לאמי ועוד ועוד...

liat tal

New member
נצל"ש שקשור לניקול! חחח

טוב נראה לי עד מוקדם מידי לפתוח על זה שירשור, ניקול תתארח אצל דייויד לטרמן!!!! וזה ישודר בארה"ב ב- 13 ביוני, שזה יום שני הבא, ובול שבוע לפני היומולדת שלה!! אחחח איזה כיףף! מחכה כבר בקוצר רוח לראיון!

shiray

New member
יוווווווווווו איזה כיףףףףףףףףף

אין לך מושג איך אני שמחה!!!! חחחחחח רק שתהיה האורחת הראשונה (התמכרות קשה לאלי מקביל...) למרות שבטח היא תהיה שניה... חחח ועוד בטוק שואו היחידה שיש לנו

liat tal

New member
ממש!!!!

גם אני כ"כ שמחתי כשראיתי את זה!!!!! יאללה אני נסעתי לחתונה!!

liat tal

New member
תודה רבה!

אחחחחחחחח איזו חתונה מדהימה היתה אין לך מושג!!!!!!! ובכיף אני אספר לך שנדבר!

GALCLASSA

New member
הוא בטח יגיד לה עוד פעם

שיש לה ריח טוב... יש מושג מתי זה משודר בארץ ?

GALCLASSA

New member
ואיזה מזל

שיש לי גם יס וגם הוט ואני יכולה להינות מכללללל הדברים שקשורים לניק !!! למישהו יש מושג מתי יוצא BEWITCHED בארץ ? חיפשתי בכל מקום וכתוב רק על ה-24 ביוני אבל סיכוי קלוש שזה גם תאריך יציאה בארץ.

shiray

New member
עדיין אין תאריך הגעה לארץ.

שזה די מוזר, כי גם התאריכים שנדחו מלא פעמים- לפחות היו תאריכים משוערים! וואיי הלוואי עליי הוט ויס!! חחח אני מנסה לשכנע את ההורים לעבור ליס.

shiray

New member
חחח גם אני ישר חשבתי על זה

עכשיו השאלה היא אם הוא יזכור את זה או שיחמיא לה לגמרי בתמימות חחח... ואם שניה אחרי זה יעלה הצירוף "שאנל 5"

shiray

New member
אני יודעת שהיא מכינה לבד

זו הייתה התשובה שלה לפעמיים שהוא שאל חחחח... רק שישר חושבים שאם היא הצטלמה לפרסומת זה אומר שהיא חתמה על זה שהיא חייבת להשתמש רק בו או משהו...

shiray

New member
חחח מהכרות עם חברות הפורום

אני יודעת חלקו בהירות לאללה... אז לאותו חלק, יש לי המלצה. אחרי שחוויתי את זה על בשרי (או עורי), קלטתי איזו מפגרת הייתי, שלא חשבתי על זה קודם... בקיצור- אם אתן הולכות למקום שאין בו משהו גבוה שייצל עליכן... תמרחו!!! אין לי מושג מה חשבתי לעצמי כשהלכתי לבית קברות (מסיבה יותר טובה מהביקורים של ניקול כי בתי קברות זה נחמד...), ולא ח/שבתי על זה שצל אין שם בגרוש... לא אוהבת להיות אשכנזיה חחחח

למעלה